- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
-
- Konu Sahibi Secil kaya
Yazacagi varsa görecegi de varAd ve soyad ile açılan üyelikler beni hep şüphelendirmiştirAman kızlar özelleriniz kapatın derim ben
Biraz sonra seni alkışlarla ugurlayacagizEvet noldu cevaplama o zaman salak
Başkanım yakalarSezeryan doğum tamam ama sonrası olmadı be Mahmut
SEZERYANDAN KORKANLAR İÇİN
5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. Benim kadar SEZERYANDAN korkan yoktur. Panik atağım olduğu halde bunu başardım. Herkese sordum her yerde araştırdım herkes farklı farklı şeyler söyledi. Öncelikle en önemlisi hastane ve doktor. Devlet hastanelerini kötülemek gibi değil tabi ama benim...www.kadinlarkulubu.com
Bebeği küvezde olanlar
Bebeğim doğdu ama doğar doğmaz küveze alındı. Solunum yetersizliği nedeni ile. Bugün 7. gün. Biraz yavaş toparlanıyormuş. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?www.kadinlarkulubu.com
EŞİM BENİ ANLAMIYOR
Merhabalar. Çok büyük bir derdim var. Eşimle evleneli 1 sene oldu bir tane de oğlumuz var. Biz kaçarak evlendik. Ve eşimin ailesinin yanında tam 3 ay yaşadım. İsteme yaptık beni istemeye geldikleri zaman takıya dair hiç birşey konusmadilar. Kendi evimde pandemi nedeniyle nisan yaptım kına...www.kadinlarkulubu.com
Konu silinmeden ne yazsak kârdır mı dedik ne yaptıkYalniz kizlar masallah size 5 dk once acilan konu ne ara 2 sayfa oldu
Bari tutarlı salla ya10 desen anlarım da 42 ney . Adamın iliği kurur. İmkansız
FBISezeryan doğum tamam ama sonrası olmadı be Mahmut
SEZERYANDAN KORKANLAR İÇİN
5 gün önce sezeryan ile doğum yaptım. Benim kadar SEZERYANDAN korkan yoktur. Panik atağım olduğu halde bunu başardım. Herkese sordum her yerde araştırdım herkes farklı farklı şeyler söyledi. Öncelikle en önemlisi hastane ve doktor. Devlet hastanelerini kötülemek gibi değil tabi ama benim...www.kadinlarkulubu.com
Bebeği küvezde olanlar
Bebeğim doğdu ama doğar doğmaz küveze alındı. Solunum yetersizliği nedeni ile. Bugün 7. gün. Biraz yavaş toparlanıyormuş. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?www.kadinlarkulubu.com
EŞİM BENİ ANLAMIYOR
Merhabalar. Çok büyük bir derdim var. Eşimle evleneli 1 sene oldu bir tane de oğlumuz var. Biz kaçarak evlendik. Ve eşimin ailesinin yanında tam 3 ay yaşadım. İsteme yaptık beni istemeye geldikleri zaman takıya dair hiç birşey konusmadilar. Kendi evimde pandemi nedeniyle nisan yaptım kına...www.kadinlarkulubu.com
Biraz sonra seni alkışlarla ugurlayacaguEvet noldu cevaplama o zaman salak
Hele ilk gün deseki evlendikden 1 ay sonra günde 5.10 dese ehhh belki inaniriz10 nda imkansiz
Valla bilmiyorumKonu silinmeden ne yazsak kârdır mı dedik ne yaptık
o açmamış kuzeni açmış
Aynen bizim için 42 özel anlamı var42 yi kötü emellerinize alet etmeyiniz
Bence oyle hatta her git geli saymis 42 cikmisHer bir girip çıkmayı mı 42 kez olarak mı sanıyor acaba
Ovasiyla ayrı çekiyor, sayısıyla ayrı çekiyor. Yazzzzik memleketimeAynen bizim için 42 özel anlamı var