- 29 Ağustos 2021
- 17
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi Secil kaya
Bari tutarlı salla ya1 yıllık evliyim eşimle her gün ilişkiye giriyoruz. İlk evlendigimiz gün 42 kez yapmıştık:))))
Naptınız sayaç mı açtınız kaç kere yaptık diye1 yıllık evliyim eşimle her gün ilişkiye giriyoruz. İlk evlendigimiz gün 42 kez yapmıştık:))))
Naptınız sayaç mı açtınız kaç kere yaptık diyeDaha inandırıcı konular açmalısın
Konunun gece açılmaması da beni bi düşündürdüNaptınız sayaç mı açtınız kaç kere yaptık diyeDaha inandırıcı konular açmalısın
Zaten yalanin yeminide olmaz tutmaz be gardaşyemin de edilmez ki böyle bir konu için
Belli ki işten atılmış bu amcamızKonunun gece açılmaması da beni bi düşündürdü
Ad ve soyad ile açılan üyelikler beni hep şüphelendirmiştirKonunun gece açılmaması da beni bi düşündürdü
Doğruyu söyle canınız sıkıldı acaba ne yapsam ne yapsam da zaman gecirim diyerk böyle bı konu mu acmaya karar verdiniz1 yıllık evliyim eşimle her gün ilişkiye giriyoruz. İlk evlendigimiz gün 42 kez yapmıştık:))))
Bize ne1 yıllık evliyim eşimle her gün ilişkiye giriyoruz. İlk evlendigimiz gün 42 kez yapmıştık:))))
Evet noldu cevaplama o zaman salakDoğruyu söyle canınız sıkıldı acaba ne yapsam ne yapsam da zaman gecirim diyerk böyle bı konu mu acmaya karar verdiniz