• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargoyla kola gider mi?

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
404
0
116
Merhabalaaarrr:)
Erkek arkadaşım şu an Isparta'da üniversitede okuyor. Ve kendisi kola + çikolata tutkunu. Coca Cola'da 125. yıla özel bu şişeleri çıkarmış .Benimde aklımdan alıp kargoyla yollamak geçti. Ama kargoyla giderken o kolalar içilecek halden çıkmaz mı, hadi onu da geçtim şişelerin kırılma oranı ne acaba? Aranızda hiç böyle birşey yaşayan var mı veya fikirleriniz neler merak ediyorum...
Ayrıca şu çikolata canavarına ayrı kaldığımız hergüne bir çikolata alıp yollasam nasıl olur acaba diyorumm? :44:
$COCA-COLA-TURKIYE-125-YIL-KUTULU-SET__44896162_0.jpg

her türlü şey gidiyor diye biliyorum belirtirsin iyice,kırılacak eşya dersin. :) Bu arada hangi marketlerde satılıyor bunlar ya,benimki de cola canavarı :)

Bütün erkekler mi aynı yaa:1:
Migroslar da satılıyor canım, eğer etrafında migros yoksa gittigidiyor'da aynı fiyata satılıyor...

benim flormardan aldığım far bile plastik we iyice sarılmış olmasına rağmen kargoda kırıldı...hiç tawsiye etmiyorum çünkü inanın ne kadar belirtirseniz belirtin onlar aman kırılır aman dikkatli olalım diye düşünmüyorlar maalesef :(

kargoda kutuları hiç önemsemiyolar bi kere gördüğümde eline geçeni atıyolardı arabaya hiç dikkat etmiyolardı ama sen bilirsin yinede...

Back