Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj atıyorum canım.....canım 17 sayfada erene olabilecek kıyafetler hangileri acaba birde en son eklediğin kot şort un fiyatı nedir birde pembe oyuncak takım var 17 .sayfada taraklı filan onunda fiyatını öğrenebilirmiyim çok soru sordum galiba
Merhaba Mugecos....öğretmenler günü için okuldaydık ancak gördüm mesajı....3.sınıf için Ben 10, bakugan,avatar sünger bob hepsi olur ....Kitaplarda 6+ yazıyor...Arka kısımlarını da çekmiştim, gözükmüyorsa tekrar foto çekip yollarım....Oğlum 6.sınıfta, bizde okuma yazma öğrendikten sonra aldık.....9-10 yaş olanları ben size özelden ileteyim isterseniz...Toplu alırsanız kargo parası da az olur tabii sizin için....Görüşmek üzere....3. sınıf okuma kitabı için ben ten avatar sünger bob hangısı uygun olur kitaplarda yas yazıyor mu bırde 9 10 yas erkek esofman sweet ayakkabı elınızde ne var hepsini toplu birkere de alayım isterım
![]()
![]()
Siyah eşofman pembe armalı... 6 tl. 7 - 8 yaş kız için (ne çok kalın ne ince)
![]()
![]()
Siyah eşofman pembe armalı... 6 tl. 7 - 8 yaş kız için (ne çok kalın ne ince)
Adıdas alt verildi canım...canım bu eşortman altı duruyormu duruyorsa onuda katacam listeye