Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

yavv bunlar ne pahalı seylerrr, gozum korktu sımdıden yaaa :KK43::KK43:: bız sımdı bole sureklı bez alıyoruz dıye soylenıyoruz :):): demek ılerısı daha pahalı, kızım sen hep kucuk kal :):):)
Merhaba Reyhancım:KK66:.....Büyüdükçe masrafları da büyüyor çocukların...Olsun sağlıklı olsunlar da biz anneler herşeyden kısarız....Bu set öyle faydalı ki, alan şanslı..... linke tıkladıysan sıfırı 200 tl.. den fazla....Benimki de sıfır gibi kartları herşeyi tastamam...Sadece kutusu yok .......Kısaca SETİ ALAN ŞANSLI:KK66:

Merhaba Reyhancım:KK66:.....Büyüdükçe masrafları da büyüyor çocukların...Olsun sağlıklı olsunlar da biz anneler herşeyden kısarız....Bu set öyle faydalı ki, alan şanslı..... linke tıkladıysan sıfırı 200 tl.. den fazla....Benimki de sıfır gibi kartları herşeyi tastamam...Sadece kutusu yok .......Kısaca SETİ ALAN ŞANSLI:KK66:
mrb canım :):): tabı canım şaka bır yana elbette saglıklı olsunlarda Allah guc kuvvet versın çalışırız işallahh karsılarız.
ben bunların yabancısıyım canım , böle böle goruyrouz ıste daha erken ya bıze :)
tıkladım lınkı gordum 200 tl falan dıyor, sende ( yavruların ) duzgun kullanmısındır valla emınım , dıger oyuncaklarından bellı :):):) alan şanslıdır :)

İYİ PAZARLAR HERKESE....
yeni eklenenler.......
İngilizce eğitim seti 99 tl....kaçırmayın(NETPA)......sıfırları çok pahalı.....netten araştırabilirsiniz arkadaşlar...

Neler kaldi elinizde.ayakkabi olarak neler var

Merhaba...Demir arabalardan kalanlar sayfa 56 da güncelledim...

Ayakkabı erkek ve kız kalanlar bunlar....

yazlık ayakkabı.jpgdeniz ayakkabısı 33 no3 tl..
ceyo 1.jpgceyo terlik ortopedik 33 no 4 tl
sandalet.jpg çiçekli ortopedik sandalet 10 tl
lotto 2.jpg 36 no mavi lotto sıfır ayarında + nıke erkek mavi 2.jpg nıke = 25 tl.(ikisi beraber)
siyah ayakkabı 1.jpg 36 no mezuniyet ayakkabımız 19 tl....tertemiz....

kıyafetleri 1-2 güne güncelleme yapıcam.....

Arabaları sayfa 56 da güncelledim arkadaşlar...
:nazar:
Ayakkabı, sandalet ve terlikler de sayfa 59 da

İngilizce eğitim seti sayfa 57 de

Kıyafet ve kalanları en kısa sürede güncelleyeceğim...

Bjk yelek
Bjk tişört
Bjk telsiz telefon
Bjk saat
...........verilmiştir...

Son düzenleme:
:nazar:Panço 8-9 yaş etiketli kalın kaban.... 30 tl...kaçırmayın....
(yeni gibidir)

panço mont 1.jpg
panço mont 5.jpg

panço mont 2.jpg panço mont.jpg

Son düzenleme:
:nazar: "Şimşek mc queen "çocuk odası askısı var hiç açılmamış sıfır....Düşünen varsa yarın resim koyucam arkadaşlar.....

panço mont 1.jpg

Montumuz da indirimde arkadaşlar 25 tl.oldu kaçırmayın...sıfır ayarında panço marka uzun mont..8-9 yaş etiketli....

Son düzenleme:
Dısney Cars (command marka)askı.............3 tl..

dısney askı.jpg

dısney askı 2.jpg
ÜRÜN HAKKINDA
Command Disney askıların her biri 2 kg’lık ağırlık taşıyabilir.

İstediğinizde duvarınızdan iz bırakmadan çıkarabilirsiniz.

Her bir pakette 1 adet askı ve 2 adet yedek bant bulunur.

Command askıların özelliği çift taraflı bantları sayesinde yapıştırıldıkları yüzeye güçlü yapışır.

Askı ve bant istenildiğinde çıkartılabilir ve diğer yedek bandı sayesinde tekrar kullanılabilir.

Yedek bandın yüzeyden çıkarılması durumunda duvara ya da askıya hiçbir zarar vermeden temiz bir şekilde kolaylıkla çıkartılabilir.

ARÇELİK K 3282 IC Gusto çay makinesi (hediye geldi ama bende vardı zaten açılmadı sıfır)

İkili Isıtma Sistemiyle çayınızı ve suyunuzu kaynar tutan, Gusto Serisinden şık İnoks Cam Demlikli Çay Makinesi

arçelik 3282 3.jpg

arçelik 3282 2..jpg arçelik 3282 4.jpg arçelik 3282.jpg

:nazar:

Yeni eklenenler;
Arçelik Gusto üstü cam çay makinesi.....(üstü camdır çaydanlığın-altı ınox)
Panço mont 8-9 yaş etiketli 25 tl.....

Son düzenleme:
Günaydın bu soğukta çay makinesi... sıcacık çaylar :KK50:..Arçelik'ten ..
kullanılmadı kutusunda... çeyizlikte olur...99 tl...

piyasada fiyatları değişik her sitede...2 katına Arçelik te....

Waikiki ......kapüşonlu kazak geyikli model...7-9 yaşa 6 tl....
yanlarda 2 adet cebi vardır...kullanışlıdır...

geyikli kazak 3.jpg

geyikli kazak 1.jpg geyikli kazak 2.jpg

Back