Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

Demir arabalar sayfa 56 da güncellendi....
:nazar:
5-9 yaş arası kız .......6-10 yaş arası erkek giysileri
kalan oyuncaklar, ayakkabılar kitaplar,gözlükler güncellenecek.....

140- Time Top 4-12 Yaş İngilizce Eğitim Seti kargo benden
(Tavsiye ederim, benden alın ya da sıfırını farketmez ama tecübeyle sabittir, iyi bir öğreticidir...)

Özellikleri
TIMETOP 4-12 yaş çocuk grubuna göre hazırlanmış laptop tarzında bir İngilizce eğitim programıdır. 135 kart ve bu kartlarda 11 kategori bulunmaktadır timetop'ın üzerine kartları koyup timetop'ın üzerindeki kalemle kartların üzerine tıklayarak hem İngilizce'lerini hem de Türkçe'lerini söyler.

Bir dizüstü bilgisayar... Bir konuşarak öğreten makine... Bir sınava tabi tutan set... Çocuğunuzun özel bir İngiliz arkadaş...

Okul öncesi 4-12 yaş arası çocuklara "Timetop 4-12 Yaş İngilizce Seti"... İçeriği uluslararası eğitim uzmanları tarafından hazırlanan bu set, 3 kalem pille çalışıyor...

20 saniye boyunca çalışma olmazsa ,makine enerji tasarrufu moduna geçerek kapanıyor...
ingilizce eğitim seti 11.jpg

ingilizce eğitim seti 1.jpg ingilizce eğitim seti 2.jpg ingilizce eğitim seti 4.jpg ingilizce eğitim seti 5.jpg ingilizce eğitim seti 7.jpg ingilizce eğitim seti 8.jpg ingilizce eğitim seti 9.jpg ingilizce eğitim seti 10.jpg ingilizce eğitim seti 11.jpg ingilizce eğitim seti 24.jpg

benim kızkardeşimde vardı bu setten çocukların eğitimine gerçekten katkısı olan iyi düşünülmüş bir set

benim kızkardeşimde vardı bu setten çocukların eğitimine gerçekten katkısı olan iyi düşünülmüş bir set
Aynen canım...Oğlum ve kızım aynı anda kullandılar, 1 sınıf araları var...Çok iyi tasarlanmış, kızkardeşinizde bilir zaten...
Kartları kuşe kağıt pırıl pırıl...Benimkiler de iyi kullanmış hani :KK66: Ben size dönüş yapıcam...

Selamlar canm.Hayirli satislarin olsun.Sivasli hemserim sanada selamlar olsun:) canm ingilizce seti harikaymis gercekden, alan arkadasa hayirli olsun..

Teşekkür ederim canım, set güzel bakalım kime kısmet.....Sen 1.sivaslı 2.sivaslı arkadaşım da akkara akkara oldu.....:KK66:Ayırttıkların duruyor canım , napak?

Back