Bebek İkinci El KARGO yok 40tl ye/SAYFA 62 VE 63 GÜNCELENENLER/pantolon 8 yaş S.56/İNGİLİZCE SET 4-12yaşS.57/arabala

40 tl.üzerine kargo benden yaptım bakalım hayırlı olsun hepimize....

14 şubat haftası boyunca diyelim şimdilik....Ürünlerim sevgililere göre değil ama özel bir hafta olduğu için değerlendirelim dedik....Bekleriz...

Yaaa benim o cibinlikte gozum kaldi oyuzden mi satil.adi aceppp
Ozelden mesaj bekliyorum canm banada yardimci ol hadiii

Yaaa benim o cibinlikte gozum kaldi oyuzden mi satil.adi aceppp
Ozelden mesaj bekliyorum canm banada yardimci ol hadiii

Cibinlik çok güzel evet, kimin kısmetindeyse onun olsun.. Fiyatta çok uygun sıfırına göre....Sizin kısmetinizse olur zaten.... Bir arkadaşı beklemekteyim....Cevap verecek 1-2 gün içinde....Vazgeçerse görüşürüz.....

138- Unsea marka kot etek 5-7 yaş arası.....kalitelidir....fiyatı 8 tl...
beli ayarlamalıdır.ölçüleri * 32 cm boyu * 31 cm bel kısmı alt etek kısmı eni * 39.5 cm
Kargo 40 tl benden

belinde şifon kemeri var, isterseniz saç bandı olarak da kullanılabilir kızınız.....

Merhaba kot eteği beğendim üzerine uygun ekleyebileceğiniz tişörtler varmı
Eklediğim tişörtte var , boğazlı benetton body de var.......Resimleri de var ama sayfasını hatırlamıyorum...Ben bakıp mesaj atayım size....

Son düzenleme:
91-lıttle pony peluş çanta
115-wınx sapli lisanslı bardak
64-wınx bardak ve pembe pipetli bardak
40-çantalı makyaj malzemeleri
pembe elbiseli bebek
112-pembe evimiz
113-minik bebeklerimiz(4 adet)
125-kızlara cici tokalar (20 parça)
cilek31 arkadaşa gönderilecektir.....

139-PANTOLON waikiki....dar kalıbı vardır....etiket 8-9 yaş ama kiloya göre değişir...ölçüler verildi, ayrıntılar küçük resimlerdedir..fiyatı 9 tl....
ölçüleri beli *32 cm ağdan paçaya *64.5 cm

Güncelleme;
138-Unsea kot etek
59-Panço tişört
22-Limuzin
28-Toyota kırmızı araba ...........ayrıldı...

Time Top eğlenceli, resimli ,kartlı, kalemli , laptop şeklinde dokunduğunda İngilizce ve Türkçesini öğreten İngilizce harika bir ürünümüz var ....Laptop mavi-beyaz ve kartları var o kadar....Fazla teferruatlı şeyleri sevmiyorum, yok cd ler kitaplar.. Onları zaten okuldan veriyorlar, öğreniyor çocuklar....

Yakında resimleyeceğim ve fiyatı da uygun olacak....5-12 yaş arası süperdir....Adı "Time Top İngilizce eğitim seti" googleden araştırmak isteyenlere.....
bunun aynısııııı.....

KALAN ARABALARIM............kaçırmayın.........

kırmızı büyük araba 10 tl *35 cm...

gözlü arabalar plastik değildir...demirde değildir..atınca kırılmaz...kaliteli malzemedendir....

gözlü itfaiye 4 tl
üstü açık gözlü arabamız 4 tl
gözlü sarı kamyon 4 tl
gözlü polis arabamız 4 tl
gözlü yarış arabamız 4 tl
scholl bus(okul otobüsü) 4 tl
giri arabalar demir 2 adet 5 tl..kaçmaz
1941 plymouth koleksiyon arabalarından..üstü açık kamyonet 10 tl
F16 demir uçak ...altta füzeleri var ama sabittir....8 tl

resimdeki siyah demir arabaların ikisi beraber 5 tl...
yeşil demir yarış arabası 4 tl....
turbo v2 yarış arabası 3 tl
bakuganlar ve mıknatıslı bakugan yapışan kartlarıyla 5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…