kargo sorunsalı :(

Ha yakında ptt varmış. Ben eve teslim istiyorsunuz sandım.
O zaman dedikleri gibi belki yakında ki ptt ye transfer ederler. Bu konuda bilgim yok.

Ne yazıkkı gıdıp almak zorunda kalmıştım.

Konu başlıklarında geçen "sorunsalı"kelimesinden artık nefret eder oldum.sorunu deyin arkadaşlarım başlıklarda çok yalvariyorum.ciddi takıntı yaptim.tıpkı kk bazı kadinlar tarafından uydurulmus olan kocis göbüş bebis hamiş gibi.offfff onlara da çok takigim .

Kimin ne yazdığı sizi ilgilendirmez

Kimin ne yazdığı sizi ilgilendirmez
Türkçeyi doğru kullanın ozaman. Sorunsal kelimesi tam olarak sorun kelimesini karşılamıyor. İkilem çelişki anlamına geliyor.burda bir kaç kişiden duyup sırf havalı geliyor diye kullanıyorsunuz bilmeden.sonrada ilgilendirmez diyorsunuz. Okurken rahatsız oluyorum arkadaşım yanlış kullanılan kelimelerden. Buda beni ilgilendirir.kibar olmaya çalıştım söylerken. Siz kabalasmissiniz.ozaman bende aynı şekilde böyle cevap veririm size.

Tekrar söylüyorun see-niii bağlaaaamaaaaaz sen kimsin ya herkes istediğini yapar istediği gibi yazar çizer hamiş de der kociş de der sorunda der sorunsal da der seni bağ-la-maaz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…