Bende seni yerimDerdini yerimbilmiyorum
Aa öyle birşey var mısizin bölgede ki en yakın ptt.ye yollasınlar ordan alırsınız
Öyle birşey var mı?Sana yakın pttye transfer edemezler mi acaba
Tamam hemen söyliyim göndereneSize postayı yollayan kişi , yolladığı postaneye gidip dilekçe verecek eve teslim diye.
Eve gelen kargo şubeye geri döndüğünde bu yolu önermişlerdi şubedekiler.
Aa öyle birşey var mı
Ayy çok sağol yarın ararım kargoyuYanlış hatırlamıyorsam babama uzak bölgede ki postaneye gelmişti bir kargosu, oda şubeyi arayıp, kendi yakınına transfer edilmesini istemişti. Onlar da göndermişti. Olduğunu sanıyorum.
Ayy çok sağol yarın ararım kargoyu
İnşallahRica ederim canım. İnşallah halledilir
Öyle birşey var mı?
BakalımBende bilmiyorum ki , belki vardır diye dedim
Bakalım
İnşallahKendi kargonu yakın şubeye kargolatsan diyecem de, biri olmadan kargolama yapılmaz galiba.. Bizde de baya uzaktakine gelmişti, mahalle isminden dolayı, taksiyle gidip almıştık , bi yol bulursun inşallah
Öyle bişi yok elinizde barkod numarasi varsa herhangi bir merkez ptt ye gidip talimat vererek kargonuzu istediğiniz adrese yönlendirebilirsinizDert değil ama bilen yardımcı olucak olan olabilir diye bir konu açayım dedim
Şimdi bana kargo gönderildi 2 tane ayrı kişiden ama ben yakınımızdaki kargoya gelicek sandımeğer benim verdiğim adres bizim bölgedeki ptt yi kapsamıyor.o ptt şubesi bana çok uzak gitmem çok zor aradım eve yollamalarını soyledim ama mümkün olmıcanı söylediler ya ben netcem şincik
Tamam sağolunÖyle bişi yok elinizde barkod numarasi varsa herhangi bir merkez ptt ye gidip talimat vererek kargonuzu istediğiniz adrese yönlendirebilirsiniz
Rica ederimTamam sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?