İyi akşamlar hanımlar, bugün başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Dün bir siteden sipariş vermiştim, bugün de kargoya verilmişti. Akşam üzeri gelir diye beklerken, öğlen tam okulumun önünde yabancı bir no aradı.
Benim paketi taşıyan kurye paketimi sokağın birinde düşürmüş, paketi bulan kişi de üzerindeki numaradan bana ulaştı. Eşim gitti paketi aldı. Bulan ve bana ulaşan kişiden Allah razı olsun. Pahalı bir kozmetik ürün vardı, alabilirdi de nihayetinde.
Ben kargo şirketini arayayım, yazık adamlar aramasın diye düşünürken, arkadaşlar onların suçu bakalım ne yapacaklar bekle biraz dediler.
Az önce de mesaj geldi, geldik ama size ulaşamadık diye
Siparişler eşimin okuluma gidiyor, güvenlik hep orada ulaşamamaları mümkün değil zaten.
Firmayı aradım, mesai saati bittiği için açan olmadı, canlı destekten mesaj attım. Kimse dönmedi.
Paketi yolda bulan amca beni aramasa, esenyurt gibi bir yerde yalan olmuştu benim kargo. Bir yandan olaya gülüyorum ve paket elime ulastığı için şükrediyorum, bir yandan da kargo firmasının ne yapacağını merak ediyorum.
Şimdi ben ne yapayım ya da ne yapmalıyım hanımlar? Daha önce buna benzer bir olayı tecrübe eden var mı?