• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargo kayıp

Mutlaka şikayet edin.
Yahu geldik bulamadık diyerek bir de sizi suçlu çıkarıyor.
Deseler ki : "Bizim hatamız,mağduriyetinizi giderip aynı ürünü tedarik edeceğiz" Bu tamam.
Sistem,geldik yoktunuz şeklinde isliyorsa : Her calisan bir paket çalsın..Sonra geldik yoktunuz.Ha birde telefonlara çıkmazlar tastamam olur.
Eğer düşene yalan söyleniyorsa bunlar kargoları caliyor da olabilir bence.

Sevgili hanımlar, gece canlı destekten mesaj ve ayrıca firmaya mail attım demiştim, oradan bana teslimat bugün gerçeklecektir kusura bakmayın diye mesaj ve mail geldi. Az önce de aradım, açtılar hemen, bugün getirecekler dedi, durumu anlattım.Benim paket düşürmüş kargocu arkadaş, başka biri bu sabah beni aradı eşim paketi aldı dedim. 🙈
Kargocu kesinlinlikle suçlu ama kıyamadım, motor kuryeymiş sordum, dün de hava çok yağışlıydı bu tarafta. Kıyamadım sanırım😅
Fikir veren, zahmet edip yorum yazan herkese çok teşekkürederim❤
Kargoma ulaşamasaydım, en azından ne yapmam gerekir o konuda da fikir sahibi oldum.

Hemen teslim edildi diiye düzeltmisler, kargo takibinde. Telefonda da özür dileyip, teşekkürettiler bir sürü. Bir üyenin dediği gibi helal paraymış, döndü bana kargom şükürler olsun😊

Eklentiler

• Screenshot_20220608-100342_Chrome.jpg
    Screenshot_20220608-100342_Chrome.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20220608-100039_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220608-100039_Samsung Internet.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 52
Hatırı sayılır bir fiyata sırt çantası aldım. Ertesi gün kargoya verildi ama hep yolda göründü. Yaklaşık 15 gün sonra bir mesaj geldi kargonuz teslim oldu diye ama ortada kargo yok alan kısmında kaşe diye yazıyor. Neyse kargo firması babama teslim ettiğini iddia ediyor ki babam öleli olmuş 10 sene sonrasında bi 15 gün alıcı ve kargo arasındaki konuşmalar sonunda param iade edildi. Her temsilci ayrı konuştu . Yüklü tutardaki şeyleri artık pahalıda olsa görüp alacağım. 1 ay nerdeyse borcunu ödediğim paranın peşinden koştum arayıp sormazsanız inanın kimsenin umrunda olmuyor

Hatırı sayılır bir fiyata sırt çantası aldım. Ertesi gün kargoya verildi ama hep yolda göründü. Yaklaşık 15 gün sonra bir mesaj geldi kargonuz teslim oldu diye ama ortada kargo yok alan kısmında kaşe diye yazıyor. Neyse kargo firması babama teslim ettiğini iddia ediyor ki babam öleli olmuş 10 sene sonrasında bi 15 gün alıcı ve kargo arasındaki konuşmalar sonunda param iade edildi. Her temsilci ayrı konuştu . Yüklü tutardaki şeyleri artık pahalıda olsa görüp alacağım. 1 ay nerdeyse borcunu ödediğim paranın peşinden koştum arayıp sormazsanız inanın kimsenin umrunda olmuyor
Ne büyük bir ayıp, gerçekten çoğu çok düzenbaz yalan değil, bana da doğruyu söylemediler. Eşim de ısrarla bekle bugün teslim edeceğiz deyip durdular ya, ne yapacaklar diye ama dayanamadım ben. Olur da yeni ürün gönderselerdi, ben onu da kullanmazdım bi de onu iade icin uğraşıp dururdum.
Benim için de garip bir tecrübe oldu gerçekten.

Ben de anlamadım inanin, arayan kişiyede sormadım o an okula girmek üzereydim, sadece düşürdü, arkasından seslendim ama duymadı beni dedi. Motor kurye miydi acaba? Yani öyle paketler de motorda taşınır mı, onu da bilemiyorum.
Arayan kisi dediyse gercekten düşürmüş demek ki.. evet motor kurye olabilir.. urun de bir hasar eksik yoksa çokta kafaya takmayın bence.. hasar yada eksik varsa tabi ki peşine düşün

İyi akşamlar hanımlar, bugün başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Dün bir siteden sipariş vermiştim, bugün de kargoya verilmişti. Akşam üzeri gelir diye beklerken, öğlen tam okulumun önünde yabancı bir no aradı.
Benim paketi taşıyan kurye paketimi sokağın birinde düşürmüş, paketi bulan kişi de üzerindeki numaradan bana ulaştı. Eşim gitti paketi aldı. Bulan ve bana ulaşan kişiden Allah razı olsun. Pahalı bir kozmetik ürün vardı, alabilirdi de nihayetinde.
Ben kargo şirketini arayayım, yazık adamlar aramasın diye düşünürken, arkadaşlar onların suçu bakalım ne yapacaklar bekle biraz dediler.
Az önce de mesaj geldi, geldik ama size ulaşamadık diye🤔 Siparişler eşimin okuluma gidiyor, güvenlik hep orada ulaşamamaları mümkün değil zaten.
Firmayı aradım, mesai saati bittiği için açan olmadı, canlı destekten mesaj attım. Kimse dönmedi.
Paketi yolda bulan amca beni aramasa, esenyurt gibi bir yerde yalan olmuştu benim kargo. Bir yandan olaya gülüyorum ve paket elime ulastığı için şükrediyorum, bir yandan da kargo firmasının ne yapacağını merak ediyorum.
Şimdi ben ne yapayım ya da ne yapmalıyım hanımlar? Daha önce buna benzer bir olayı tecrübe eden var mı?
Açılın ben kargocuyum😅
Şöyle ki paketi teslim edemeyince bir teslim edememe nedeni seçmek zorunda kuryelerimiz.
İlk sırada da bu seçenek var genelde kolayına geldiği için seçerler ve kesinlikle yanlıştır doğru sebebi giren sayısı maalesef çok az ne kadar denetlenselerde 🤷‍♀️
Düşürdüğünün hemen farkına varamayacaktırda.
Size teslim etmesi gereken şubeye (barkod üzerinde yazar) mutlaka bilgi verin personele zimmetli olduğu için onlara kayıp durumunda tutar yansıtılır. yüksek tutarlı dediniz ekonomik şartlar malum yazık olmasın 🙏

İyi akşamlar hanımlar, bugün başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum. Dün bir siteden sipariş vermiştim, bugün de kargoya verilmişti. Akşam üzeri gelir diye beklerken, öğlen tam okulumun önünde yabancı bir no aradı.
Benim paketi taşıyan kurye paketimi sokağın birinde düşürmüş, paketi bulan kişi de üzerindeki numaradan bana ulaştı. Eşim gitti paketi aldı. Bulan ve bana ulaşan kişiden Allah razı olsun. Pahalı bir kozmetik ürün vardı, alabilirdi de nihayetinde.
Ben kargo şirketini arayayım, yazık adamlar aramasın diye düşünürken, arkadaşlar onların suçu bakalım ne yapacaklar bekle biraz dediler.
Az önce de mesaj geldi, geldik ama size ulaşamadık diye🤔 Siparişler eşimin okuluma gidiyor, güvenlik hep orada ulaşamamaları mümkün değil zaten.
Firmayı aradım, mesai saati bittiği için açan olmadı, canlı destekten mesaj attım. Kimse dönmedi.
Paketi yolda bulan amca beni aramasa, esenyurt gibi bir yerde yalan olmuştu benim kargo. Bir yandan olaya gülüyorum ve paket elime ulastığı için şükrediyorum, bir yandan da kargo firmasının ne yapacağını merak ediyorum.
Şimdi ben ne yapayım ya da ne yapmalıyım hanımlar? Daha önce buna benzer bir olayı tecrübe eden var mı?
Büyük ihtimalle kargonuzu aradıkları için zaman kazanmak için o mesaji yazmışlardır.

Back