- 28 Şubat 2014
- 3.958
- 3.742
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mi yapıcan. Arayacaksın kargo sahibine kime hangi imza karşılığında verdiğini sorup genel merkezine şikayet edeceksin. Çözmüyorlar mı?Kizlar bu internet ten alisveris bezdirdi beni gecen bi magazanin internet sitesinden alisveris yaptim beden olmayinca da kargoya iadeye verdim kac gun once ,bu gun bildirim geldi hic tanimadigim brine vermisler kargomu ,ne yapacam Ben ?
Aradim sizi tekrar arayacaz diyorlarKargoyu aradınız mi ne diyorlar?
Üst üste arayın. Ve sert konuşun, kibar olmayın.Aradim sizi tekrar arayacaz diyorlar
TmmÜst üste arayın. Ve sert konuşun, kibar olmayın.
Ayrıca başkasına teslim eden şubeye ulaşabilirseniz onlara da hesap sorun nasıl başkasına teslim edersiniz diye. Bastirmadiginiz sürece ilgilenmezler.
Tmm umarim gonderirler kargomu yoksa gittiAyrıca başkasına teslim eden şubeye ulaşabilirseniz onlara da hesap sorun nasıl başkasına teslim edersiniz diye. Bastirmadiginiz sürece ilgilenmezler.
BosAyrıca başkasına teslim eden şubeye ulaşabilirseniz onlara da hesap sorun nasıl başkasına teslim edersiniz diye. Bastirmadiginiz sürece ilgilenmezler.
yaaaaa alamadınız mı kargonuzuBiz artik internet aliaverisini kestik son zamanlarda bu abukluk bize de ust uste oldu. Elalemin siparisini bana verdiler kaç kere. Benim siparisim baskasina gitmis ustune pesine dusmeden kimsenin umurunda olmuyor.
Bos
yaaaaa alamadınız mı kargonuzu
İnanmıyorum ya koskoca kargo şirketi , çalışanların aklı bir karış havadaYok gelmedi. Fiyat olarak baya düşük biseydi eşim ilgilenecekti daha bakmadigi icin bir Allahin kulu da kargomuzu iade etmedi bizim ugrasmamiz lazim yani.