Kargo derdi

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.958
3.742
333
Kizlar bu internet ten alisveris bezdirdi beni gecen bi magazanin internet sitesinden alisveris yaptim beden olmayinca da kargoya iadeye verdim kac gun once ,bu gun bildirim geldi hic tanimadigim brine vermisler kargomu ,ne yapacam Ben ?

Kargoyu aradınız mi ne diyorlar?

Kizlar bu internet ten alisveris bezdirdi beni gecen bi magazanin internet sitesinden alisveris yaptim beden olmayinca da kargoya iadeye verdim kac gun once ,bu gun bildirim geldi hic tanimadigim brine vermisler kargomu ,ne yapacam Ben ?
Ne mi yapıcan. Arayacaksın kargo sahibine kime hangi imza karşılığında verdiğini sorup genel merkezine şikayet edeceksin. Çözmüyorlar mı?
Tüketici heyetine daha geçen cok yakin arkadaşım başvurdu ve kazandı sonucunda tazminat hakkı da verdiler ama o bidaha onunla uğraşmak istemedi mağduriyeti giderildi o ona yetti. Devletinin sana sunmuş olduğu hakları kullan laftan anlamıyorlarsa

Ayrıca başkasına teslim eden şubeye ulaşabilirseniz onlara da hesap sorun nasıl başkasına teslim edersiniz diye. Bastirmadiginiz sürece ilgilenmezler.

Ayrıca başkasına teslim eden şubeye ulaşabilirseniz onlara da hesap sorun nasıl başkasına teslim edersiniz diye. Bastirmadiginiz sürece ilgilenmezler.
Tmm umarim gonderirler kargomu yoksa gitti

Biz artik internet aliaverisini kestik son zamanlarda bu abukluk bize de ust uste oldu. Elalemin siparisini bana verdiler kaç kere. Benim siparisim baskasina gitmis ustune pesine dusmeden kimsenin umurunda olmuyor.

Benimde kargomu sürekli evde olduğum halde yoksunuz deyip şubeye götürüyorlardı. Genel merkezlerini arayıp gayet sert bir üslupla şikayet dilekçesi verdim. Hem kargo görevlisini hemde şubeyi şikayet ettim. Bir daha yapamadılar.

Bos
Biz artik internet aliaverisini kestik son zamanlarda bu abukluk bize de ust uste oldu. Elalemin siparisini bana verdiler kaç kere. Benim siparisim baskasina gitmis ustune pesine dusmeden kimsenin umurunda olmuyor.
yaaaaa alamadınız mı kargonuzu

Yok gelmedi. Fiyat olarak baya düşük biseydi eşim ilgilenecekti daha bakmadigi icin bir Allahin kulu da kargomuzu iade etmedi bizim ugrasmamiz lazim yani.
İnanmıyorum ya koskoca kargo şirketi , çalışanların aklı bir karış havada

Back
X