• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargalar

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar yeni eve tasindim ailem gidince duygusal bosluklar yasadim simdi daha iyi oluyorum ama bu seferde kargalarla basim belada evimin 4 tarafi da acik yaninda ev yok yani ve her tarafta kargalar var yollarda falan toplu sekilde duruyorlar camlari acmaya korkuyorum içeri girerlerse diye yanlis anlasilmasin hayvanlari severim kedim var hatta ama karga bana hep korkutucu gelmistir korku filmlerinin etkisi sanirim

Yani korkutmayayim ama kargalar eve giriyor, ozellikle mutfakta cami acarsaniz camin onune tavuk, et koymayin bize girdi :27: her ne kadar hayvan sevsem de karga sevmem, hele son zamanlarda hem sayilari cok hem de cok fena saldiriyorlar.. cama tel yaptirin ya da acmayin..

Benim eve de yarasa girmişti ve kedilerim yemişler kuduz mikrobu taşıdıkları içinde baya korkmuştum en iyisi önlem almak ben artık stor perdeyi indirip camı öyle açıyorum balkonu asla açmıyorum.

Kargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar

Inanirim.. cunku benim kedim ne zaman cama ciksa iki tanesi manyak gibi ayni dala gidip konuyorlar.. resmen takipteyim benim kizim cikiyor onlar gelip konup uzun uzun bakiyorlar.. var bir saykoluk :27:

Yani korkutmayayim ama kargalar eve giriyor, ozellikle mutfakta cami acarsaniz camin onune tavuk, et koymayin bize girdi :KK53: her ne kadar hayvan sevsem de karga sevmem, hele son zamanlarda hem sayilari cok hem de cok fena saldiriyorlar.. cama tel yaptirin ya da acmayin..
Mutfakta camda menfez acikligi var daha menfez takilmadi ordan girecekler diye cok korkuyorum

Merhaba kizlar yeni eve tasindim ailem gidince duygusal bosluklar yasadim simdi daha iyi oluyorum ama bu seferde kargalarla basim belada evimin 4 tarafi da acik yaninda ev yok yani ve her tarafta kargalar var yollarda falan toplu sekilde duruyorlar camlari acmaya korkuyorum içeri girerlerse diye yanlis anlasilmasin hayvanlari severim kedim var hatta ama karga bana hep korkutucu gelmistir korku filmlerinin etkisi sanirim

Sizin korkunuzu bilmem ama bu ara kargalar benimde dikkatimi çekiyor.heryer karga dolu.arkadaşla sabah yürüyüşü için parka gidiyorduk yok böyle bir şey heryer karga dolu aslında nereye gitsek öyle.sanirim bu sene onlarda bir nüfus patlaması var.

Sizin korkunuzu bilmem ama bu ara kargalar benimde dikkatimi çekiyor.heryer karga dolu.arkadaşla sabah yürüyüşü için parka gidiyorduk yok böyle bir şey heryer karga dolu aslında nereye gitsek öyle.sanirim bu sene onlarda bir nüfus patlaması var.
Galiba benim bir onceki evim daha carsi iciydi orda yoktu burasi normal mahalle ve heryerdeler resmen

Inanirim.. cunku benim kedim ne zaman cama ciksa iki tanesi manyak gibi ayni dala gidip konuyorlar.. resmen takipteyim benim kizim cikiyor onlar gelip konup uzun uzun bakiyorlar.. var bir saykoluk :KK53:

Ciddi misiniz benim kedimde hep balkonda duruyor

Cidden mi? :KK57: Bişey oldu mu hayvana?

ciddi misiniz planlı olduklarini ve cok zeki olduklarini biliyorum ruh hastasi olduklarini da öğrenmiş oldum çok hoşsunuz:p

Evet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.

Niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum kedim düştü ama neyse ki bişey olmadı.Sonraki günler de daha beklediler tekrar çıksın diye çıkmayınca da gittiler bikaç gün sonra.

Bizim burada da var bir sürü karga ve her sabah onların kart sesiyle saat 6 da uyanıyoruz ve abartısız 1 saatten fazla bağırıyorlar :/

Önce ki gün eşimle açık hava kahvaltı veren bir yere gittik orada sürüsüne karga dolu inanın güneş geldi diye masayı değiştirelim dedik eşim masada ki yiyecekleri başka masaya koydu çay almaya gitti ben de kızımla tam masaya oturacağım hepsi masaya üşüştü talan ettiler resmen 20 den fazla vardı inanılmaz korktum :/ eşim koşa koşa geldi ama herşey rezil oldu masada kalktık bizde.

Evet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.

Niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum kedim düştü ama neyse ki bişey olmadı.Sonraki günler de daha beklediler tekrar çıksın diye çıkmayınca da gittiler bikaç gün sonra.
gerçekten ilginç bizim bahçemizde de kedilerimiz var çoğu yavru kargalar onlar yokken yemeklerinden alıp gidiyolar hiç zarar vermediler özellikle yemeğin başından ayrılmalarını bekliyolar hatta o iki karga gerçekten ruh hastası canavarlarmış sanıyorum hayvanlarında ruhsal dengesizlikleri oluyomuş kedinize çok geçmiş olsun bu arada sevgiler

Kargalardan bende çok korkarım ,hurafe olabilir belki bilmiyorum ama kargalarla ugrasirsan oda seninle uğraşır derler çok kindar hayvan olduklarını biliyorum .
hurafe falan değil anneme kafayı takmış bi karga vardı kadıncağız balkona çıkamıyordu korkusundan , bi gün evden çıkmış tam taksiye binerken kamikaze dalışı yapmış karga anneme. Kapıyı çarptığı anda o da cama çarpmış :) ödü kopmuş kadının.
haa niye kafayı takmış derseniz ,balkonu pisletiyor diye poşet asmış kargada poşetten gelemiyorum diye kinlenmiş, muhtemelen yuva yapmıştı çatıya.

Back
X