amann uzak dursunlar kedişinden :) inatçılar gerçekten çok zekilerBenim de basim belada. Kedim ne zaman cama ciksa karganin biri hemen gorup digerlerine haber veriyor ve suru halinde kedimi taciz ediyorlar. Cam acik olsa tutup asagi atacaklar hayvani. Actim cama ciktim korkup kacsinlar diye bana misin demediler :)
Evet biraz tehlikeliler yavru kedilere saldıraniliyorlar maalesefBenim de basim belada. Kedim ne zaman cama ciksa karganin biri hemen gorup digerlerine haber veriyor ve suru halinde kedimi taciz ediyorlar. Cam acik olsa tutup asagi atacaklar hayvani. Actim cama ciktim korkup kacsinlar diye bana misin demediler :)
bayanlar sizden akıl almak istedim ben kargaları severim the crow filminden ötürü benim için efsanedir :) birazcıkta gotiklik varama başım belada sanırım 4 katlı apartmanda oturuyoruz ben en alt kattayım mutfağımın camı küçük bir bahçeye bakıyor ağaçlar falan var kargalar çok gelirdi bende bunları beslemeye başladım tavuk et vb ayırıyordum onlar için yemek sonrasında falan sonra hergün iki karga gelmeye başladı mutfakta iş yaparken görüyor yicek atıyordum geçen gün eşim dedi seninkiler gelmiş fena bağırıyor hemen mutfağa geçtim baktım ordalar bağırıyorlar yemek attım bişiler gittiler ertesi günde gelip bağırmaya başladılar yukardan komşuda kovuyor tabi beslerseler gelir diye bir homurtu da duydum...apartmanla birbirimize girebiliriz hiç istemiyorum bunu...hergün geliyorlar hemen hemen... ne yapmalıyım artık beslemesem camada cıkmayınca bir kaç güne giderlermi acaba çok bağırıyorlar bide offf napıcam ki?
Evet biraz tehlikeliler yavru kedilere saldıraniliyorlar maalesef
Ayy çok güldümhahhaha ben de balkonda besliyorum ama bağırmıyorlar
seni köleleri gibi görüyolar sanırım
böyle besleyen bi kız varmış kargalar ona hep parlak eşyalar taşlar getiriyolarmış hediye olarak
bence evden az öteye bırak yemeklerini
yavaş yavaş mesafeyi arttır ki bahçenden uzaklaşsınlar
Yok seninkindem bahsetmiyorum sokaktaki yavru kedilerede saldırıyorlar etçiller sonuçta akbaba gibilerYavru degil ya kocaman kedi.