kargalar peşimi bırakmıyor...

yaa evet aslında ne güzel birşey yapıyoruz ama herkes bu konuda anlayışlı olamayabiliyor... bizimkiler cama gelmiyorlar aslında cam açık her korkmuyor da değilim ama gelmiyorlar canım hemen önünde duruo bağırıyorlar:)

Benimde iki kumrum var. Karşı evin banyo penceresine yumurtladılar, üç öğün yemeklerini de benim pencerede yiyorlar. Başta yiyecek verirken kaçıyorlardı, şimdi hiç umurlarında değil, bazen ben yemek verip gidene kadar elimin etrafında takılıyorlar. Yavrular uçtu, tekrar yumurtladılar üstelik... Bu üçüncü seferleri filan oluyor. =)) Apartman hayatını çekilir hale getiriyorlar. Yerinizde olsam beslemeye devam eder ama komşulara da görünmemeye çalışırdım. Eğer laf eden olursa da safa yatardım, aaa hiç farkında değilim filan diye. =))

evet gerçekten duygusal bir bağ oluştu aramızda biri büyük biride küçücuk yavru anne galiba fazlada almıyorlar yeteri kadar alıp bazen orda yiyorlar bazen goturuyorlar :) kumrular ürkek olur bildiğim am nasıl şefkatle yaklaştıysanız artık alışmış size güzel birşey ya özellikle doğadaki hayvanlarla iletişimde olmak hoşuma gidiyor...

Her gün konuşuyorum kendileriyle, başta uzaktan kafayı yana yatırıp şapşal şapşal bakıyorlardı. Şimdi uçup yanıma geliyorlar. Aslında bu gibi şeylerle onlardan çok kendimize iyilik ediyoruz. Ruha iyi geliyor çünkü.

kesinlikle biraz yabani oldukları için o iletişime cevap verdiiklerinde kendimi bende iyi hisseidyorum:) kumrucuklarınla mutlu huzurlu günler canım :)

bende alıştırdım bu şekilde güvercinleri besliyordum aslında bir gün baktım alamet büyüklükte 2 karga geldi korktum açıkcası ve bır daha yemek koymadım, güvercinlerde bir iki gün geldi sonra bişey bulamayınca artık gelmiyorlar.

evet çok büyük oluyorlar banada gelenlerden biri öyle besili tavuk boylarında nerdeyse

evet çok büyük oluyorlar banada gelenlerden biri öyle besili tavuk boylarında nerdeyse
aynen bırak tavugu benımkiler bir kaz boyundaydı büyükçe , korkuyorum onlardan ben gelmesinler onlar , güvercinlerime bakıyordum ben onlar iyiydi zavllılar karga yüzünden ekmekten oldular :)

Benim de basim belada. Kedim ne zaman cama ciksa karganin biri hemen gorup digerlerine haber veriyor ve suru halinde kedimi taciz ediyorlar. Cam acik olsa tutup asagi atacaklar hayvani. Actim cama ciktim korkup kacsinlar diye bana misin demediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…