- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
canım ağaçlık bahçe tarzı bir yer zaten şans eseri konduysa bende o gün verdiysem yemek benimsediler belkide:)Çok tatlı yaa,besle kargayı gitmez işte..
Hadi kedi köpek olsa anlarımda,lkarganın ne işi var orada..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ağaçlık bahçe tarzı bir yer zaten şans eseri konduysa bende o gün verdiysem yemek benimsediler belkide:)Çok tatlı yaa,besle kargayı gitmez işte..
Hadi kedi köpek olsa anlarımda,lkarganın ne işi var orada..
yaa evet aslında ne güzel birşey yapıyoruz ama herkes bu konuda anlayışlı olamayabiliyor... bizimkiler cama gelmiyorlar aslında cam açık her korkmuyor da değilim ama gelmiyorlar canım hemen önünde duruo bağırıyorlar:)bir süre beslemezsen giderler canım
ben de ekmek falan bayatlayınca camımın önüne koyuyordum ziyan olmasın diye
alışkanlık olmuştu bende de kargalar geliyordu genelde :)
sonra alt kattaki komşular uyardılar beni
pisliyorlar, ekmekler düşüyor falan diye
ben de kötü olmamak için bıraktım
kargalar da sonra unuttu sanırım beni
canım ağaçlık bahçe tarzı bir yer zaten şans eseri konduysa bende o gün verdiysem yemek benimsediler belkide:)
evet gerçekten duygusal bir bağ oluştu aramızda biri büyük biride küçücuk yavru anne galiba fazlada almıyorlar yeteri kadar alıp bazen orda yiyorlar bazen goturuyorlar :) kumrular ürkek olur bildiğim am nasıl şefkatle yaklaştıysanız artık alışmış size güzel birşey ya özellikle doğadaki hayvanlarla iletişimde olmak hoşuma gidiyor...Benimde iki kumrum var. Karşı evin banyo penceresine yumurtladılar, üç öğün yemeklerini de benim pencerede yiyorlar. Başta yiyecek verirken kaçıyorlardı, şimdi hiç umurlarında değil, bazen ben yemek verip gidene kadar elimin etrafında takılıyorlar. Yavrular uçtu, tekrar yumurtladılar üstelik... Bu üçüncü seferleri filan oluyor. =)) Apartman hayatını çekilir hale getiriyorlar. Yerinizde olsam beslemeye devam eder ama komşulara da görünmemeye çalışırdım. Eğer laf eden olursa da safa yatardım, aaa hiç farkında değilim filan diye. =))
Her gün konuşuyorum kendileriyle, başta uzaktan kafayı yana yatırıp şapşal şapşal bakıyorlardı. Şimdi uçup yanıma geliyorlar. Aslında bu gibi şeylerle onlardan çok kendimize iyilik ediyoruz. Ruha iyi geliyor çünkü.evet gerçekten duygusal bir bağ oluştu aramızda biri büyük biride küçücuk yavru anne galiba fazlada almıyorlar yeteri kadar alıp bazen orda yiyorlar bazen goturuyorlar :) kumrular ürkek olur bildiğim am nasıl şefkatle yaklaştıysanız artık alışmış size güzel birşey ya özellikle doğadaki hayvanlarla iletişimde olmak hoşuma gidiyor...
oymasın ya ama crow serisinden benım tek favorim brandon lee 1994 :) sence ?Besle kargayi oysun gozunu.
Yalniz the crow dedin beni benden aldin.
kesinlikle biraz yabani oldukları için o iletişime cevap verdiiklerinde kendimi bende iyi hisseidyorum:) kumrucuklarınla mutlu huzurlu günler canım :)Her gün konuşuyorum kendileriyle, başta uzaktan kafayı yana yatırıp şapşal şapşal bakıyorlardı. Şimdi uçup yanıma geliyorlar. Aslında bu gibi şeylerle onlardan çok kendimize iyilik ediyoruz. Ruha iyi geliyor çünkü.
oymasın ya ama crow serisinden benım tek favorim brandon lee 1994 :) sence ?
Ne asiktim o adama ya :)
Hatta onun icin bu videoyu yapmistim :) sene 2007 :)
harika olmuş bayıldım:) sonu böyle olmasaydı şimdi beyazperde de çok iyi yerlerde olacağını düşünürüm hep
daha önce yaptım öyle fakat kediler onlardan önce götürdü canm:)gelmelerini beklemeden bıraksan belki bağırmazlar.
evet çok büyük oluyorlar banada gelenlerden biri öyle besili tavuk boylarında nerdeysebende alıştırdım bu şekilde güvercinleri besliyordum aslında bir gün baktım alamet büyüklükte 2 karga geldi korktum açıkcası ve bır daha yemek koymadım, güvercinlerde bir iki gün geldi sonra bişey bulamayınca artık gelmiyorlar.
hayvanları beslemek lazım ya hiç kıyamıyorum ben onlara.daha önce yaptım öyle fakat kediler onlardan önce götürdü canm:)
aynen bırak tavugu benımkiler bir kaz boyundaydı büyükçe , korkuyorum onlardan ben gelmesinler onlar , güvercinlerime bakıyordum ben onlar iyiydi zavllılar karga yüzünden ekmekten oldular :)evet çok büyük oluyorlar banada gelenlerden biri öyle besili tavuk boylarında nerdeyse
Ayyy, istemsizce güldüm
Hani kedi köpek alışır da karga ilginç olmuş gerçekten..