AsiNaz Huzurum; İ&E Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.715 304 698 36 İstanbul 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #1 Bayanlar, Elinde, başlıkta belirttiğim gibi, karekök yayınları "Geometri Sıfır" ve Antrenman yayıncılık "Antremanlarla Matematik 1" kitabı olan var mı? Fiyat konusunda görüşmek istiyorum.
Bayanlar, Elinde, başlıkta belirttiğim gibi, karekök yayınları "Geometri Sıfır" ve Antrenman yayıncılık "Antremanlarla Matematik 1" kitabı olan var mı? Fiyat konusunda görüşmek istiyorum.
S sormanehald Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 435 19 118 Amasya 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #2 bende anteramnla matematık vardı 15 tl almıştım
AsiNaz Huzurum; İ&E Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.715 304 698 36 İstanbul 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #3 sormanehald .!.: bende anteramnla matematık vardı 15 tl almıştım Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kitap? Satmayı düşünür müsün?
sormanehald .!.: bende anteramnla matematık vardı 15 tl almıştım Genişletmek için tıkla... Nasıl bir kitap? Satmayı düşünür müsün?
renan20 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 1.047 1 156 Diğer 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #4 antrenmanlarla matematik 1 fiyati 22.50 almis babam kitap guzel anlatmiş tavsiye ederim en azindan matematigi sevmeye basladigimi söyleyebilirim..antremanlarla matematik 2 kitabinida alacagim :)
antrenmanlarla matematik 1 fiyati 22.50 almis babam kitap guzel anlatmiş tavsiye ederim en azindan matematigi sevmeye basladigimi söyleyebilirim..antremanlarla matematik 2 kitabinida alacagim :)
AsiNaz Huzurum; İ&E Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.715 304 698 36 İstanbul 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #5 renan20 .!.: antrenmanlarla matematik 1 fiyati 22.50 almis babam kitap guzel anlatmiş tavsiye ederim en azindan matematigi sevmeye basladigimi söyleyebilirim..antremanlarla matematik 2 kitabinida alacagim :) Genişletmek için tıkla... Ben şu an karekök yayınları matematik sıfır'a çalışıyorum. Ama bu kitabı da merak ediyorum. Elimde olsa iyi olur da ucuza almam lazım.
renan20 .!.: antrenmanlarla matematik 1 fiyati 22.50 almis babam kitap guzel anlatmiş tavsiye ederim en azindan matematigi sevmeye basladigimi söyleyebilirim..antremanlarla matematik 2 kitabinida alacagim :) Genişletmek için tıkla... Ben şu an karekök yayınları matematik sıfır'a çalışıyorum. Ama bu kitabı da merak ediyorum. Elimde olsa iyi olur da ucuza almam lazım.
renan20 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 1.047 1 156 Diğer 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #6 AsiNaz .!.: Ben şu an karekök yayınları matematik sıfır'a çalışıyorum. Ama bu kitabı da merak ediyorum. Elimde olsa iyi olur da ucuza almam lazım. Genişletmek için tıkla... anladim canım alirsan eger aldigina pisman olmazsin
AsiNaz .!.: Ben şu an karekök yayınları matematik sıfır'a çalışıyorum. Ama bu kitabı da merak ediyorum. Elimde olsa iyi olur da ucuza almam lazım. Genişletmek için tıkla... anladim canım alirsan eger aldigina pisman olmazsin
S sormanehald Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2013 435 19 118 Amasya 28 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #7 AsiNaz .!.: Nasıl bir kitap? Satmayı düşünür müsün? Genişletmek için tıkla... gayet güzel ama kullanılacak halde degıl benımkı
AsiNaz .!.: Nasıl bir kitap? Satmayı düşünür müsün? Genişletmek için tıkla... gayet güzel ama kullanılacak halde degıl benımkı
AsiNaz Huzurum; İ&E Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.715 304 698 36 İstanbul 29 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi AsiNaz #8 sormanehald .!.: gayet güzel ama kullanılacak halde degıl benımkı Genişletmek için tıkla... Anladım :)
sormanehald .!.: gayet güzel ama kullanılacak halde degıl benımkı Genişletmek için tıkla... Anladım :)