- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Kızzz gülme valla alırken hep dediler ki Kare takım kullanışlı olmaz,Köşeleri kırılır mı çok güldüm 9 senedir Karaca kahvaltı takımım kare hiç çizilmedi bile güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Ben 12 kişilik takım aldım aynısından iki tane aldım kırılır vs uzun yıllar bozulmasın diye ve biz kalabalık olmayı toplanmayi çok seviyoruz gerçekten işe yarıyo aldığım takım kare hiç elimde yikamadim hep makinede yıkadım hiç kırılma çatlama vs bişey yaşamadım kahvaltı takımı almadım . Büyük ve küçük fincan takimlarim vardı caydanligim var kahvaltı takımına ihtiyaç duymadım bir buçuk yıldır da ne kare aldığım için pişman oldum ne de kahvaltı takımı almadığım için .Tekrardan merhaba kızlar. Doğru yere konu açmışımdır umarım. Şimdi ben 6 kişilik günlük ve 12 kişilik misafir yemek takımı aldım ikisi de yuvarlak çünkü aldığım dönemde en uygun fiyatlılar onlardı. Ama şimdi de kahvaltı veya pasta takımı almak istiyorum kare modeller çok hoşuma gidiyor. Yalnız kullanımı kolay mı. Yani makineye atıp yıkanması vs. Köşeleri kırılıyor mu hemen ne dersiniz... Haa bir de çalışan bir çiftiz biz öyle en fazla üç dört haftada bir gelenimiz oluyo. Gerek yok mu dersiniz??? Bunun dışında bir de yine 6 kişilik renkli yemek takımı almak istiyorum önerir misiniz
Hayır ya alakası yok ben evlendikten sonra yemek takımları kareye döndü hevesim var alıcam bir takım kahvaltı takımımın tabakları kare çok hoşuma gidiyor hep özencim var al içinde kalmasın gayet de kullanışlı fesatlanmışlar o kullanışlı değil diyenlerKızzz gülme valla alırken hep dediler ki Kare takım kullanışlı olmaz,
Ayyy değil mi kız... Valla çok şık geliyor gözümeHayır ya alakası yok ben evlendikten sonra yemek takımları kareye döndü hevesim var alıcam bir takım kahvaltı takımımın tabakları kare çok hoşuma gidiyor hep özencim var al içinde kalmasın gayet de kullanışlı fesatlanmışlar o kullanışlı değil diyenler
Benimkiler hep köşeden kırıldı demekki ben beceriksizimKöşeleri kırılır mı çok güldüm 9 senedir Karaca kahvaltı takımım kare hiç çizilmedi bile güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Markasından kaynaklı da olabilir bilemiyorum ama ben bazen bulaşık makinasından hızla çıkartırken tezgaha da kaç kez toklatmışlığım vardır maşallah diyim 6lı hala duruyorBenimkiler hep köşeden kırıldı demekki ben beceriksizim
Aman aman maşaallah maşaallahMarkasından kaynaklı da olabilir bilemiyorum ama ben bazen bulaşık makinasından hızla çıkartırken tezgaha da kaç kez toklatmışlığım vardır maşallah diyim 6lı hala duruyor
Bak bu da mantıklı haaBen 12 kişilik takım aldım aynısından iki tane aldım kırılır vs uzun yıllar bozulmasın diye ve biz kalabalık olmayı toplanmayi çok seviyoruz gerçekten işe yarıyo aldığım takım kare hiç elimde yikamadim hep makinede yıkadım hiç kırılma çatlama vs bişey yaşamadım kahvaltı takımı almadım . Büyük ve küçük fincan takimlarim vardı caydanligim var kahvaltı takımına ihtiyaç duymadım bir buçuk yıldır da ne kare aldığım için pişman oldum ne de kahvaltı takımı almadığım için .
Bende cok seviyorum ve severk kullaniyorum kare takimimi hic de bisey olmadi hatta daha iyi yerlesiyo makineyeKızzz gülme valla alırken hep dediler ki Kare takım kullanışlı olmaz,
Toklatmada ustayım hiç sevmem bulaşık makinasını boşaltmayı hızlı hızlı boşaltırım takkudu tukkudu başka marka olsaydı çoktan takımı yenilemiştimAman aman maşaallah maşaallahValla içim gidiyor ben yuvarlakları bile bazen toklatıveriyorum
Yaaa seri ismi varsa alabilir miyim bulunduğum ilde pek çeşit yok. İnternetten bakacağımBen de Karaca'nın 6 kişilik kahvaltı takımını kullanıyorum bir yıldır hiçbir şey olmadı makineye dikkatli attıktan sonra bir sıkıntı olmaz benceçiçekli böcekli pembeli beyazlı kahvaltı takımları kahvaltıda ayrı bi güzel oluyor tavsiye ederim insan hazırladıktan sonra oturup izliyor kurduğu masayı
https://m.trendyol.com/karaca/kiz-k...kVySPgERmOeFHFcFLzhoCk00QAvD_BwE#&gid=1&pid=1Yaaa seri ismi varsa alabilir miyim bulunduğum ilde pek çeşit yok. İnternetten bakacağım
Güle güle kullanınhttps://m.trendyol.com/karaca/kiz-k...kVySPgERmOeFHFcFLzhoCk00QAvD_BwE#&gid=1&pid=1
Benimki bu canım evlenmeden 2 yıl önce almıştım çok severek kullanıyorum ☺☺
Daha güzelleri senin olsun canım teşekkür ederimGüle güle kullanınÇok zarif görünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?