Mutfak Dekorasyonu Kare mi yuvarlak mı

Tekrardan merhaba kızlar. Doğru yere konu açmışımdır umarım. Şimdi ben 6 kişilik günlük ve 12 kişilik misafir yemek takımı aldım ikisi de yuvarlak çünkü aldığım dönemde en uygun fiyatlılar onlardı 🙈. Ama şimdi de kahvaltı veya pasta takımı almak istiyorum kare modeller çok hoşuma gidiyor. Yalnız kullanımı kolay mı. Yani makineye atıp yıkanması vs. Köşeleri kırılıyor mu hemen ne dersiniz... Haa bir de çalışan bir çiftiz biz öyle en fazla üç dört haftada bir gelenimiz oluyo. Gerek yok mu dersiniz??? Bunun dışında bir de yine 6 kişilik renkli yemek takımı almak istiyorum önerir misiniz 😇

Merhaba kare yemek takımları kullanışlı şuan bende kullanmaktayım saydığınız olabilecek sıkıntıları hiç yaşamadım. Misafir yemek takımını kare almanızı tavsiye ederim bana göre yuvarlaktan daha ağır duruyorlar :) 6 kişilik yemek takımında pierre cardinde renkli ve çeşit çok oraya da bakabilirsiniz :)

Makinede hem yer kaplama hemde sıkıntılı olur dıyolr köşe için benmde tercihim yuvarlak olurdu..
kahvaltı takımı dusunmuyorum ben mesela yemek takımı alacagım servis ve pasta tabaklarını kahvaltı tabagı yaparım diye dusundum. . çaydanlık olarak bir tane çaycı (alttarafı su ısıtıcı olanndan ) bir de çok misafirler için buyuk çaydanlık hepsi bu.. zaten çay bardagı su bardagı mesrubat bardagı alacaksın 12ye tamamla hepsini yeter..
yemek takımı olarak gunluk ve mısafırlık öyle 12 kişil,k (Çorba tencresi kullanmam) almayı değilde 6+6 tamamlamayı dusunuyorum salata (Kayık) içinde kaseler var çok hoş duruyor :) böyle yapacagım. . .

Konu sahibi icin gecikti kesin cevabim.
Ama diger benim gibi ceyiz dizenlere fikir olur belki.
Kizlar bence kare tabaklar kullanissiz eger elde yikayacaksaniz bulasiklari. Cunku yuvarlak tabaklari 1 el hamlesiyle hoop kopuklerken, kare olanlarin 4 kosesine dort farkli sekilde dolandirman lazim elini.
Ablam aldi benim zamaninda, ayri bide oyle agirki yikarken ellerin agriyor resmen 4 koseyede ulasiyim dersen. Helede bide oymalari varki ozenle sungeri cokmen gereken off, etti mi sana 4 kose+oymalari temizlemek.
Bulasik makinasiz evmi kaldi canim diyen olursa alsin.

çeyizim için aşağıda ki takımı almayı dusunuyorum 6 kişilik 18 parça ben 2 takım alarak 12 kişiliğe tamamlayacağım.
bir de 6 kişilik alırım tamam işte..
aşağıda gördugunuz de kare ve kullanan herkes gayet memnun ..
kahvaltı takımı dusunmuyorum 12 adet ikea da kare beyaz pasta tabakları satılıyor hem normlde pasta tabagı hemde kahvaltı için tabak zaten aşağıdakilerin 12 adet servis tabağı olacak..
beyaz olacagı içinde acarhome de beyaz kucuk kasecıkler peynır tabakları var kare oval uzun vs onlardan aldın mı tamamdır işteee.. o kdr doldurmaya ne gerek var kombinlemek dha ii..

Eklentiler

• carrefoursa.png
    carrefoursa.png
    134,9 KB · Görüntüleme: 64
Ben 12 kişilik yuvarlar aldım icimde kaldi bi de 12 kişilik kare aldım ikisi de karaca kare ler mukemmel digerleri fena degil oyle soyleyim :)

X