Gebeliğe Hazırlık Kardesler arasi kaç yaş olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rumeysa anne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
104
97
48
Merhaba öncelikle ben 21 yaşındayım ve 22 aylık bir bebeğim var bir çocuk daha istiyorum rabbim nasip ederse tabi ama aradaki yaş farkına takiliyorum şimdi hamile kalsam araları 31 ay olacak ikisine yetebilir miyim küçük bebegimle ilgilenirken oğlumu ihmal eder miyim diye kafamda soru işaretleri var 2 veya daha fazla çocuklu anneler yasadiklarinizi cocuklarinizin arası kaç yaş olduğunu anlatir misiniz (annem kayinvalidem görümcem eltim hiç kimse yok yanimda yardim edebilecek)

34 ay araları hiç zorlanmadım şükür ikisi de erkek biri 4 biri 1 yasında suan eşim ilgili annem Ablam kayınvalide destek istediğim de bırakabiliyorum Yaşim 33 senin yaşında olsam ilk okula başlayana kadar beklerim iki çocukla tatil gezmek herşey cok zor

Tam kafamı karıştıran noktalardan biri de o konuydu biz oğlumla geziyoruz ama 2 çocukla zor oluyordur sanirim teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…