Ben de 2.yi yapmayı düşünmüyorum ve resmen linç yiyorum sanki benim dogurudugumun onlara ne faydası olacaksa yap Allah yap.Cogu kişinin kardeş ilişkisi böyle.benim oğlum da çok istiyor ama hem kötü bir evliliğim var hem de bir çocuğa daha bakacak gücü bulamıyorum kendimdeDüşüncelerinizi merak ediyorum. Kendi adıma kardeşimle görüşmüyorum. Hiç bi zaman iyi bir ilişkim de olmadı zaten çocukluk dışında. En son babamla bir olup benden mal kaçırma gibi bi olaya giriştiklerini duyunca içimde kalanlar da bitti.
Şimdi bir çocuğum var. Bende annem babam gibi ayrım yapmaktan korktuğum için , çocuğum da benim gibi tercih edilmeyen olma duygusunu yaşamasın korkusuyla hiç 2. Düşünmedim.. hayatım boyunca hep tek çocugum olacak benim dedim.bana niye kardeşi yok diyen anneme dahi sizin gibi ayrım yapmaktansa tek kalsın daha iyi dedim.. Şimdi Herkes 2. Ne zaman diyor. Kardeşsiz olmaz falan filan. Çalışıyorum yogun bi isim var sürekli kendimi geliştirmem gerekiylr kısaca. Çoğu zaman çocuk uyurken ben ders çalışmak zorundayım okumak vs vs biseyler hazırlamak.. uykusuz şekilde yaşıyorum kısaca.zaten oNa zor yetişiyorm. 2 olursa asla yetisemem vicdan yaparım kendime çocuğa eşime herkese yazık olur. Kardes şart mı. Kardesi olmayanlar bir yorum yaparsa özellikle sevinirim.
Değil öyle arkadaşları ol ur ki kardeşe gerek kalmazDüşüncelerinizi merak ediyorum. Kendi adıma kardeşimle görüşmüyorum. Hiç bi zaman iyi bir ilişkim de olmadı zaten çocukluk dışında. En son babamla bir olup benden mal kaçırma gibi bi olaya giriştiklerini duyunca içimde kalanlar da bitti.
Şimdi bir çocuğum var. Bende annem babam gibi ayrım yapmaktan korktuğum için , çocuğum da benim gibi tercih edilmeyen olma duygusunu yaşamasın korkusuyla hiç 2. Düşünmedim.. hayatım boyunca hep tek çocugum olacak benim dedim.bana niye kardeşi yok diyen anneme dahi sizin gibi ayrım yapmaktansa tek kalsın daha iyi dedim.. Şimdi Herkes 2. Ne zaman diyor. Kardeşsiz olmaz falan filan. Çalışıyorum yogun bi isim var sürekli kendimi geliştirmem gerekiylr kısaca. Çoğu zaman çocuk uyurken ben ders çalışmak zorundayım okumak vs vs biseyler hazırlamak.. uykusuz şekilde yaşıyorum kısaca.zaten oNa zor yetişiyorm. 2 olursa asla yetisemem vicdan yaparım kendime çocuğa eşime herkese yazık olur. Kardes şart mı. Kardesi olmayanlar bir yorum yaparsa özellikle sevinirim.
Aynen bana da çevrem de bi baskı. Sanki onlara doğurmuş olcamBen de 2.yi yapmayı düşünmüyorum ve resmen linç yiyorum sanki benim dogurudugumun onlara ne faydası olacaksa yap Allah yap.Cogu kişinin kardeş ilişkisi böyle.benim oğlum da çok istiyor ama hem kötü bir evliliğim var hem de bir çocuğa daha bakacak gücü bulamıyorum kendimde
Sevgiler :)şart değil. ama ben kardeş nasıl bir şey bilmiyorum.
hayatımın hiç bir döneminde kardeşim olsaydı diye düşünmedim.
insan bilmediği bir duygunun eksikliğini hissetmez.
ölmedim yaşıyorum saygılar.
Çok iyi kardeşlerim var. Beni ayakta tutuyorlar. Ama tam tersi olsa ben de kardeş istemezdim. Kardeşinin İyi mi kötü mü olacağını bilemezsiniz ama siz anne olarak ayrım yapıp yapmamaya karar verirsinizDüşüncelerinizi merak ediyorum. Kendi adıma kardeşimle görüşmüyorum. Hiç bi zaman iyi bir ilişkim de olmadı zaten çocukluk dışında. En son babamla bir olup benden mal kaçırma gibi bi olaya giriştiklerini duyunca içimde kalanlar da bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?