Kardeşini seç...

19.02.2008 - 01:46 - Şu ana kadar 68438 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2250 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 1.

arkadaslar bende kardesimi sectim..
Erkek kardesim oldu :)
ama daha mektup yazamadim mektupla birlikle ufak bir hediye yollamak istiyorum
ama ne?????
fikir verirmisiniz

arkadaslar bende kardesimi sectim..
Erkek kardesim oldu :)
ama daha mektup yazamadim mektupla birlikle ufak bir hediye yollamak istiyorum
ama ne?????
fikir verirmisiniz

Aramiza hoşgeldin.Öğretmeniyle konuştun mu?Kırtasiye malzemesi yollayabilirsin.Birde bere atkı eldiven vb. şeyler,Öptüm seni....Zarf ve pul koyarsan iyi olur.Zarfın üstüne adresini yazarsın,mektubunu yazıp zarfa koyup sana yollar....

hayir daha konusmadim sene ortasi kitap falan masraflarini karsilayacaktim ama
bir dahaki donem ..
zarf tamamda pul koyamam
cunku burdaki pullar turkiyede gecersiz bunun icin ogretmeninden rica ederim
yardimci olur sanirim..
yarin ögretmeni ile konuscam..
cok heycanliyim :)

Selam canım,para yollamak yasak.Öğretmeni yardımcı olur herhalde.Kaç yaşında?iyi geceler.

merhaba arkadaslar bende az önce kendime bir kardes sectm cok mutluyum :) ama yardiminiza ihtiyacim var. ben ilk once ögretmeniylemi konusayim yoksa sizler ilk mektupmu yolladiniz. pul konusu benimde aklima geldi nasil yapabilirim ki onu cunku bende yurt disinda yasiyorum ve ogretmeni yardimci olsa bile nereye kadar olucakki..

Seni kutluyorum,önce öğretmeniyle görüş.Pulu kendileride alır,öğretmeni öğretir,fazlaca merak etmeyin.Sonra küçük bir paket hazırlayıp mektupla birlikte yollayın.Siz kendinizi tanıtın,ondanda kendisini tanıtmasını isteyin.Mektuplaşma ve telefonlaşmalar sonucu birbirinizi tanıyacaksınız.Ama
para yollamak kesinlikle yasak.
Aramıza hoşgeldin,iyi geceler,sevgiyle kal.

Nursen ablacım yarın bizde oğluma bir kardeş seçicez.Elimizden ne gelirse artık. Allah utandırmasın ..Sevgiyle kal.

tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin. ogretmeniyle gorustum az cok nelere ihtiyac duyabilecegini biliyordum ama bu sekilde daha bi emin oldum ve en kisa zamanda da burdan paketini yolliycam.
benim sizlere bi sorum olucak. acaba kardesini görmeye giden oldumu aranizda hic?

Selam canım,sevindim.Öyle farklı duygular yaşayacaksın ki....şu an biz o duyguları yaşıyoruz.Az önce kardeşimizden telefon geldi,yolladığımız paketi nihayet alabilmiş..Bingöl Adaklı'ya yalnız haftada 1 gün paket gidiyor.Okulların açıldığı Perşembe alacaktı ,ancak dün alabilmiş.Sesi cıvıl cıvıl...İşte kilometrelerce uzaktan gelen o ses nasıl bir duygu yüklüyor...Kelimeler gerçekten yetersiz...
Biz telefonla görüşüyoruz,ama sitede gidenlerin yazıları var....Ben okudum,onların sevincinide yaşamayı arzu ediyorum...Sevgilerimi yolluyorummm.öptümmmmmmmmm:dance::teytey:a.s.

Nursen ablacım yarın bizde oğluma bir kardeş seçicez.Elimizden ne gelirse artık. Allah utandırmasın ..Sevgiyle kal.

Canım aramıza hoşgeldin...Gerçekten o duyguları yaşamaya başlamışsın...çok farklı birşey,tanımadan görmeden,bir kaç satır mektup,yada sesini duymak...
Anlatılası değil,yaşayan bilir.Öptüm,hoşgeldiniz.a.s.:teytey::dance:

26.02.2008 - 09:28 - Şu ana kadar 68759 çocuk sitemizden kardeşini buldu ve 2244 çocuk hala sizi bekliyor. Bugün kardeşini bulan çocuklarımızın sayısı 9.

bugun bir arkadasla tanistim ve yazistik biraz. oda kendine bi kardes secmis ama artik yardim yapmaktan sogur hale gelmis. cunku kardes cocuk ondan sürekli bir seyler istemis hip hop pantolonu ( A kismi uzun, belden düsük), mini etek, taki vs. kadin kis soguk diye en iyi markadan kalin tabanli bot almis ama kardes ona ben cizme istemistim neden bot? tarzinda bi laf etmis ve hic bir zamanda kirtasiye malzeme istegi olmamis. bilmiyorum ama aranizda bu tarz bi sey yasayan varmi?

Selam canım,böyle bir taleple karşılaşmadım.Kaynak kitap söylemişti,orada bulamadığı için...<zaten,çok küçük şeyler söylüyor(telefonda ısrarla sorunca)Pahalıysa almayın diye ısrar ediyor.Bence öğretmeniyle görüşsün,gerçekten yardıma ihtiyacı var mı sorsun...Durumu öğretmenine anlatsın...Olmazsa onu bırakıp bir başka kardeş seçsin...Çünkü kardeş olayı gerçekten abartmış...
Linkte
http://www.kardesinisec.com/

sağ üst köşede problem çözümü için bölge temsilcileri var.Orayla iletişime geçebilir.Hemen alttada kardeş iptali kısmı var.İptal edebilir....

Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım,arkadaşlarımdanda duymadım....Sevgilerimle....İyi günler...

ya ben kardeşimi seçmiştim onunla ilgili bilgi olan kısımda okul adresi vardı oraya bir mektupla ufak tefek hediyeler göndermiştim ama ulaşmamış ve geri geldi gönderdiklerim .nrsnkma39 dediğiniz gibi sitedeki iletişim bölümünden bu sorunumu dile getirsem bir çözüm üretebilirler mi ya da ev adresini falan alabileceğim bir kısım var sitede de ben mi bilmiyorum?yardımcı olur musunuz lütfen

Selam canım,önce okula telefon et,öğretmeniyle görüş adres iste.Biz öğretmenin adına yolluyoruz.Parantez içine kardeşimizin adını yazıyoruz,öğretmeni veriyor.Birde her yere kargo gitmiyor,onuda öğrenirseniz iyi olur.Bizim kardeşimiz Bingöl Adak'lıda oraya haftada 1 gün sadece Aras Kargo gidiyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.....Seni kutluyorum.Haberdar edersen sevinirim.Birde kesinlikle para yollanmıyor....SEvgilerimle,iyi geceler....a.s.

hmm teşekkür ederim ilgine en kısa zaman ulaşacağım öğretmenine ve gerekli bilgileri alacağım.haberdar ederim tabi ki :) sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…