• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşini seç...

nrsnkma39

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.556
10
158
Ankara
Geçen eğitim yılında kaydını yaptığımız tüm kardeşlerimiz seçildi. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı minnettarız.Yeni öğrencilerin çalışması yapılıyor, en kısa sürede listelerimize ilave edilecektir. Bilgilerinize.
GÖNÜLÜLER ARIYORUZ…
Bu site hepinizin. Her ilden her ilçeden gönüllüler arıyoruz.
KARDEŞİNİ SEÇ i daha etkin hale getirmek için, biraz daha kenetlenelim. Yurdumuzun dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi, okullu kardeşlerimize el uzatabilmek için o yörelerde yaşayan gönüllüler arıyoruz.
GÖNÜLLÜLER ;
-Yöresindeki ihtiyaç sahibi çocukları saptayıp, formlarını doldurup bize yollayacak…Bu konuda gerekirse, Milli Eğitim ile ya da yerel yönetimler ile işbirliği yapacak.
-Kütüphane ihtiyacı olan okulları bize bildirecek.
-Yöresindeki ‘ Kardeşini Seç ‘ ile ilgili, oluşabilecek problemlere çözümler üretecek.

Ev kadınları, çalışan kadınlar, serbest meslek sahipleri, öğretmenler, öğrenciler, kamu ve yerel yöneticiler sizi bekliyoruz

Merhaba Benim Kizimin Iki Bucuk Senedir Ankarada Evren Ilkogretim Okulunda Bir Kardesi Var
Onunla Arada Telefonla Konusuyorlar Ama Daha Cok Mektuplasiyorlar
Bize Ihtiyaclarini Belirtiyor Bizde Elimizden Geldigince Karsilamaya Calisiyoruz
Kizima Bu Fikir Ilk Basta Garip Geldi Hiç Tanimadigi Yuzunu Bile Gormedigi Birine Mektup Yazmak
Ama Zamanla Alişti Hatta Ben Arkadaslarinin Annelerinide Ikna Edip Her Birine Bir Kardes Ayarladim
Bir Tanesi Diyarbakirda Onunla Bizde Yakindan Ilgileniyoruz
Gormedigimiz Yerlerde Bilmedigimiz O Kadar Cok Insan Varki....

önce kardeş seçmiştim.onun öğretmenini arayıp,ne ihtiyacı var diye sordum.oda listeyi verdi ve ekledi:lütfen durumunuz uygunsa birkaç defter fazla gönderin,burada o listeye girmeyen çok öğrencim var dedi.tamam dedim ama içimde bir şeyler eksildi.ne yaparız derken,eş dost fitrelerimizi topladık a dan z ye alışveriş yaptık.kolileri hazırlarken keşke bende gönüllü olabilsem diyordum kendi kendime.derken gönüllüler arıyoruz yazısını gördüm ve başvurdum.şimdi gönüllüyüm ve çok mutluyum...

Kardeşini Seç kampanyasıyla bi arkadaşım sayesinde tanıştım.Oğlumla yaşıt olan 13 yaşındaki Batman'lı bir çocuğu kendimize kardeş seçtik.Sadece bir defter yada kalemin bazı insanlar için ne kadar kıymetli olduğunu bu sayede gördük.Hani o çocuklarımızın kırıp kırıpta bize tekrar aldırdıkları yada ortasına kalem batırıp,parçaladıkları silgilerin.İmkanınız ölçüsünde yardım ediyorsunuz.Hiç bir zorlaması yok.Bir kalem,bir mektup belki bi telefon bile onlar için yeterli.Biz bugün mektubumuza cevap aldık.Müthiş bi keyifti.Ben kimseyi duyarlı yada yardımsever olmaya çağırmıyorum.Herkesin olduğunu biliyorum.Benim oğlum hayatında ilk kez birinden mektup aldı ne yazıkki.Ben bu tür kampanyaların onlarada bi şeyler kazandırmasını istiyorum.Ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.İsterim herkes bu duyguyu tatsın.Özelliklede mektup değil yazı yazma yetenekleri bile doğru dürüst gelişmeyen yavrularımızın.Sevgiyle kalın.

merhaba ben de daha önce haberdar olmama rağmen cesaret edememiştim yeterince ilgilenebilir miyim diye ama cesaretimi topladım ve kendime bir kardeş seçtim yarın hemen öğretmenini arayıp gerekli bilgileri soracağım istifa ettiğim için durumum pek iyi değil ama sanırım elimden geldiğini yapsam bile mutlu olurlar değil mi arkadaşlar?bir sürü okuma kitabım var onları bile göndersem mektup yazsam imkanlarım dahilinde küçük hediyeler alsam yeter mi?

Seni kutluyorum,elinden geldiğince yapacağın yardım,çok işlerine yaracaktır,
emin ol.Hoş günlerin olsun.En kısa zamanda gönlünce bir yerde iş bulmanı diliyorum.Sevgilerimle ......a.s.:nazar::nazar::nazar:

merhaba ben de daha önce haberdar olmama rağmen cesaret edememiştim yeterince ilgilenebilir miyim diye ama cesaretimi topladım ve kendime bir kardeş seçtim yarın hemen öğretmenini arayıp gerekli bilgileri soracağım istifa ettiğim için durumum pek iyi değil ama sanırım elimden geldiğini yapsam bile mutlu olurlar değil mi arkadaşlar?bir sürü okuma kitabım var onları bile göndersem mektup yazsam imkanlarım dahilinde küçük hediyeler alsam yeter mi?

Çok sevindim sizin adınıza.Bu kampanyanın sizde okumuşsunuzdur hiç bir zorlaması yok.Önemli olan onların okuma,yazma yeteneklerini geliştirmelerine faydalı olabilmek.Başlangıçta bende sizin gibi tedirginlik yaşadım.Ama bir hamburgerciye ödediğimiz paraları düşününce hem utandım,hem de cesaretlendim.İyiki de katılmışım.Mektubunuza cevap aldığınız zaman eminim beni daha iyi anlayacaksınız.Kazanılan hiç bir şey bir yürek kazanmak kadar değerli değil.Sevgiler.Gelişmeleri de paylaşıcam sizlerle.:1hug:

Bizimde bir kardeşimiz var.Bugün öğretmeniyle görüştük,yarın kolimizi yolluyoruz.Kızım mektubunu yazdı.İnanın çok farklı duygular yaşıyorsunuz.Şimdiden onu ve yollayacağı mektubu merak ediyoruz.Darısı başınıza,sevgilerrrrrrrrrrr:dance::a.s.:nazar::teytey:

Evet dün kolimizi yolladık,okuluda haberdar ettik.Adak'lı -Bingöl'e haftada bir kargo gidiyormuş.,Perşembe günü koli kardeşimizin elinde olacak.Koliye bize mektup yazması için kağıt,üstüne adresimizi yazdığımız pullu zarf koyduk.O sadece mektubunu yazıp yollayacak.Sizlerede öneririm.Lütfen duyuralım,katılım çok olsun,çocuklarımızı sevindirelim.Sevgiyle kalın.a.s.:nazar:

ben sectim kardesimi 2 gun oldu benim boyle bir site oldugundan kendi kardesim habedar etti. o surekli yardimda bulunuyor.ilk tereddut ettim ta burdan batmana nasil yardim edebilirim ki diye, ama annem gerekirse kargoyla ihtiyaclari ben yollarim dedi. cok mutluyum simdi. ilk gonderimi yilbasina yetistirebilicem. ben sonuna kadar varim,

Bizimde bir kardeşimiz var.Bugün öğretmeniyle görüştük,yarın kolimizi yolluyoruz.Kızım mektubunu yazdı.İnanın çok farklı duygular yaşıyorsunuz.Şimdiden onu ve yollayacağı mektubu merak ediyoruz.Darısı başınıza,sevgilerrrrrrrrrrr:dance:a.s:dance:a.s.:nazar::nazar::nazar::teytey::nazar:

ben sectim kardesimi 2 gun oldu benim boyle bir site oldugundan kendi kardesim habedar etti. o surekli yardimda bulunuyor.ilk tereddut ettim ta burdan batmana nasil yardim edebilirim ki diye, ama annem gerekirse kargoyla ihtiyaclari ben yollarim dedi. cok mutluyum simdi. ilk gonderimi yilbasina yetistirebilicem. ben sonuna kadar varim,
Çok sevindim gerçekten.Bizde yarın yeni hediyelerimizi ve mektubumuzu yollayacağız.İnşallah bayrama yetişir.Sevgiyle kalın.:1hug:

İyi geceler,dün öğleden sonra telefon geldi,arayan seçtiğimiz kardeşimizdi.
O'nunla ilk konuşmamızı yaptık.Paketini almış,teşekkür etmek için aramıştı.
Bizde telefonunu aldık ve dün gece aradık,konuştuk.Tarif edilesi değil,darısı başınıza,çok değişik bir duygu!Mektubunu yazmış,merakla bekliyoruz.Kızlarım ve benle tanışmış oldu.bir saat geçti yada geçmedi,telefonum çaldı,bu kez arayan öğretmeniydi,teşekkür ediyordu Adak'lı nere Ankara nere.........
Öğretmen arkadaşla bu ikinci görüşmemizdi,ilk görüşmeyi kardeşimizi seçtiğimizde yapmıştık.Bu kadar duyarlı ve düşünceli olmaları çok hoşumuza gitti.
Dileğim hepinizi bu kampanyaya destek vermesi,şimdiden teşekkürler,sevgiyle kalın.a.s.:nazar::nazar::nazar:

İyi haftalar,dileklerimiz gerçek olsun.Sevgilerimle a.s.:nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]:kahve:dikkat dikkat ben de varım nursen abla ben bu gönullu işni burda bizim kaldıgığımız yerden bi dıyarbakırlı aile var babası kızları okudmuyor veben bu aile ile taniştım ve okul muduruyle knş bu kız oğrencimizin her masrafını ben üzerime aldım iki yıldır okuduyorm ama babsı o kadar sert bi insanki daha bizimle grş ve biz annesiyle knş yardımlarımızı yapıyorum kızımızda okul birinçisi süper zeka şutarafagitti ismi berivan ve bana iki yıldır karnesini ve taktirnamesini getiryor /büyle bi konuya el bastıgın icin sana tşk a.s.

İyi geceler,dün öğleden sonra telefon geldi,arayan seçtiğimiz kardeşimizdi.
O'nunla ilk konuşmamızı yaptık.Paketini almış,teşekkür etmek için aramıştı.
Bizde telefonunu aldık ve dün gece aradık,konuştuk.Tarif edilesi değil,darısı başınıza,çok değişik bir duygu!Mektubunu yazmış,merakla bekliyoruz.Kızlarım ve benle tanışmış oldu.bir saat geçti yada geçmedi,telefonum çaldı,bu kez arayan öğretmeniydi,teşekkür ediyordu Adak'lı nere Ankara nere.........
Öğretmen arkadaşla bu ikinci görüşmemizdi,ilk görüşmeyi kardeşimizi seçtiğimizde yapmıştık.Bu kadar duyarlı ve düşünceli olmaları çok hoşumuza gitti.
Dileğim hepinizi bu kampanyaya destek vermesi,şimdiden teşekkürler,sevgiyle kalın.a.s.:nazar::nazar::nazar:
Bizde bayram için hediyelerimizi yolladık.Öğretmenede ayrıca istediklerini aldık.Kendisine sormuştum Ankara'dan ne istediğini.Meğer öğrenme zorluğu çeken çocukların sınıfıymış onunki.Onlar için hikaye ve boyama kitapları istedi benden.Yine çocuklar için istedi sonuçta.Çok severek aldım hepsini.İnşallah onlarda severler.Ben seçerken Batmanda 500 civarında çocuk vardı.Şimdi 10 kişi kalmış.Bu kadar katılım olması inanılmaz güzel.Herkesin yaşamasını isterim bu duyguyu.a.s.

bugün benimde bir kardeşim oldu bingölden 11 yaşında.içim o kadar sevinçle doluki ona yardımcı olabileceğim için çok mutluyum.

bugün benimde bir kardeşim oldu bingölden 11 yaşında.içim o kadar sevinçle doluki ona yardımcı olabileceğim için çok mutluyum.

İyi geceler,seni çok iyi anlıyorum,çünkü bu bambaşka bir duygu.Bizim kardeşimiz Bingöl-Adaklı Kız Y.İ.B.O(yatılı ilköğretim bölge okulu) 8.sınıf öğrencisi.Mektubunu bekliyoruz,dün geleceğini söylemişti,gelmedi.Telefonla görüşüyoruz.Darısı kardeşi olmayanlara.Sevgilerimle,yüreği sevgiyle dolu iyilik meleği arkadaşım.Şimdiden bayramını kutluyorum,günlerin bayram sevinciyle
geçsin.a.s.:nazar:

Forumda kardeşiniseç'le ilgili bi başlık açmayı düşünürken, bu başlığı görünce inanılmaz sevindim..

Ben siteden uzun zaman önce haberdar oldum ve kardeşimi yaklaşık iki buçuk üç sene önce seçtim..Geçen bu sürede,o küçük kız,lafın gelişi değil, gerçekten kardeşim oldu benim..On günde bir telefonlaşıyoruz,sürekli mektuplaşıyoruz..İnanılmaz,tarif edilemez bir duygu onun hayatımdaki varlığı , bana gösterdiği sevgi..

Ancak siteden kardeş seçmeye karar verenlere , bunun sebat gösterilmesi gereken,uzun soluklu,önemli bir birliktelik olduğunu hatırlatmak isterim.Anın büyüsüyle,şevke gelip bir kardeş seçip sonra onu unutacaksanız,mektuplarını yanıtsız bırakıp düşkırıklığı yaşatacaksınız, lütfen kardeş falan seçmeyin ve o çocuğun başka biri tarafından seçilme şansını elinden almayın.

Ben ona yazdığım ilk mektupta , eğitim hayatı boyunca yanında olacağıma,ne ihtiyacı olursa elimden geldiği kadarıyla karşılayacağıma söz vermiştim..Ve Allah'ın izniyle sözümü de tutacağım.Ne kadar okursa, ne ihtiyacı olursa karşılamaya çalışacağım.

Öyle ufak şeyler mutlu ediyor ki onu inanamazsınız..Koliye koyduğum bir torba çikolata için otuz kere teşekkür ediyor.Bin kere "neye ihtiyacın var ne olur söyle" dedirttikten sonra kısık bir sesle,utana sıkıla "montum var ama biraz ince,üşüyorum" diyor..Telefonu her kapatışında "abla seni çoook seviyorum" diyor..Üstelik sadece o da değil , annesiyle,kardeşleriyle de böyle harika bir bağ kurduk.. Benim pek de üzerinde durmadan,sıradan zannedip gönderdiğim ufacık şeyler için o annenin nasıl teşekkür ettiğini,sesindeki şükranı size anlatmak isterdim ama bildiğim hiç bir kelime yetmez ki tarif etmeye..

Üstelik özel günlerde de onlar hediye yolluyor bana :) Düğün hediyesi diye gönderdikleri kocaman koliyi ömrüm geçse unutamam..Gaziantep'in meşhur baklavası,annesinin elleriyle işlediği yemeniler,havlular,duvar süsleri,yapma çiçekler..

Diyeceğim o ki , benim kardeşime faydamın dokunduğundan çok onun bana faydası dokundu.Tek çocukken ve kardeşin ne olduğunu bilmezken o bana kardeş sevgisini öğretti.

Eğer siz de siteye girip bir kardeş seçmeye karar verirseniz -ki umarım verirsiniz:) - , hem seçeceğiniz çocuk için , hem de kendiniz için harikulade bir şey yapmış olacaksınız..

artık benim de diyarbakırlı bir kızım var. tam da yiğenimle yaşıt 6.sınıf öğrencisi. bu dünyada sadece kendimiz için yaşamamalıyız di mi?
Gerçekten çok güzel bi duygu.Herkesin tatmasını isterim.Bi de orda onların yaşadıklarını düşünün.Kendilerine değer verilmesi kadar güzel bi şey olamaz.
Nurşen Abla'cım,sürekli girip bakıyorum.Seçilecek çok az çocuk kalmış.Ben bi de bunun için öğretmenle görüşücem.Listeye ekleme yapılabilir.Sanıyorum onlar belirliyor.Çok büyük bi ilgi var.Gerçekten çok güzel.Sevgiyle.a.s.

Gerçekten çok güzel bi duygu.Herkesin tatmasını isterim.Bi de orda onların yaşadıklarını düşünün.Kendilerine değer verilmesi kadar güzel bi şey olamaz.
Nurşen Abla'cım,sürekli girip bakıyorum.Seçilecek çok az çocuk kalmış.Ben bi de bunun için öğretmenle görüşücem.Listeye ekleme yapılabilir.Sanıyorum onlar belirliyor.Çok büyük bi ilgi var.Gerçekten çok güzel.Sevgiyle.a.s.

Günaydın canım,yaşadığın mutluluğu çok iyi anlıyorum,inan bende çok mutluyum.Biz daha dün telefonla konuştuk.Mektubunu bayram öncesi almamız gerekirken alamadık.Ayrıca öğretmeniylede konuşuyoruz.Buralardan oralara giden bir ses yanlarında olduğumuzu hissetmeleri bile onları mutlu ediyor.Ama şunu anlıyorum ki her geçen gün aramızdaki bağ daha bir güçleniyor.Darısı bu mutluluğu yaşamayanların başına.Seni sevgiyle kucaklıyorum,tüm dileklerin gerçek olsun.a.s.:nazar::nazar::nazar:

KARDEŞİNİ SEÇ

İstediğin ilin karşısındaki Kardeşini Bekleyen linkine tıkla, kardeşin olmayı bekleyen çocukların listesi karşında... Listedeki çocukların bilgilerine, isimlerine tıklayarak ulaşabilirsin.
Kardeşini daha önce seçtin ve şimdi bilgilerini görmek istiyorsan, kardeşin seni Kardeşini Bulan linki altında bekliyor. Ya da anasayfaya dönüp sağ sütundaki Kardeşim Nerede? bölümünde mail adresini yazarak kardeşini arayabilirsin.

Adana Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (315)
Aksaray Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Adıyaman Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (925)
Afyon Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (106)
Ağrı Kardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (1872)
Amasya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (54)
Ankara Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (635)
Antalya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (62)
Artvin Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (611)
Aydın Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (79)
Balıkesir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (675)
Bilecik Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Bayburt Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (306)
Bingöl Kardeşini Bekleyen (48) Kardeşini Bulan (1821)
Batman Kardeşini Bekleyen (2) Kardeşini Bulan (8030)
Bitlis Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1462)
Bolu Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (141)
Bartın Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (50)
Bursa Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (108)
Çanakkale Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (139)
Çankırı Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (37)
Çorum Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (559)
Denizli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (139)
Düzce Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (15)
Diyarbakır Kardeşini Bekleyen (91) Kardeşini Bulan (11158)
Edirne Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (377)
Elazığ Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (571)
Erzincan Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (8)
Erzurum Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (593)
Gaziantep Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1737)
Giresun Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (347)
Gümüşhane Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1869)
Hatay Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (307)
Hakkari Kardeşini Bekleyen (31) Kardeşini Bulan (6643)
Isparta Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (37)
Iğdır Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (424)
İstanbul (Anadolu) Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (182)
İçel Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (173)
İstanbul (Avrupa) Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (128)
İzmir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (993)
Kırşehir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (23)
Kocaeli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (303)
Konya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (700)
Kütahya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (27)
Kars Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (70)
Karabük Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2)
K.Maraş Kardeşini Bekleyen (1) Kardeşini Bulan (2722)
Kastamonu Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (134)
Kilis Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (62)
Kayseri Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (25)
Kırklareli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1)
Muş Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1312)
Malatya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (165)
Manisa Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (335)
Mardin Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2603)
Muğla Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (31)
Nevşehir Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (63)
Niğde Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (52)
Osmaniye Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (300)
Rize Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (52)
Sakarya Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (112)
Samsun Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (294)
Siirt Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (630)
Sinop Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (259)
Sivas Kardeşini Bekleyen (80) Kardeşini Bulan (980)
Şırnak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (1889)
Şanlıurfa Kardeşini Bekleyen (32) Kardeşini Bulan (3625)
Tekirdağ Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (127)
Tokat Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (896)
Trabzon Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (705)
Tunceli Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (532)
Uşak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2)
Van Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (2480)
Yozgat Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (10)
Zonguldak Kardeşini Bekleyen (0) Kardeşini Bulan (392)

Hadi arkadaşlar sizlerde kardeşinizi seçin,iyi günler.a.s.

Ağrı Kardeşini Bekleyen (1)

Bingöl Kardeşini Bekleyen (48)

Batman Kardeşini Bekleyen (2)

Diyarbakır Kardeşini Bekleyen (91)

Hakkari Kardeşini Bekleyen (31)

K.Maraş Kardeşini Bekleyen (1)

Şanlıurfa Kardeşini Bekleyen (32)

bizim kardeşimiz diyarbakırda bir köy öğretmeni daha doğrusu onun öğrencileri
biz onun okuluna öğrencilerine kitap toplayıp gönderiyoruz link aşağıda sevgilerimle

Back