- 27 Mayıs 2024
- 133
- 7
- 25
- Konu Sahibi yakinmesafe
Babalarımız aynı anneler farklı onu da başka aile büyütmüş ve hiç kardeşi yokmuş kardessiz büyümüş ben gibi o da kız.. Bana da akrabamız baktı anne babamla görüşmüyorum yıllardır erkek kardeşim var onu bana düşman ettiler yıllardır o da benimle konuşmaz babama uyuyor halbuki suçum günahım asla yok... Şimdi bu kız kardeşim daha 18 olmadı. Normal de annesi yabancı uyruklu biri ve ben Türkiye'de yaşadığını dahi bilmiyordum 18 yaşında olduğunu bile çünkü daha küçük sanıyordum. Ama bize ulaştı benden önce davrandı ve Türkiye'de yaşıyor ayrıca bana da çok yakın çok şükür ki.. Her şey çok hızlı gelişince çok şaşırmış hep hakkında hayırlısı için dua etmiş bize ulaşmak kolay olmamış. Ama şuan kafası gerçekten karışık ne yapacağını bilmiyor ailesine nasıl söyleyeceğini bilmiyor ben ona güzel şeyler söyledim yanında olduğumu anlattım uzun uzun anlattım. Sabredeceğimi onu bekleyeceğimi her şeyin zamanı olduğundan üzerine çok gelmeyeceğimden bahsettim şuan ne yapacağımı bilmiyorum diğer kardeşimle görüşmediğim oğlan kardeşimle arası iyi olmuş gibi ama ben nasıl davranmayım üzerine mı düşeyim yoksa sınırında mı olsun onu korkutup kaybetmekten korkuyorum kafası karışık diye belki bir hevesle öğrenmek istedi hevesi geçtiği için bırakmasından korkuyorum bağlanırsam acı çekmekten korkuyorum kısaca. Çünkü bunca yıl kardeş kavramını hiç bilmemişim çok tuhaf geliyor o yazmayınca yazamıyorum çekiniyorum mesela o yazsın diye dört gözle bekliyorum ve benden gitmesinden de korkuyorum yaşı küçük ve kendisi biraz uçarı kaçarı.. ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
şim
şim