Aynen söylediklerinize katılıyorum doğruBazi insanlar dusuncelerini yuz-yuze soyleyemiyor, mesajda soyluyor. Belki de oyuzden kiz mesajda dokmus icini. Kendimden bilirim, esimle bile tartisirken mesajda yaziyorum dusunduklerimi. Bence kiza da kirilmayin.
Hic bir seye karismayin ama eminim ki, yardim isteseler koşa-koşa yardim edeceksiniz ama calisin hic bir fikir soylemeyin )))
bende eşime bazı seyleri mesajda söylerim ama yinede en uygun dili seçerim bu kim olursa olsun bodoslama sert bir dille konuşmam
onun ben maddi sinirimi çizerim siz nasılsa saygı duyuyorsunuz ama sizin maddi çizginize gelince isler kirilirim hoş karşılamam demicekti.. ben onun arkadaşı değilim bu işlerde muhatap seçtiği kişiyim
bende bu yollardan geçerken gorumcemle yüz-göz olmuşluğum oldu ben maddi sinirimi belirttim ama karşı tarafida kabullendim bende isterdim hep en iyisi olsun oyuzden yaptığını hoş karşılamadım evet kirilabilir kaldiki durup dururken maddi çizgiyi çeken kendisiydi biz belirtincede kirildiysa ben üzüldüm falan deseydi kizda mahcupluk sıfır o çizgiyi kendi çekmese anlicamda tepkisini iste.. .