çok emin yazmışsın da"ne derler" meraktayım halabende akasyaya sordum zaten o diyor evlenmeden oluyor dıye cvp versin
Sultan Süleymandan
kimi alıntılamışım ben....
6 senedir birliktelermiş kaçıncı senede hafife almıştır sence??o mesajları iğrenç bulduğunuza ve kızın kendisine layık görmesine şaşırdığınıza göre normal bir cinsel içerikten daha fazlası olduğunu düşündüm açıkçası.
onun haricinde laylaylom takılıyorlar cinsel anlamda çok şey paylaşmışlar demek ki ama yaşları küçük değil. kız saf olsa gerek çünkü ne kadar kendi tercihi özgürlüğü vs desede arkadaşlar bu yaptıklarıyla çocuğun onu kullanmasına ve gözünden düşmesine vesile olmuş. burası türkiye ve erkek bunları elde ettiğinde kadına karşı hevesi azalır hatta onu hafife alır.
14 yaşında kızla 26 yaşındaki kadın veya erkek ynı mı lütfen yapmayın..14 yaşındaki yaparsa ben müdahale ederdim..karışmamakla yanlış yapmışsınız..o daha çocuk kendi kararını veremeyecek yaşta..ama 26 yaşındaki insnalar kendi hayatını yaşamakta özgürdür..valla herkesin bi mahrem yanı vardır,varmış,bende yanlışlıkla çıkan pencerede komşumun kızın yazışmalrının ıkı satırını okudum,çok ama çok üzüldüm,14 yaşında erkek arkadaşına yazdıkları,aileye diyemedım,kıza demek istedim gören olur dıkkat onuda yapamadım,çok utanç vericiydi,benden utansın ıstemedım,karışma,
ya tek merak ettiğim şey madem böyle bağlısınız dininize o zaman evlendirseydiniz kardeşinizi sonuçta çocuğun 26 yaşına kadar rahibe teresa gibi olaşacak hali yok
ne farkeder şuan onu sevdiği için mi onunla faydalandığı için mi ?6 senedir birliktelermiş kaçıncı senede hafife almıştır sence??
evlenmeden çocuk yap ozaman söleyim ne derlerçok emin yazmışsın da"ne derler" meraktayım hala
yani orası başka bir mesele de ne biliyim baştan sona saçma bir durumla karşı karşıyayızBelki kendi istememiştir..
siz genelleme yaptınız yalnız farkında mısınız??ne farkeder şuan onu sevdiği için mi onunla faydalandığı için mi ?
seviyorsa neden ayrılma fikri onu üzmüyor?
neden evlenmeye çalışmıyor aile olmuyor ailesinin içine sokmuyor ?
niye kabul etmek istemiyorsunuz anlamıyorum..her kadın veya erkek evlenmek istemek zorunda değil..hatta çocuk doğurmak,düzenli maaş almak,aile kurmak ,ev almak vs istemek zorunda değil......ne farkeder şuan onu sevdiği için mi onunla faydalandığı için mi ?
seviyorsa neden ayrılma fikri onu üzmüyor?
neden evlenmeye çalışmıyor aile olmuyor ailesinin içine sokmuyor ?
ben yaptım hadi söyle bakalım............evlenmeden çocuk yap ozaman söleyim ne derler
Yapan yapar sana bir zararı var mı?evlenmeden çocuk yap ozaman söleyim ne derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?