• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesimin igrenc mesajları..

kimse sevismelerine bsey demiyor kı..zaten ben bunun 2 yıldır farkındayım.evlilik oncesi cinsellige de karsı degilim ama benim odun kardesim bu kızı tepe tepe kullanıyor..ve oyle seyler yazmıs kı bunu insan sevdigine yazamaz..fantazi degil bu resmen karsı tarafı kullanmak ki seviyor musun diyorum e yani diyor odun..
ben en cok kızın dustugu duruma uzuluyorum..evlilik istiyor benim kardesim sallamıyor pek..
6 yıldır annem babam bu kızı gormedi bunu anlayamıyorum ben
Kadının kullanmadıgı ne malum? Ama genelde erkek kullanır atar, kadın kullanılan boynu bükük olur:)
Sonucta tek taraflı değil.. o mesajlar da ilişki de karsılıklı.
6 yıldır bir şikayeti olsa sımdıye dek 10 kere ayrılırlardı.
İkisi de kendi halinden memnunsa siz ne yapabilirsiniz?

kimse sevismelerine bsey demiyor kı..zaten ben bunun 2 yıldır farkındayım.evlilik oncesi cinsellige de karsı degilim ama benim odun kardesim bu kızı tepe tepe kullanıyor..ve oyle seyler yazmıs kı bunu insan sevdigine yazamaz..fantazi degil bu resmen karsı tarafı kullanmak ki seviyor musun diyorum e yani diyor odun..
ben en cok kızın dustugu duruma uzuluyorum..evlilik istiyor benim kardesim sallamıyor pek..

Nasıl bir üsluptur bu , okurken dahi insanın yüzünü buruşturuyor. Kardeşiniz neden özel hayatı ile alakalı sizinle paylaşımda bulunsun ? Belki körkütük aşık ancak karşı taraf ağırdan alıyor. Belki kız ortada resmiyet yokken ailenizle tanışmayı uygun bulmuyor ?

Kendi düşüncelerinizle yaşadıklarını varsaydığınız bir ilişki var ortada. Belki var belki yok , kime ne , size ne , bize ne ?

Hayat onların hayatı. Karşı tarafı bu kadar yerip sonra

yazmanızı samimi bulamadım , kusura bakmayın.

ya arkadaşlar neden terbiyesiz oluyorlar anlamadım ki..konu sahibinin yanında mı sevişmişler sanki!!!!!!!!!!
kendisi kardeşinin özel mesajlarını okumuş neticede..
kadın erkek kendi ilişkileir ve istedikleri gibi de fantazi yaparlar kime ne ki..ortada tehdit şantaj yok 6 yıllık bir ilişki var,gönül rızası var..eeeee o zaman sorun nedir??

ben bu soylediklerinizle kendimi cok rahatlatmaya calıstım.zaten geri kafalı biri degilim ama o kızın duygu dunyası nolcak bunlar ayrılırsa haberi yok...
o msjları kendi annesi babasi gorse kesin kalpten giderler.
suana kadar beni durduran kendi hayatları dusuncesi ki hala o dusuncedeyim ama iste..turkiyede kadın olmak zor..napcak bu kız sonrasında ayrılırlarsa.derdim zarı marı degil..nasıl atlatıcak psikolojik olarak..o sadece..

14 yaşında kızla 26 yaşındaki kadın veya erkek ynı mı lütfen yapmayın..14 yaşındaki yaparsa ben müdahale ederdim..karışmamakla yanlış yapmışsınız..o daha çocuk kendi kararını veremeyecek yaşta..ama 26 yaşındaki insnalar kendi hayatını yaşamakta özgürdür..
iyide aileye söylesem kan çıkar,kıza söylesem ne iftiralara uğrarım,kız onları siler,ve bana yalancı der,ve durumda aile onu tutar,kızıma iftıra dıye,nasıl ispatlardım sence,hemde öle böle değil yazdığı ıkı satırı duysan sende ınanmazdın,

O da kızın basiretsizliği ama
Madem evlilik istiyor, bunu karşısındakine ifade etmeli
Ya da kendini kullandırtmamalı
İnsan yeri geldiğinde karşısındaki adama hayır diyebilmeli, bitirmeyi bilmeli
Devam edebildiğine göre evlenmemek kız içinde bir sorun teşkil etmiyor
Şimdi bizlerde kadınız, hayatımızda böyle bir adam olsa, dur demez miyiz

ya erotik msj seni istiyorum ozledim filan degil dudakların guzel onları ısırayım filan degil ya..yazamam ki banlanırım.
ben 6 yıllık evliyim bebegim de var

konu sahibesi birşey dicem benimde abim aynıydı...şuanda o kullandğını düşündüğümüz kızla evli.Evleneceği ne abimin aklına gelirdi ne bizim.Kıza neler neler yapmıştı.Sizinkide hiç belli olmaz valla

ben bu soylediklerinizle kendimi cok rahatlatmaya calıstım.zaten geri kafalı biri degilim ama o kızın duygu dunyası nolcak bunlar ayrılırsa haberi yok...
suana kadar beni durduran kendi hayatları dusuncesi ki hala o dusuncedeyim ama iste..turkiyede kadın olmak zor..napcak bu kız sonrasında ayrılırlarsa.derdim zarı marı degil..nasıl atlatıcak psikolojik olarak..o sadece..
fantazi yapan kim olursa olsun zaten anne baba görse kalpten gider:):) eevli ols d aolmasa da,kimse evladını o şekilde düşünmek istemez garip gelir :)
kardeşinizin ayrılmak niyti olduğunu göremedim ben..6 yılda belki alışkanlık olmuştur sadece o yüzden evlilk düşünmüoyrdur.ya da size o şekilde dile getirmek istememiştir..
öyle düşünmeyin ,aşk acısı çeker (belki,emin değilsiniz) geçer..

mesajlar ulu orta derken. masanın üzerinde falan mıydı telefonu. öyleyse bile keşke merak edip okumak yerine odasına bıraksaydınız

bir de empati kurmak şart. illa telefonda olması zorunlu değil bu durumun siz eşinizleyken odanıza biri izinsiz girse nolurdu? hikaye aynı, durumlar farklı sadece.

telefonu degil..zaten elime almam tlfunu..bilgisayar acıktı bende hava durumuna bakim sabah derken kabak gibi duruyordu ekranda.o yuzden Allahtan babam gormedi diyorum.
bilgisayar odasında degil ulu orta yerdeydi salonda.

belki evlenirler belli mi olur.
evlenmeseler bile siz şimdiden kıza kardeşim evlenmeyi düşünmüyor ağzını aradım. bence sende fazla bel bağlama gibi şeyler söyleyebilirsin ama kesinlikle ileri gitmeden karış bence işlerine

insallah evlenirler..zaten gecen yıldan beri nisan takalım diye itekliyorum bizimkileri ama kimseden ses yok

yok onu demiyo bence..insan secdiğinin yanında olmak ister,o zaman neden beraber yaşamıyorlar??

O da kendi tercihleri. Ben de evlenmeden önce birlikte yaşamadım. Zaman zaman aynı evi paylaştık ama hiç bir zaman sürekli olarak yanına yerleşmedim eşimin evlilikten 5 ay öncesine kadar. Birlikte zaman geçirip ayrı evlere dağılmak korkunç bişey değil. Herdakika dip dibe olmak gerekmez ki. Şimdi evli olduğumuz halde sürekli bir arada olmak istemem ben.

Belki de evlenecekler nasıl bu kadar eminsiniz ayrılacaklarına?
Kardeşin sevmeseydi 6 yıl birlikte olmazdı kestirip atardı.

Müstakbel görümcesinin özel yazışmalarını okuyup üstüne kk da paylaştığını öğrenince yaşayacağı psikolojik sarsıntıdan daha çabuk atlatır.

Kardeşinizin özel eşyalarına ve özeline saygı duyup mesafe ile yaklaşıp , odasına girmeden müsait misin diye sorarsanız görmemeniz gerekenleri görmezsiniz.

telefonu degil..zaten elime almam tlfunu..bilgisayar acıktı bende hava durumuna bakim sabah derken kabak gibi duruyordu ekranda.o yuzden Allahtan babam gormedi diyorum.
bilgisayar odasında degil ulu orta yerdeydi salonda.

sosyal medya hesaplarından mı yani
bilgisayarı ortak kullanıyorsanız keşke kapatsaymış hesaplarını. ama unutmus belli ki..siz de ne olduğunu anladığınızda sonuna kadar okumak yerine direk kapatsaydınız keşke

bu kk de kimse Türk ahlakına sahip değil herhalde yoksa bizim ahlaki değerlerimiz bu kadar mı köreldi anlayamadım??? Kız size derdini anlatmış neler yazmışsınız. Belki kız evleneceğiz diye düşünüyordur belkide bir zorlama var. Sizin oralarda bu durum nasıl karşılanır bilemiyorum ama benim yaşadığım çevrede bu hoş karşılanmaz benimde babam abimin böyle mesajlarını okusa kahrolur.

evet kız evlenme taraftarı..ne kadar yolunu bekledi kardesimin askerdeyken...:KK43:

Müstakbel görümcesinin özel yazışmalarını okuyup üstüne kk da paylaştığını öğrenince yaşayacağı psikolojik sarsıntıdan daha çabuk atlatır.

Kardeşinizin özel eşyalarına ve özeline saygı duyup mesafe ile yaklaşıp , odasına girmeden müsait misin diye sorarsanız görmemeniz gerekenleri görmezsiniz.

yahu bakın hanımefendi..kimsenin ozel esyasına dokunmadım.
salona kabak gibi koyulan evin ortak bilgisayarında kabak gibi yazısmaları acık beni bekliyordu sanki.

iyi de her koyun kendi bacağından asılır.. bunlar 13-14 yaşında ergen de değiller. 26 yaşında bir adam yani.
ben 26 yaşındayım 1 çocuğum var.. kimseye hesap vermek zorunda değil..
kaldı ki telefonumu eşimden başka kimse karıştırma hakkına sahip değil.. kardeşim de olsa bu kişi.. ayıp yani..

TELEFON DEGİL YA OFFFF:KK34:

Back
X