• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin hesabına nasıl giriş yapacağız?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba ben bişey sormak istiyorum,kardeşim benim bilgisayarımdan kendi hesabını açmak istiyor ancak bilgisayarı açtığım zaman direk benim hesabım çıkıyor,onunkini nasıl açacağız bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..:78:

Merhaba,
siteye giriş yaptığınızda beni hatırla butonunu işaretlemişsinizdir,o işareti kaldırın,eğer firefox kullanıyorsanız Araçlar'a tıklayın,Seçenekler yazan yere tıklayın,bir pencere açılacak,orada Gizlilik yazana basın,Firefox uygulaması yazan yeri geçmişi asla hatırlamayacak şeklinde düzenleyin,altında yer alan şu ana kadar kaydedilmiş tarama geçmişinizi de silebilirsiniz yazan yere basın,tekrar küçük bir pencere açılacak,Temizlenecek zaman aralığını Herşey olarak düzenledikten sonra altta yer alan şıklardan Site tercihleri yazan hariç hepsini işaretleyip Şimdi Temizle butonuna basın,firefox'u kapatıp tekrar açın,KK sayfasına gelin,bu işlem sonrası artık sitenin sizin hesabınızla otomatik açılmaması gerekir,eğer yinede sizin hesabınız online oluyor ve kardeşinizin hesabını açamıyorsanız,explorer'dan KK'ye ulaşıp şansınızı denersiniz.

Son düzenleme:
Back