Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tutmayın beni o ne öyle ya gözlere bak maviş maviş maşallah :asigim:
Aşık oldum ben Badem'le Cindy bunları dediğimi duymasın akşam evden kovarlar beni:roflol:
Allah uzun ömürler versin çok tatlı ya bayıldım Şeniz
Gözlerinin rengi ne güzel maşallah
çok güzel bir kedi
Ne kadar asil bir kedi
İnsanın içine sokası sarılası gelir be:asigim:
lalee canım bu çook güsel ama siyamlar dediğin gibi fesat oluomuş biraz dimi?bi de diğer kedilere göre daha mı soğuk..kendi canı isteyince geliomuş sanırım dimi siyamlar biraz fanymış bunlar asil ama uzak...bunun gözlerine bayıldımm ama...maşallah allah bağışlasın zillinizi..=)
oy gugi abla çok tatlı maaşallah Allah uzun ömürler versin
huyu da anlattığın kadarıyla benim oğluma benziyo Laliş:roflol:
o da canı istetyince gelir kendini sevdirir o gün sinirliyse takla da atsak gelip yanaşmaz:roflol:
ama şu fesat kadın olayına koptummm:roflol:
süzmesine falan ha ha ha:roflol:
lalem maşallah ne şeker şey öyle gözleride benim gözlerime benziyor guginin biz kardeşmiyiz yoksa bu gugiyle
Valla süzüyor Aslı..
Cumartesi ofise uğradık yarım saat için,beni gördü hemen oturdu masaya.
Sigara içiyorum ya el hareketlerimi filan takip ediyor deli..:roflol:
Gerçekten çok enteresan bir tür..:sm_confused:
Kendi kendine canı isterse geliyor,sevdiriyor..
Yoksa morali bozuksa,gününde değilse yanına bile yaklaştırmıyor..:dilcikar:
Kardeşim ve eşi beraber çalışıyorlar,kedi de orada kalıyor.
Gerçekten hoşlanmadığı insanlar var onlar gelince çok üzüyor kardeşimle eşini. Çok belli ediyor duygularını.jeyyar
İnsan gibi sankifisfisfis
Bende simdi rastlantiyla konuyu gördüm, gercekten cok cok güzel bir kedi. :asigim:
Gerci kedilerde insanlar gibi degisik huylari karakterleri var. Güzelliklerde öyle. Güzellikten cok karakteridir bir evde kalmasina, ev halki tarafindan bu kadar cok sevilmesine sebep. Disardan görülmesede ev halkiyla paylasimi özeldir. Sevgisini de hissettiriyorlar öyle yok nankördür derler asla insanlarin karalamasi yakistirmasi bu yok hayvanlar dünyasinda, insanlarin dünyasina özgüdür bu nankörlük. fisfisfis
Benimde 2 kedim var biri cins digeri siradan ama ikiside benim icin ayni önemde yerleri ayri sevgim esit. Hayvan dostlari hayvanlari sevenler sevgilerini kosulsuz sunanlardir, gercek istenilen beklenen sevgide budur aslinda kosulsuz karsiliksiz verileni.
Iletisim sorumluluk duygusu ve o sevgiyi yasamalari acisindan özellikle cocuklu ailelerin mutlaka bir hayvan beslemeleri gerektigini düsünüyorum. yerimseniben
nann bir dakika :araya zıplayan meraklı taze üyenin smili::roflol:
Yorgun nan senin nikin farklımıydı eskiden :1shok:
nan gece gece kafa basmadı demek sonradan jeton düştü konuyu çevirem hulahop kibin -tatlicadiarzu-
Ha bu arada kedi hala çok şeker( konu kaynattığını farkedip çark eden üye:roflol:)