• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin fobisi

mervos87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
275
5
68
Ankara
Kızlar yardıma çok ihtiyacım var.Kız kardeşim 15 yaşında.Yaklaşık 10 senedir bu sorunu var.Ama son zamanlarda daha da arttı.Geceleri uyumak istemiyo.Korkudan deil.Ama nedenini kendiside bilmiyo.Sadece annemle birlikte olunca yata biliyo.Yoksa sabaha kadar hiç uyumaz.Ne yapıcağımızı hiç bilmiyorum.Bari siz yardım edin.

Kızlar yardıma çok ihtiyacım var.Kız kardeşim 15 yaşında.Yaklaşık 10 senedir bu sorunu var.Ama son zamanlarda daha da arttı.Geceleri uyumak istemiyo.Korkudan deil.Ama nedenini kendiside bilmiyo.Sadece annemle birlikte olunca yata biliyo.Yoksa sabaha kadar hiç uyumaz.Ne yapıcağımızı hiç bilmiyorum.Bari siz yardım edin.

gündüz uyutmayınn ısık acıkk uyumasını saglayın yada bır sure aynı odada ısık acık uyumayı deneyın ve en onemlısııı uyumaya calısırkenn bılgısayar telefon gıbı seylerıı elınden alın :)

sebepsiz dertmi olur vardır muhakak birşeyi size söylemek istemiyordur
s...lakça bulduğundan :ssz:

Bu anlattugin bendede oluyor ara sira:) ) benimkide korkudan degil hatt gecelri zombileri izlerim, gozumde halisilasyonlar canlandiririm =)=) aslinda cok normal bir insanim psikologa gorundum bu hayallerimden dolayi yasam tarzimi degistirmemi soyledi ama onada benim kafam yatmadi bu yuzden uyku problemlerimin olucagini soyledi insallah benimkide ilerleme katetmez;);)

Bu anlattugin bendede oluyor ara sira:) ) benimkide korkudan degil hatt gecelri zombileri izlerim, gozumde halisilasyonlar canlandiririm =)=) aslinda cok normal bir insanim psikologa gorundum bu hayallerimden dolayi yasam tarzimi degistirmemi soyledi ama onada benim kafam yatmadi bu yuzden uyku problemlerimin olucagini soyledi insallah benimkide ilerleme katetmez;);)

valla normalde gece tek basina evde birakalim.hic korkmaz.zaten uyumayincada odasinda tekbasina oturuyo.o tur korkulari yoktur yani.ama gece oldumu herkes yattimi surekli agliyo.cocukte deilki yanimizda yatiralim:50:

Back