- Konu Sahibi Mor lahana
-
Zalım gadın!Eve arkadaşlarını getiriyorsa ya da arkadaşlaro ile tanışıyorsanız her şeyi anlatmakla tehdit edin. O yaşta arkadaş uğruna ölürler.
Konu sahibinin kardeşi arsızın teki, eşine teşekkür etmeli idare ettiği için, görümce olunca tepkini koy pabuç bırakma diyoruz.Zalım gadın!
Annelerin en terlik atanı seni, oklavayla kovalayanı!
O nasıl öğüt kız, tırstım senden.
16 yasında ergen neticede yavMerhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Çorabı var olmaz mı ama başkalarının eşyalarını giymeyi seviyor heralde. Kardeşim ama bende bu kadar bilmiyordum gerçekten insan aynı evin içinde daha iyi tanıyorBir de eniştesinin çoraplarını giymek hoşuna gitmiyordur bence kim neden bundan hoşlanır kiÇorabı yoktur belki?? Kızmaktan bile çekindiğiniz için o da belki size çorabım yok demekten çekiniyordur
Evet eşimden allah razı olsun gerçekten ama benim ailem düşüncesiz bu kadar idare ediyoruz bide seneye de idare ediverin diyolarKonu sahibinin kardeşi arsızın teki, eşine teşekkür etmeli idare ettiği için, görümce olunca tepkini koy pabuç bırakma diyoruz.
Valla enişte yerden göğe kadar haklı.Konu sahibinin kardeşi arsızın teki, eşine teşekkür etmeli idare ettiği için, görümce olunca tepkini koy pabuç bırakma diyoruz.
16 yaşında ama küçük değil. Kendim söyleyemediğim için yazdım buraya zaten fikir almak için.16 yasında ergen neticede yav..hem ergen hem kardes absürt hareketler cok olası da sizin alıp karsınıza konusup ablalık yapacaginiza burada 16 yas sorunsalını ona söylemeyip dert yapmanız?
Çok güldüm buna kusura bakmayınEşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor.
Etmeyin, ev mi alıyorsunuz başka yerde mi iş buluyorsunuz, bir an önce planınızı kurun, kimsenin keyfini beklemeyin. Asıl sizin yanınızda rahatlıktan okumada gözü olmaz. Zorluk görecek ki motive olsun.Evet eşimden allah razı olsun gerçekten ama benim ailem düşüncesiz bu kadar idare ediyoruz bide seneye de idare ediverin diyolar
Başta güzelce konuşsanız, ablacım bak genç kızsın tuvaleti kullandığında bir dön bak nasıl bıraktığına senden sonra giren insanlar da onlar bunu görmek zorunda değil sen görsen bu şekilde hoşuna gider mi deseniz, kıyafet için de bak bikaç sene sonra üniversiteye gidiceksin yurtta kalcaksın belki evde kendi düzenini tertibini oluşturman lazım daha temiz derli toplu olsan iyi olmaz mı diye böyle arkadaşça yaklaşsanız daha iyi olur sanki, ben sana çorap alırım eğer çorabın azaldıysa ya da yoksa ama eniştenin çorabını giymen hoş olmuyo , diye konuşsanızMerhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Kücük degil ama ergen.Ve ergenler maalesef boyle. İnanın kizimi her gün kac kere fircaliyorum.Usengecler resmen..Surat asmak yerine soyleyin16 yaşında ama küçük değil. Kendim söyleyemediğim için yazdım buraya zaten fikir almak için.
Güzel güzel soyleyin evde yasamanin kurallari var esyalarini toplarmisin ortaligi dagitmadan halledelim .bebekle zor oluyor bana sen yardim et bana birazcik. esinizde yardim etsin onu gorurse utanir belki evin bir duzeni olmali ama söyleyin kibarca anlayacaktır. Kiz kardeşiniz aslinda naziniz gecerMerhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Tesekkur ederim. Benzer durumlar. Yani saygisiz bi kardeş ama gelip kalsın otel gibi kullansın bixim evi bu şehiri gezmek istediğinde vs. Ama biz oraya gidince ki annemlerin evi yani yaptığı terbiyesizlikler yine çok. Ona ragmen annem hep idare rtmemi istiyordu. Sonunda artik kendi evime beni böyle saymayan sürekli saygisiz ve terbiyesiz davranan bi kardeşi kabul edemeyeceğimiz söyledim. Ama söyleyene dek nasil korktum stres yaşadım anlatamamEvet ailemden bitiyor zaten çoğu şey. Yazın taşınıcaz burdan o zaman mecbur yurtta kalıcak annem diyo ki bana 1 sene daha idare ediverin taşınmayın diyo yani zaten bu sene idare edicez 3 aydan beri bizde. Annemler çok düşüncesiz bu konuda. Sizin de Allah yardımcınız olsun sizin durumunuz nasıl?
Alıp karşına konuşmalısın benceMerhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Neden söyleyemiyorsunuz? Neden kardeşinizden bu kadar çekiniyorsunuz onu anlamıyorum ben. Yanlış hatırlamıyorsan yılbaşında da bi sıkıntı olmuştu? O konuyu nasıl halletmiştiniz?16 yaşında ama küçük değil. Kendim söyleyemediğim için yazdım buraya zaten fikir almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?