- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Kilitlicem artık en son çare. Hadi diyorum okuldan geliyo yoruluyo ders çalışsın ama onun beni düşündüğü yok hiçOdanizi kitleyin esyalarini toplamayin be en onemlisi acikca soyleyin rahatsizliginizi is verin eline yapana kadar da söylenin
Ayy kusura bakmayın ama güldüm, eşinin çoraplarını mı giyiniyor? Yok artıkMerhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
İşte kendime de kızıyorum söyleyemediğim için eşimde kızıyor söyle bu kadar da olmaz diyor. Söylicem artık yoksa dayanamıyorum en ufak bişeye de alınıyor hemenNiye kırılacakmış ? Valla ben çatt çat söylerim. Kimsenin (bebişkom hariç) mokunu temizleyemem. Ya temizle ya da yurda yerleş derim. İğrenç cidden.
Al karşına bu evin kuralları var de. Bebekli kadınsın yazık , günah. Bebekli olmasan da olmaz !
Gerçekten giyiyor ya. Korkuyorum yakında pantolonlarını falan giyecek diyeAyy kusura bakmayın ama güldüm, eşinin çoraplarını mı giyiniyor? Yok artık
Pantolon olsa yine iyi.Gerçekten giyiyor ya. Korkuyorum yakında pantolonlarını falan giyecek diye
Annelerin etkili cümlesiKonuşmadan surat asarak çözülecek konular değil bunlar. Açık açık konuşun, iş bölümü yapın. Ben evi süpürücem sen de arkamdan sil deyin. Ya da tuvalete girip pis gördüğünde çağır, böyle olmaz, temizle bakalım mokunu de gülerek uyar.
Eğer direk bunları söylemek zor geliyor çekiniyorsanız ardından şunu söyleyin "Canım ben senin ablanım, iyiliğin için söylüyorum yarın ele karışacaksın bakarlar böyle şeylere" klişesi kullanın. %100 çalışıyor
Evet ailemden bitiyor zaten çoğu şey. Yazın taşınıcaz burdan o zaman mecbur yurtta kalıcak annem diyo ki bana 1 sene daha idare ediverin taşınmayın diyo yani zaten bu sene idare edicez 3 aydan beri bizde. Annemler çok düşüncesiz bu konuda. Sizin de Allah yardımcınız olsun sizin durumunuz nasıl?Büyük konuşmak istemiyorum ama bence herşey ailede başlıyor. Aileniz bak kızım dikkat et dese belki düşünmediği şeylerde daha dikkatli olurdu. Gerci küçük değil yaşı ama aslında bi çocuk bi genç bu denli düşüncesizse ailede rahattır diye düşünürüm. Nasıl akıl fikir vermezlerki. Siz ve hele eşiniz mecbur değildiniz bile evde aylarca kabul etmeye. Aileniz sizin değerinizi bilsin sadece kardeşinize değer vermesin. İkaz edin akıl verin güzelce kardeşinize. Kusura bakmayın benzer durumlar bendede var. O yüzden biraz gergin yazdim ama isteğim siz benim kadar çekmeden öğrenin. Allah yardımcınız olsun.
Eve arkadaşlarını getiriyorsa ya da arkadaşları ile tanışıyorsanız her şeyi anlatmakla tehdit edin. O yaşta arkadaş uğruna ölürler.Merhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?