- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.638
- 548
- 40
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Evet ailemden bitiyor zaten çoğu şey. Yazın taşınıcaz burdan o zaman mecbur yurtta kalıcak annem diyo ki bana 1 sene daha idare ediverin taşınmayın diyo yani zaten bu sene idare edicez 3 aydan beri bizde. Annemler çok düşüncesiz bu konuda. Sizin de Allah yardımcınız olsun sizin durumunuz nasıl?
sizin gibi insanlar insani sadece cileden cikarir .Merhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Ohh yüzsüzlüğünde bu kadarıEvet eşimden allah razı olsun gerçekten ama benim ailem düşüncesiz bu kadar idare ediyoruz bide seneye de idare ediverin diyolar
Yüzüne söyle düzgünceMerhaba. Annemler köyde yaşadığı için kız kardeşim bizde kalıyor bi önceki konumda bahsetmiştim dershaneye gidiyo burda, köyden servis olmadığı için. 16 yaşında kendisi ama hiç bişey dikkat etmiyo mesela afedersiniz tuvalete giriyo pis bırakıyo tuvaleti, yattığı yatağı toplamıyo her yer kıyafet çıkardığı çıkardığı yerde, kıyafetlerimi hiç sormadan giyer. Direk yüzüne söyleyemiyorum rahatsız olduğumu ama yüz ifademden belli ediyorum anlamıyor ama. Eşimin ayakları küçüktür biraz onun çoraplarını dahi giyiyor. Bunaldım iyice gerçekten bide bebeğim var. Annemlerin zaten fazla ilgilendiği yok sinir oluyorum artık nasıl dayanıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?