• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin aşkı

Eğer kardeşinin tipini beğenirse, kız mutlaka bir şey yazar.
Şansını denemeli.
Hiçbir kaybı olmaz ki.
Netten tanışan o kadar insan var ki.
Sanalda böyle utanma çekinme olması da tuhafıma gitti.
Gerek yok böyle kasmaya.

illa yazmak istiyosa yazsın bakalım ne cevap gelicek ya da gelmicek mi? en azından şansını denemiş olur :)

ben diyorum ki yakın arkadaşına yaz ona bir sor bakalım o arkadaşına yetiştirir hemen kızlar beklemez böyle konularda kafasına pek yatmadı

aşık gibi değilde ne bulmuşsa bulmuş birşeyler
Hmm benim esimle okuldandı sonra ilk faceden yazmıştı çok pis bozmustm özür dilemşti cvp bile vermemiştim...
Çok koymuş hala söyler...yok önemli değil demedin dio..
Sansını denezin ısrarcı olsun...

Vazgecsin bu sevdadan bazi seyler bekledigi gibi sonuclanmayabilir buda hayal kirikligi yaratir. Baska kiz mi yok

Hmm benim esimle okuldandı sonra ilk faceden yazmıştı çok pis bozmustm özür dilemşti cvp bile vermemiştim...
Çok koymuş hala söyler...yok önemli değil demedin dio..
Sansını denezin ısrarcı olsun...
seninkinin elinde harika kozlar var gerçekte görmüş ulaşmak için yol arıyor bunda o da yok ki bence kızın tavrı olumsuz olursa ısrar da kurtarmaz ya görcez bakalım :D

seninkinin elinde harika kozlar var gerçekte görmüş ulaşmak için yol arıyor bunda o da yok ki bence kızın tavrı olumsuz olursa ısrar da kurtarmaz ya görcez bakalım :D
Valla denemeden bilemez... ısrar şirinlik...uzun bi süreç göze alıp alıştırcak kendine. Sonra kız kaçacak tabi bi süre hareketsiz sessiz kalmalı kızın dengesini bozsun kız gelcektir ona...sabır lazım...

Kızlar merhaba,

bir konuda kafam durdu fikir alışverişi yapayım dedim, bir erkek kardeşim var akşam dertleşirken bana bir konu açtı ben ona fikrimi söyledim fakat o hala ne yapabilirimin derdinde bana yazdıklarını aynen aktarıyorum

facebookta birşeye bakarken bir profil gördüm baştan hoş kız tavrı yazdıkları hoşuma gitti gibi hissettim sonra baktım ki yine profiline baktım sonra yine birkaç gün sonra anladım ki ne kadar saçma olsa da galiba tek taraflı bir şeyler hissetmeye başladım öyle yaptım böyle yaptım tanışma fikrinden vazgeçemedim mesaj atıp merhaba falan demek istemiyorum çok basit olur muhtemelen ters teper başa bir şey de gelmiyor aklıma ne yapsam derdimi nasıl anlatsam bilemedim en azından bir sohbet bir arkadaşlık imkanı nasıl yakalarım dedim ki fikir verebilecek birini tanıyorum :)

kuzum ben olsa hiçbir şekilde konuşmayı tanışmayı kabul etmezdim bence vazgeç bu işten dedim ama pek işe yaramadı ben bu konularda biraz katıyım bana göre pek oluru yok siz olsanız biri size mesaj atsa bu yüzden yazdım niyetim bu falan dese ne yapardınız cevap verir miydiniz ne yazsa olumlu olabilir ne fikir vereyim sizce

Kac yasinda kardesin?

Back