- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi gulserenakca11
gelen mesajları kmse umursamaz şahsen ben okuyup direk cevap vermeden siliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben profilini sordum baktım yazdıklarına göre sevgilisi yok gibi duruyor ama belli de olmazbence facebooktan yazmasın kız kabul edicekse bile ters tepebilir ya da şansını denesin bi ama kızın sevgilisi olup olmadığına emin olması lazım ilk önce
bana göre tek ihtimal böyle böyle açık açık anlatırsa bu sebepten yazıyorum böyle bir amacım yok falan gibi belki bir ihtimalYani şimdi hiç tanımadığım birisi bana mesaj atsa bende kabul etmem sapık mıdır nedir diye aklıma gelir kızın aklınada böyle gelebilir.
Önce siz mesaj atın kendi profilinizden(kardeşiniz tanışmak istiyor madem).bana göre tek ihtimal böyle böyle açık açık anlatırsa bu sebepten yazıyorum böyle bir amacım yok falan gibi belki bir ihtimal
Kardesi profile mi ask olmuş..amaaaaaErkekmiş,facedeki profile bakarken görmüş.
ben profilini sordum baktım yazdıklarına göre sevgilisi yok gibi duruyor ama belli de olmaz
aşık gibi değilde ne bulmuşsa bulmuş birşeylerKardesi profile mi ask olmuş..amaaaaa
onu yapacakta ters teperse diye korkuyo ihtimalleri nasıl kuvvetlendirir o onun peşinde çok durmaz yazar ama ne zaman belli olmazilla yazmak istiyosa yazsın bakalım ne cevap gelicek ya da gelmicek mi? en azından şansını denemiş olur :)
onu yapacakta ters teperse diye korkuyo ihtimalleri nasıl kuvvetlendirir o onun peşinde çok durmaz yazar ama ne zaman belli olmaz
Hmm benim esimle okuldandı sonra ilk faceden yazmıştı çok pis bozmustm özür dilemşti cvp bile vermemiştim...aşık gibi değilde ne bulmuşsa bulmuş birşeyler
seninkinin elinde harika kozlar var gerçekte görmüş ulaşmak için yol arıyor bunda o da yok ki bence kızın tavrı olumsuz olursa ısrar da kurtarmaz ya görcez bakalımHmm benim esimle okuldandı sonra ilk faceden yazmıştı çok pis bozmustm özür dilemşti cvp bile vermemiştim...
Çok koymuş hala söyler...yok önemli değil demedin dio..
Sansını denezin ısrarcı olsun...
güvenle ilgili sorunu yok mesele olumlu cevap alabilme çabası kaybedecek bir şey yok kiyüz yüze de olsa yine ters tepebilir bence kendine biraz güveni olsun
Valla denemeden bilemez... ısrar şirinlik...uzun bi süreç göze alıp alıştırcak kendine. Sonra kız kaçacak tabi bi süre hareketsiz sessiz kalmalı kızın dengesini bozsun kız gelcektir ona...sabır lazım...seninkinin elinde harika kozlar var gerçekte görmüş ulaşmak için yol arıyor bunda o da yok ki bence kızın tavrı olumsuz olursa ısrar da kurtarmaz ya görcez bakalım
Tabii ki gidip takip ediyor gibi davranmasın ama dışarda insanlar nasil tanışıyor ise o şekilde tanışmaya çalışsınöylesi daha zor bence çıktığında ne diyecek takip ediyormuş gibi
güvenle ilgili sorunu yok mesele olumlu cevap alabilme çabası kaybedecek bir şey yok ki
Kızlar merhaba,
bir konuda kafam durdu fikir alışverişi yapayım dedim, bir erkek kardeşim var akşam dertleşirken bana bir konu açtı ben ona fikrimi söyledim fakat o hala ne yapabilirimin derdinde bana yazdıklarını aynen aktarıyorum
facebookta birşeye bakarken bir profil gördüm baştan hoş kız tavrı yazdıkları hoşuma gitti gibi hissettim sonra baktım ki yine profiline baktım sonra yine birkaç gün sonra anladım ki ne kadar saçma olsa da galiba tek taraflı bir şeyler hissetmeye başladım öyle yaptım böyle yaptım tanışma fikrinden vazgeçemedim mesaj atıp merhaba falan demek istemiyorum çok basit olur muhtemelen ters teper başa bir şey de gelmiyor aklıma ne yapsam derdimi nasıl anlatsam bilemedim en azından bir sohbet bir arkadaşlık imkanı nasıl yakalarım dedim ki fikir verebilecek birini tanıyorum :)
kuzum ben olsa hiçbir şekilde konuşmayı tanışmayı kabul etmezdim bence vazgeç bu işten dedim ama pek işe yaramadı ben bu konularda biraz katıyım bana göre pek oluru yok siz olsanız biri size mesaj atsa bu yüzden yazdım niyetim bu falan dese ne yapardınız cevap verir miydiniz ne yazsa olumlu olabilir ne fikir vereyim sizce