- 19 Kasım 2014
- 24
- 1
- 3
- 39
- Konu Sahibi gulserenakca11
-
Erkekmiş,facedeki profile bakarken görmüş.Valla bişey anlaladım ben..kim kime ne yazmış nedemiş. Kardesin erkekmı kızmı...bla bla....
25kardeşin kaç yaşında?
aynı şehirde dediği için bende söyledim de o pek mümkün görünmüyorbana da facebooktan mesajlar geliyo fakat ben hiç birine cevap yazmadan siliyorum umursamıyorum yani. bence kız uzakta değilse bi şekilde yüz yüze tanışmaya çalışsa daha iyi olur
öylesi daha zor bence çıktığında ne diyecek takip ediyormuş gibiInternet yerine, kızın okuduğu okul, çalıştığı yer, ne bileyim takıldığı mekanların check inleri felan mevcuttur heralde. Oralarda karşısına çıkmayı denesin bence..
Ortak arkadaşı var mı? Eğer ortak arkadaşı yoksa kardeşiniz mesaj atsa bile kızın diğer kutusuna gider görür mü görmez mi muamma,eğer ortak arkadaş var ise bir buluşma falan isteyebilir.kardeşim erkek facebookta görmüş kızı gerçekte tanımıyor aynı şehirmiş ama nasıl tanışcak ki birkaç yorum benim tarzımda gelmiş bende olsam zor kabul ederdim ama madem illa deneyecek en azından doğru düzgün olsun dedim
sıkıntı orda ya ortak arkadaş olsa fikir alabilir denk gelmeleri için bir fırsat ayarlar vs. bu şekilde nasıl olcak bende anlamadımOrtak arkadaşı var mı? Eğer ortak arkadaşı yoksa kardeşiniz mesaj atsa bile kızın diğer kutusuna gider görür mü görmez mi muamma,eğer ortak arkadaş var ise bir buluşma falan isteyebilir.
aynı şehirde dediği için bende söyledim de o pek mümkün görünmüyor
Yani şimdi hiç tanımadığım birisi bana mesaj atsa bende kabul etmem sapık mıdır nedir diye aklıma gelir kızın aklınada böyle gelebilir.sıkıntı orda ya ortak arkadaş olsa fikir alabilir denk gelmeleri için bir fırsat ayarlar vs. bu şekilde nasıl olcak bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?