• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimin aşkı

gulserenakca11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
24
1
3
39
Güncelleme, bir sebepten dolayı kız hakkında bir şeyler kafama takıldı bu kız hakkında nasıl bilgi edinebilirim, arkadaşlarına sorsam ne diyeceğim (kardeşim mesaj atmış o sorun çözdüldü herkese teşekkürler)

Kızlar merhaba,

bir konuda kafam durdu fikir alışverişi yapayım dedim, bir erkek kardeşim var akşam dertleşirken bana bir konu açtı ben ona fikrimi söyledim fakat o hala ne yapabilirimin derdinde bana yazdıklarını aynen aktarıyorum

facebookta birşeye bakarken bir profil gördüm baştan hoş kız tavrı yazdıkları hoşuma gitti gibi hissettim sonra baktım ki yine profiline baktım sonra yine birkaç gün sonra anladım ki ne kadar saçma olsa da galiba tek taraflı bir şeyler hissetmeye başladım öyle yaptım böyle yaptım tanışma fikrinden vazgeçemedim mesaj atıp merhaba falan demek istemiyorum çok basit olur muhtemelen ters teper başa bir şey de gelmiyor aklıma ne yapsam derdimi nasıl anlatsam bilemedim en azından bir sohbet bir arkadaşlık imkanı nasıl yakalarım dedim ki fikir verebilecek birini tanıyorum :)

kuzum ben olsa hiçbir şekilde konuşmayı tanışmayı kabul etmezdim bence vazgeç bu işten dedim ama pek işe yaramadı ben bu konularda biraz katıyım bana göre pek oluru yok siz olsanız biri size mesaj atsa bu yüzden yazdım niyetim bu falan dese ne yapardınız cevap verir miydiniz ne yazsa olumlu olabilir ne fikir vereyim sizce

Son düzenleme:
Valla bişey anlaladım ben..kim kime ne yazmış nedemiş. Kardesin erkekmı kızmı...bla bla....

bana da facebooktan mesajlar geliyo fakat ben hiç birine cevap yazmadan siliyorum umursamıyorum yani. bence kız uzakta değilse bi şekilde yüz yüze tanışmaya çalışsa daha iyi olur

kardeşim erkek facebookta görmüş kızı gerçekte tanımıyor aynı şehirmiş ama nasıl tanışcak ki birkaç yorum benim tarzımda gelmiş bende olsam zor kabul ederdim ama madem illa deneyecek en azından doğru düzgün olsun dedim

İnternet üzerinden tanışmaya karşı değilim. Eşimle de bu şekilde tanıştım. Ama facebook üzerinden mesaj atan her kim olursa olsun bir güzel tersleyip engelledim şimdiye kadar. Sanmıyorum kızın ilgisini çekeceğini.

kardeşim erkek facebookta görmüş kızı gerçekte tanımıyor aynı şehirmiş ama nasıl tanışcak ki birkaç yorum benim tarzımda gelmiş bende olsam zor kabul ederdim ama madem illa deneyecek en azından doğru düzgün olsun dedim
Ortak arkadaşı var mı? Eğer ortak arkadaşı yoksa kardeşiniz mesaj atsa bile kızın diğer kutusuna gider görür mü görmez mi muamma,eğer ortak arkadaş var ise bir buluşma falan isteyebilir.

Kız aklı başında biriyse kabul etmez muhtamelen faceden tanışmayı direk engeller.

yüzyüze tanışmayı denesin daha normal olur.

Ortak arkadaşı var mı? Eğer ortak arkadaşı yoksa kardeşiniz mesaj atsa bile kızın diğer kutusuna gider görür mü görmez mi muamma,eğer ortak arkadaş var ise bir buluşma falan isteyebilir.
sıkıntı orda ya ortak arkadaş olsa fikir alabilir denk gelmeleri için bir fırsat ayarlar vs. bu şekilde nasıl olcak bende anlamadım

egger dikkatimi cekerse ilk once profie bakarım paylasımlarına vs incelerim bana uygun geldiyse yazdıgına cevap yazıp konusmaya baslarım sohbetin ilerleyisine gorede devam ederim veya keserim bana abes gelmiyor

sıkıntı orda ya ortak arkadaş olsa fikir alabilir denk gelmeleri için bir fırsat ayarlar vs. bu şekilde nasıl olcak bende anlamadım
Yani şimdi hiç tanımadığım birisi bana mesaj atsa bende kabul etmem sapık mıdır nedir diye aklıma gelir kızın aklınada böyle gelebilir.

Back