- 26 Mayıs 2024
- 33
- 35
- 31
- Konu Sahibi auroraria24
Merhaba, Erkek kardeşim inanılmaz içine kapanik biri. Ne arkadaş cevresi var ne de bizle iletişim kuruyor. Biraraya geldiğimizde çok nadir sohbete dahil oluyor. Ailemle evdeyken de iletisim cok kurmuyor. Asla ne hissettiğini ne düşündüğünü bilemiyoruz. Eşim arada sohbet etmeye çalışıyor ama o da bir karsilik alamadigi için artik merhaba merhaba’ya döndü iletisimleri. Belki biraz değişir diye yurtdisina gönderdik universitede 10 ay. Orada arkadaş edindi ama döndükten sonra yine eskisi gibi.. Bu sene üniversiteden mezun oldu ama çalışmaya vs niyeti yok. Bir yerde 1 ay staj yaptı, orada ögle yemeklerine vs tek çıkmış hep. Babam kendi işimizi devralmasını istiyor ama hiç isteği yok. Genel olarak ne istiyor hayattan bilmiyoruz.
Ve maalesef kişisel temizlik ve görünümüne dikkat de etmiyor. Sosyal olmaması dışında belki bu sebeplerden dolayı da insanlar ondan uzaklaşıyor.
Kısacası ona nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Kendi ayakları üstünde durmasini istiyorum. Biz ona erişemiyoruz belki psikoloğa gitse derdini rahat anlatır veya ruhsal bir problem varsa çözüm aranir ama o adımı ilk nasıl atacagiz bilmiyorum. Birebirde hiç psikolaga mi gitsen gibi konusmadim. Boyle bir seyde nasil denir bilmiyorum. Kiz kardesim ve ailemle de bunu cok konustuk ama napcaz bilmiyoruz.
Esimle ben yakın bir sure sonra Yurtdisina tasiniyoruz. Aramizda zaten hic kuramadigimiz bir bagin da kopmasıni istemiyorum. Gözüm arkada..
Yardiminiza ihtiyacim var…
Ve maalesef kişisel temizlik ve görünümüne dikkat de etmiyor. Sosyal olmaması dışında belki bu sebeplerden dolayı da insanlar ondan uzaklaşıyor.
Kısacası ona nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum. Kendi ayakları üstünde durmasini istiyorum. Biz ona erişemiyoruz belki psikoloğa gitse derdini rahat anlatır veya ruhsal bir problem varsa çözüm aranir ama o adımı ilk nasıl atacagiz bilmiyorum. Birebirde hiç psikolaga mi gitsen gibi konusmadim. Boyle bir seyde nasil denir bilmiyorum. Kiz kardesim ve ailemle de bunu cok konustuk ama napcaz bilmiyoruz.
Esimle ben yakın bir sure sonra Yurtdisina tasiniyoruz. Aramizda zaten hic kuramadigimiz bir bagin da kopmasıni istemiyorum. Gözüm arkada..
Yardiminiza ihtiyacim var…