Kardeşime nasıl söylemeliyim planımız var diye

Kardeşiniz kız mı erkek mi?
Ona programdan bahsederdim, istersen sende gel bizimle değişiklik olur diye teklif ederdim. Yada şimdiden biletini halledelim eve git bikaç gün sonra dönersin derdim. Dert edecek ne var?
Kız. Bişey yok aslında söylicem bitecek ama gerçekten ufak tefek şeyleri çok büyütüp dert yapıyorum kendime

O kuckk o düşünmez ergenlerin kani farkli akiyor arkadaslari ile planlari vardir .annenize söyleyin o cagirsin kötu olmayın .

El değil kardesiniz soyleyin

Samimiyetim var tabi ama benim evimde kalıyor ya sanki onu istemediğimi düşünsün de istemiyorum
Biraz empati yapın eşinizin kardeşi sizde kalsa bu kadar düşünceli olabilir misiniz?
Eşiniz rahat edemeyebilir adam kendi evinde rahat rahat uzanamaz duştan çıkıp havlusuyla rahat rahat gezemez bile. Biraz eşinizi de düşünün sonuçta o evde sadece sen ve kardeşin yaşamıyorsunuz.

16 yasında bırı bazı seylerı dusunemeyebılır, sız bırının sorumlulugunu ustlendıysenız hıc gıtmeyecegını dusunerek en basta kabul edersınız aslında...
kardesıne canım bız bırıne soz verdık evde olmayacagız sende annemlere gıtde bıraz onlarla vakıt gecır dıyeceksınız ne var kı bunda

Kız. Bişey yok aslında söylicem bitecek ama gerçekten ufak tefek şeyleri çok büyütüp dert yapıyorum kendime
Kızsa ben onuda alır giderdim, isterse tabii
Erkek sıkılır yabancı ortamlarda ama kızlar çabuk ısınır. Dediğim gibi gelmek isterse onuda alın, zaten eşli başbaşa program değilmiş. Yok ben gelmem dersede evinde geçirsin yılbaşını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…