- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
Annenizi arayıp durumu söyleyin. Kardeşinizi tatilde eve çağırsın. siz abla olarak fazlasını yapmışsınız bile.Merhaba kızlar. Annemler köyde oturduğu için kardeşim bende kalıyor dershaneye, okula burdan gidip geliyor. Yılbaşında da tatil ya ama köye gitmicem gene burda kalcam diyo. Bizi de kayınvalidem davet etti görümcemle birlikte gider kalırız diyorduk şimdi kardeşim ben gitmicem köye deyince bişey diyemedim biz de plan yaptık diye desem belki yanlış anlar ama eşim de gitmek istiyor. Annemler de hiç demiyo sizin de planınız var mı diye zaten kardeşim burda kalca zaman da bize hiç sorulmadı dershaneye gitcek sende kalacak dediler bişey demedim 1 sene idare ederim ama tatillerde bile gitmek istemiyo biraz düşünmesi lazım değil mi? bunların da planı vardır diye bilmiyorum bende bişey söyleyemiyorum zaten eşimde diyo bizimde kendi hayatımız var, ona göre ayarlayamayız diyo böyle olunca arada kaldım sanki.
Kardeşcağızım yılbaşı için bir planın var mı? Bizim var, böyle böyle yapacaz. Sen istersen eve git, istersen burda kal, istersen arkadaşlarınla program yap yavru kuşum. Ama biz evde olmayacağız haberin olsun.Merhaba kızlar. Annemler köyde oturduğu için kardeşim bende kalıyor dershaneye, okula burdan gidip geliyor. Yılbaşında da tatil ya ama köye gitmicem gene burda kalcam diyo. Bizi de kayınvalidem davet etti görümcemle birlikte gider kalırız diyorduk şimdi kardeşim ben gitmicem köye deyince bişey diyemedim biz de plan yaptık diye desem belki yanlış anlar ama eşim de gitmek istiyor. Annemler de hiç demiyo sizin de planınız var mı diye zaten kardeşim burda kalca zaman da bize hiç sorulmadı dershaneye gitcek sende kalacak dediler bişey demedim 1 sene idare ederim ama tatillerde bile gitmek istemiyo biraz düşünmesi lazım değil mi? bunların da planı vardır diye bilmiyorum bende bişey söyleyemiyorum zaten eşimde diyo bizimde kendi hayatımız var, ona göre ayarlayamayız diyo böyle olunca arada kaldım sanki.
16Kardeşiniz kaç yaşında ?
Evet öyleydi şuan baya azalttı bide kardeşim 1 buçuk ay önce geldi bi sene önce değil. Okul kapanana kadar kalıcak ondan dedim 1 sene diyeBenim aklıma şu takıldı sizin kocanız anlattığıniza göre alkolikti.
Böyle bir adamla kardeşiniz nasıl sürekli aynı evde kalıp ders çalışabiliyor?
Bir de bir yıldan fazladir sizde olduğunu belirtmissiniz.
Dümdüz şöyle kardesin o senin .enişten kayınvalidegille görüşmüş canım.mecbur oraya gitcez sende köye git annemler ozlemiştir dersin olur biterMerhaba kızlar. Annemler köyde oturduğu için kardeşim bende kalıyor dershaneye, okula burdan gidip geliyor. Yılbaşında da tatil ya ama köye gitmicem gene burda kalcam diyo. Bizi de kayınvalidem davet etti görümcemle birlikte gider kalırız diyorduk şimdi kardeşim ben gitmicem köye deyince bişey diyemedim biz de plan yaptık diye desem belki yanlış anlar ama eşim de gitmek istiyor. Annemler de hiç demiyo sizin de planınız var mı diye zaten kardeşim burda kalca zaman da bize hiç sorulmadı dershaneye gitcek sende kalacak dediler bişey demedim 1 sene idare ederim ama tatillerde bile gitmek istemiyo biraz düşünmesi lazım değil mi? bunların da planı vardır diye bilmiyorum bende bişey söyleyemiyorum zaten eşimde diyo bizimde kendi hayatımız var, ona göre ayarlayamayız diyo böyle olunca arada kaldım sanki.
Kendisi kalmaz ki korkarım der.Kendisi evde kalsın.
Azaltmasina sevindim.Evet öyleydi şuan baya azalttı bide kardeşim 1 buçuk ay önce geldi bi sene önce değil. Okul kapanana kadar kalıcak ondan dedim 1 sene diye
Okul dersane dediğinize göre yaşı küçük ergen sayılacak bir kardeşiniz var. Onun düşünmesini beklemeyin. Biz hafta sonu evde yokuz seni de evde yalnız bırakamam, köye gidiyorsun deyin. Size sorulmadan evinize gönderilen çocuğa bunu söylemeye de kesinlikle hakkınız var.Merhaba kızlar. Annemler köyde oturduğu için kardeşim bende kalıyor dershaneye, okula burdan gidip geliyor. Yılbaşında da tatil ya ama köye gitmicem gene burda kalcam diyo. Bizi de kayınvalidem davet etti görümcemle birlikte gider kalırız diyorduk şimdi kardeşim ben gitmicem köye deyince bişey diyemedim biz de plan yaptık diye desem belki yanlış anlar ama eşim de gitmek istiyor. Annemler de hiç demiyo sizin de planınız var mı diye zaten kardeşim burda kalca zaman da bize hiç sorulmadı dershaneye gitcek sende kalacak dediler bişey demedim 1 sene idare ederim ama tatillerde bile gitmek istemiyo biraz düşünmesi lazım değil mi? bunların da planı vardır diye bilmiyorum bende bişey söyleyemiyorum zaten eşimde diyo bizimde kendi hayatımız var, ona göre ayarlayamayız diyo böyle olunca arada kaldım sanki.
Evet çok şükür ya aklını topladı sonunda.Azaltmasina sevindim.
Yoksa çok zorlanacaktinız.
Evet 16 yaşında düşünemez belki bende yanlış anlar diye söylemek istemedim ama söylicem kimse bana göre ayarlamıyo planını annem, babam da olsa bende kimseye göre ayarlamak zorunda değilim.Okul dersane dediğinize göre yaşı küçük ergen sayılacak bir kardeşiniz var. Onun düşünmesini beklemeyin. Biz hafta sonu evde yokuz seni de evde yalnız bırakamam, köye gidiyorsun deyin. Size sorulmadan evinize gönderilen çocuğa bunu söylemeye de kesinlikle hakkınız var.
şöyle diyebilirsin ablacım burda kalıcam dedin ama enişten böyle bir plan yapmış ailesiyle biz ona katılıcaz eğer istersen evde tek kalabilirsin ama benim de içim seni yalnız bırakmak istemiyor dersen gider benceMerhaba kızlar. Annemler köyde oturduğu için kardeşim bende kalıyor dershaneye, okula burdan gidip geliyor. Yılbaşında da tatil ya ama köye gitmicem gene burda kalcam diyo. Bizi de kayınvalidem davet etti görümcemle birlikte gider kalırız diyorduk şimdi kardeşim ben gitmicem köye deyince bişey diyemedim biz de plan yaptık diye desem belki yanlış anlar ama eşim de gitmek istiyor. Annemler de hiç demiyo sizin de planınız var mı diye zaten kardeşim burda kalca zaman da bize hiç sorulmadı dershaneye gitcek sende kalacak dediler bişey demedim 1 sene idare ederim ama tatillerde bile gitmek istemiyo biraz düşünmesi lazım değil mi? bunların da planı vardır diye bilmiyorum bende bişey söyleyemiyorum zaten eşimde diyo bizimde kendi hayatımız var, ona göre ayarlayamayız diyo böyle olunca arada kaldım sanki.
Küçükte değilmiş yılbaşında evde olmıcaz seni evde tek bırakamayız hadi annemlere git de nolcak ablasısın iki lafın geçmeyecek mi sanki. ablamlar 16 yaşımdayken a. zıcardı aha bak hala görüşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?