kardeşime canım feda

canım masumluğuna acıdı çocuğun
nasıl bir yürekle sevmiş ablasını
büyüdükçe yüreğimiz neden kirlenir
masumluğumuzun bir parçasını hep taşımamız dileğiyle

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
ıste kan bagı boyle bısey olsa gerek
cok kıymetlı canımızı onlar ıcın hıc dusunmeden verebılmek
cok guzel bı hıkayeydı emegıne saglık
onlar ıcın canımı verırım bende yha:asigim:

Canım kızma ama bence bu hikayede saçma ve mantıksız olan bir şeyler var..Birincisi zaten18 yaşın altındaki bir bireyden kan transfüzyonu yapılmaz..18 in üstündeyse bile belirgin bir rahatsızlığı varsa kan transfüzyonu gerçekleştirilmez..
ikincisi de çocuk kendi kendine koluna enjektör bağlayıp kan veremez ki..Birinin bunu yapması lazım..doktor,hemşire gibi...Doktor da salak mı bütün kanı versin..Birini kurtarırken diğerini kaybetmeyi göze alsın...:1ninca:

Kardeşlerimi ben de çok severim..Ama bu hikaye bana çok tutarsız geldi..Gerçek dışı...
yok canım neden kızayım ki... hikayenin gerçeklik payını bilmiyorum bir yerde okudum hoşuma gitti ve paylaştım...
Evet belli bir yaşın ve kilonun altında olan kişilerden kan alınmıyor diye biliyorum bende
ama 1.dereceden yakınlardan başka alternatif yoksa dr. çeşitli tetkiklerin ardından bunu yapabiliyorlar diyede duydum doğrumudur bilmem...
ayrıca çocuk kendi koluna enjektörü takıp ta tüm kanını ablasına vermiyor zaten..
doktor eşliğinde ve gözetiminde yapılan bir işlem ve doktorda zaten tüm kanını almayı düşünmüyor..
çocuk yaşı küçük olduğunda durumu tam olarak anlamadığından tüm kanının alınacağını zannediyor...

Olmazmi..
bu sitedeki herkes eminim bøyle dusunuyordur.
Ben yillar ønce erkek kardesimle kavgalar ederdim simdi dusununce onun icin bile kiziyorum kendime, nasil kiyabildim diye, o benim herseyim uc kardesim var ucude herseyim benim, Onlara gelecek olan bana gelsin dicemde, ozamanda onlar benim icin canini bile vermeye kalkacak..

Allahim kimseyi bøyle aci durumlarla sinamasin AMiN:Saruboceq::nazar:
bende öyle umuyorum ama bir kaç arkadaş böyle kardeşlik varmı v.s. gibi şeyler yazmışlar da bende şaşırdım tabi...
Kardeş bu ya ötesi var mı?

smile neden inanmıyorsun? kardeşin var mı bilmiyorum ama kardeş candır ona bir şey olsa insanın içi yanar..
ona gelen bana gelsin der ... Zira biz abimle öyleyizdir.. o kurtulacakssa eğer canım pahasına herşeyi yaparım hemde hiç çekinmeden..
Kardeşlik zaten böyle bir şeydir... benim gibi düşünen yok mu ? kardeşi için herşeyi göze alabilecek olan?

a.s. bilmem belkide ben yasaymadığım için birden çim burkuldu.. kız kardeşim yok.. belki çok sey kaçırdım ama yok o nasıl bir duygu onuda bilmiyorummsenağlama

X