Kardeşim

yediveren35

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
489
100
323
istanbul
Arkadaşlar kardeşim için sizden fikir almak istiyorum.Kardeşimin ıkı çocugu var eşiyle boşanma eşiginde.28 ocakta regl oluyor.reglin son günlerinde eşiyle beraber oluyor.23 subat gbi tekrar regl oluyor 6 gün falan sürüyor.şimdi beş gün gecikmiş durumda.üstüne görme bir durum olabilirmi.tesekkür ederiz..

test yapsin bise diyemeyiz ustune dorme cok uxun surmez 3 gunu gecmez adet olmud bildigin

Geri cekilme modern korunma yontemi degildir. Sorunuza gelecek olursak son gunler cok riskli gunler degil. Ustune gorme adetle cok karismaz.Test alip yapmak da hastaneye gidip kan vermek de zor seyler degil.

Hamile mi bilemiyorum ama ayni cumle icinde sevisme, hamilelik, bosanma kavramlari gecince bir algi sisi icinde kaliyorum. Neden bosaniyor?
Beklenmedik bir sıkıntı oldu herhalde. Gecmis olsun.

Son zamanlarda forumda kocam kadinlarla internette konusuyor, beni dovuyor, cocuklarla ilgilenmiyor ama ozunde iyi biri akimina cikiyor kapi yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…