- Konu Sahibi yediveren35
-
Boşanmak üzere ve hamilelik şüphesi mi?
test yapsin bise diyemeyiz ustune dorme cok uxun surmez 3 gunu gecmez adet olmud bildiginArkadaşlar kardeşim için sizden fikir almak istiyorum.Kardeşimin ıkı çocugu var eşiyle boşanma eşiginde.28 ocakta regl oluyor.reglin son günlerinde eşiyle beraber oluyor.23 subat gbi tekrar regl oluyor 6 gün falan sürüyor.şimdi beş gün gecikmiş durumda.üstüne görme bir durum olabilirmi.tesekkür ederiz..
eşi korunmuş güya.tekrar regl oluyor ama yine de test yapsın degilmi.reglin son günleri riskli günler değil. gecikme varsa test yapsın.
maalesef öyle.stres olabılır dedim ama korkuyor tabikiBoşanmak üzere ve hamilelik şüphesi mi?
eşi korunmuş güya.tekrar regl oluyor ama yine de test yapsın degilmi.
Boşanma sürecinde bütün ilişkiler bir bir kesiliyor ama o yatak ilişkisi kesilmiyor nedense.
Konu sahibi, kardeşiniz test yapabilir ya da yaptırabilir. Burdan bir şey söylemek mümkün değil.
[/QU
çok haklısın
geri çekinmeeşi korunmuş güya nedir? prezervatif varsa görmemiş mi?
test yapsın tabi ki. ama hamile olduğunu sanmıyorum.
bravo o zaman ne diyelim. yapsın bi test.geri çekinme
geri çekinme
teşekkür ederim kan tahlili yapsın hemenGeri cekilme modern korunma yontemi degildir. Sorunuza gelecek olursak son gunler cok riskli gunler degil. Ustune gorme adetle cok karismaz.Test alip yapmak da hastaneye gidip kan vermek de zor seyler degil.
bende çok kızdım.umarım hamile değildirBurda bunu yazmaktan canımız çıktı.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Çoluk çocuk sahibi kocaman kadınlar bunu bilmelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?