• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardesim yuzunden tukendim

şu kardeş konusunda bitip tükenmeyen derdim var.artık onun dertlerinle okadar boğuluyorumki.sanki bana dayamislar gibi.kaçıncı resti çekiyorum. Buraya kaçıncı konu açıyorum. İşsiz durmadan iş arıyor bulamıyor güya. Para para diye diye içimizi kuruttu.geçenlerde de konu açmıştım. Annem yazlığa gittikçe benim üzerime kalıyor diye.gecenkinde resti çektim.ama çeksen nolacak.annem sanki onu bana dayamış gibi.git ablana anlat git ablana otur.okadar bunalımlı koca kazık gibi adamın derdini dinlemekten.boğuluyorum artık. Kardeşim en ufacık şeylerde hemen kızıp engeller heryerden.anneme söylesen aman psikolojisi bozuk sen ona bakma bilmem ne.hep üstünü örtmece.kardeşim benim hayatımı okadar çok etkiledi şimdiye kadar.annem anlamamakta ısrarlı. Agucuk gugucuk kendi öyle. Bende öyle yapmaya zorluyor.annem hasta diye hadi sabır sabır diyorum.hergün gelip saatlerce iş bulamadım edemedim param yok bilmem ne.bi tarafım açıyor haline bi tarafımda kızıyor. Ayağına gelmez ki hiçbirşey.kardeşime bişey söylesem hemen bağırmaya başlıyor. Dünde ağlandikca artık sabrım taştı. E sende artık biraz daha yapabileceğin işlere başvur dedim.vayyy demez olaydım açtı ağzını yumdu gözümü. Bende artık seni her dakika dinlemek zorunda değilim dedim senin harcligini düşünmek zorunda değilim dedim.artık kafam çekmiyor. Sonra annemi aradim.ağlayarak anne bak bu çocuğunu artık üstümden çek allah aşkına dedim.dayanamıyorum katlanamıyorum artık dedim.harcligini sen düşün sıkıntısınida dedim.ama annem için için bana kızar gibi tamam tamam söylerim bidaha gelmez dedi.kapattı. baktım yine engellemiş watsaptan.bende normal mesaj attım. Menfaatin olunca kaldırıyorsun engeli.hadi bakalım bundan sonra ben seni nasıl engelliyorum gör diye.vede heryerden engelledim.annem ona hep hoş davranmamı hep yardım etmemi bekliyor.hep ayağımın altında kazık kadar adam.anneme yıllardır anlatmaya çalışıyorum he he diyor iki gün sonra yine aynı. Birde benim kızmaya birşey demeye hakkım yok.hemen insanın ağzını tıkıyor lar konusturmuyorlar bile.benimde çocuklarım var onlara harciyacagim enerjiyi kazık kadar kardeşime harcıyorum. Buna mecbur bırakıyor annem.tavırlarıyla. yanlış yapıyorsun tepene çıkarıyorsun diyorum hastayım sus üstüme gelme bilmem ne.e sen benim üstüme gelirken iyi.şimdi yine tavır aldılar bakalım nolacak ama bundan sonra kardeşimi istemiyorum kesinlikle.kuslukse kuşluk. Hastalık kapıcam
Engellemis siz de engelleyin ulasamasın size.
Kapıya mı geldi acmayın?
Anne üstünüze atmıs gitmis
Kendinizi niye kullandırtıyorsunuz?😣

Kendi versin o zaman harçlığı
Kendi elindeki avucundakini hep veriyor zaten.aynı şeyi bendende bekliyor.eşimden çoğu şeyi gizliyorum hadi bilmesin etmesin diye.kime anlatayım. Deliriyorum bazen.resmen beni sinir küpü yapıyorlar. Çocuklarım beni hep mutsuz görüyor.

Parası çok olacak cebinde havasını atacak.iş beğenmiyor beyefendi.gözü yükseklerde
Beğenmezse otursun parasız gezsin benim arkadaşımın kardeşi de bulamadı evde ev işine yardım ediyor annesiyle dışarı iş yapıyorlar oda yapsın.. evlenince eşine nasıl bakıcak onuda size mi getiricek

V
Vermeyin.Siz verdiğiniz için öyle.Emek gösterip çalışıp kazansın
Birde hep stresli.sürekli bunalımlı. Ben zaten evden çıkamıyorum hem çocuklarla hem koronadan.gelip gelip anlatıyor derdini hep aynı konular para ve iş. Benim hicri derdim yok hicri sıkıntım yok.ben kime anlatayım.saçlarım bembeyaz oldu.enerjim kalmadı artık. Canım hiçbirşey istemiyor.arkadaşım çevrem kalmadı. Kipirdayamadim yıllarca.biri gelse biyer gitsem hep sırtımda. Bende herşeye vazgeçtim artık.psikolojimi öyle bozdular anlatamam

Sanki ben doğurmusum gibi benim ustumde

"sen onun ikinci Annesisin" numaralara karşıyım ben. Herkes doğurduğuna sahip çıksın. Bana da aynisi söylenirdi. Sonuc? Ben kardeşime nasihat verdim (güzel şekilde kırıp döküp değil) diye o dönüp bana iftira attı. Güya ben ona çok kötü davranıyormusum, eziyormusum, bagriyormusum devamli. Ve dahasi. Sizin kardeşinizde de bu potansiyel rahatlikla var çünkü bu gücü annenizden alıyor. Dediğim gibi durumu babaniza anlatın. Ebeveyn olarak bari o müdahale etsin. Annenizi de Allah ıslah etsin.

Beğenmezse otursun parasız gezsin benim arkadaşımın kardeşi de bulamadı evde ev işine yardım ediyor annesiyle dışarı iş yapıyorlar oda yapsın.. evlenince eşine nasıl bakıcak onuda size mi getiricek
İyiki evli değil. Ozan hepten yanmıştık. Öyle bıktım valla bundan sonra sağlam olacak rest im.hep annemi düşündüm şimdiye kadar hasta diye.hadi üzülmesin hadi hasta olmasın.artık canım anneme bile gidip oturmak istemiyor

"sen onun ikinci Annesisin" numaralara karşıyım ben. Herkes doğurduğuna sahip çıksın. Bana da aynisi söylenirdi. Sonuc? Ben kardeşime nasihat verdim (güzel şekilde kırıp döküp değil) diye o dönüp bana iftira attı. Güya ben ona çok kötü davranıyormusum, eziyormusum, bagriyormusum devamli. Ve dahasi. Sizin kardeşinizde de bu potansiyel rahatlikla var çünkü bu gücü annenizden alıyor. Dediğim gibi durumu babaniza anlatın. Ebeveyn olarak bari o müdahale etsin. Annenizi de Allah ıslah etsin.
Benim kardeşimin eline fırsat geçse neler neler yapar çok Nalet aslında da.annem anlamıyorum. Günü kurtarıyor böle yatıştırarak .anneme babama bişey olsa üstüme kalacak napalm bilmiyorum

İyiki evli değil. Ozan hepten yanmıştık. Öyle bıktım valla bundan sonra sağlam olacak rest im.hep annemi düşündüm şimdiye kadar hasta diye.hadi üzülmesin hadi hasta olmasın.artık canım anneme bile gidip oturmak istemiyor
Annenizde yani iyice şımartmış kaç yaşında tutsun elinden gittiği yere götürsün o zaman boşverin düşünmeye değmez üzülmeyin haksızlık yaparken onlar size üzülüyor mu..

Benim kardeşimin eline fırsat geçse neler neler yapar çok Nalet aslında da.annem anlamıyorum. Günü kurtarıyor böle yatıştırarak .anneme babama bişey olsa üstüme kalacak napalm bilmiyorum

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama size tavsiyem: annenize babanıza resti cekin. Oğullarına sahip çıksınlar. Ben kardeşimle 3 sene görüşmedim. Düğünüme de çağırmadim. Daha yeni yeni tekrar bir araya geliyoruz. Ben elimi çekince hayatın kaç bucak olduğunu öğrendi. Artık daha olgun. Pofpoflayarak daha da kötüye gidecekti. Sağlığınız elden gitmeye başlamış. Sakın bak çocuklarınız var. Enerjiz ve mutsuz anneye hak etmiyorlar

Birde hep stresli.sürekli bunalımlı. Ben zaten evden çıkamıyorum hem çocuklarla hem koronadan.gelip gelip anlatıyor derdini hep aynı konular para ve iş. Benim hicri derdim yok hicri sıkıntım yok.ben kime anlatayım.saçlarım bembeyaz oldu.enerjim kalmadı artık. Canım hiçbirşey istemiyor.arkadaşım çevrem kalmadı. Kipirdayamadim yıllarca.biri gelse biyer gitsem hep sırtımda. Bende herşeye vazgeçtim artık.psikolojimi öyle bozdular anlatamam
Gerçekten cok haklısınız.Kardeşim yok ama kuzenim aynı sizin dediğiniz gibiç.Bu yüzden anlayabiliyorum teyzem de anneniz gibi.Dinlememnizi tavsiye ederim.Çözüm buluyorsa bulsun bulmuyorsa herkeste dert var.

Sizinde dusunmek zorunda oldugunuz cocuklariniz ve esiniz var oncelik kendi eviniz aileniz olmali alismis kudurmustan beterdir derler verdikce ister tiplerden sanirim zor durumda olsa tamam da yani bir iki seferlik siz mesaj atip arayip uzerine gitmeyin olayin tavrinizi net bir sekilde belli edin onlar anlayis gostermeliler siz kiz evlatsiniz sorumluluklariniz var birde erkekmis yani hamballik yapar yine kazanir eli ayagi tutuyosa girsin kazansin harcasin olur mu oyle sey

Annenizde yani iyice şımartmış kaç yaşında tutsun elinden gittiği yere götürsün o zaman boşverin düşünmeye değmez üzülmeyin haksızlık yaparken onlar size üzülüyor mu..
Yooo hiç umurlarında bile değil. Küçücük çocuk gibi pohpohluyorlar.hastalık kapıcam kardeşim yüzünden. Okadar bıktım ki anlatamam.görünce modum düşüyor aninda

Sizinde dusunmek zorunda oldugunuz cocuklariniz ve esiniz var oncelik kendi eviniz aileniz olmali alismis kudurmustan beterdir derler verdikce ister tiplerden sanirim zor durumda olsa tamam da yani bir iki seferlik siz mesaj atip arayip uzerine gitmeyin olayin tavrinizi net bir sekilde belli edin onlar anlayis gostermeliler siz kiz evlatsiniz sorumluluklariniz var birde erkekmis yani hamballik yapar yine kazanir eli ayagi tutuyosa girsin kazansin harcasin olur mu oyle sey
Verdikçe daha da bekliyor.kardeşimden çocuklarımı düşünmeye fırsat yokki.bundan sonra istemiyorum görüşmeyi. Zaten kendi tavır yapar işi düşene kadar eminim.hamallık yaparmı hiç gözü yüksekte. Sanki bekliyirlar

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama size tavsiyem: annenize babanıza resti cekin. Oğullarına sahip çıksınlar. Ben kardeşimle 3 sene görüşmedim. Düğünüme de çağırmadim. Daha yeni yeni tekrar bir araya geliyoruz. Ben elimi çekince hayatın kaç bucak olduğunu öğrendi. Artık daha olgun. Pofpoflayarak daha da kötüye gidecekti. Sağlığınız elden gitmeye başlamış. Sakın bak çocuklarınız var. Enerjiz ve mutsuz anneye hak etmiyorlar
Çocuklarıma üzülüyorum. Onlar beni sinir küpüne çevirdikce mutsuz oluyorum.kırk yaşındayım. Evlendim evleneli kardeşim hep sırtımda. Hergün mutlaka uğrarDi. Önceden dahada çok uğrardi. Anneme sorsanız ayyy yazık ablasına çok düşkün. Ablasına internet var sigarasını aldırıyor bir şekilde.

Verdikçe daha da bekliyor.kardeşimden çocuklarımı düşünmeye fırsat yokki.bundan sonra istemiyorum görüşmeyi. Zaten kendi tavır yapar işi düşene kadar eminim.hamallık yaparmı hiç gözü yüksekte. Sanki bekliyirlar
Bir insan yedisinde neyse yetmisinde de odur derler huylu huyundan vazgecmiyor ne yazik ki insan uzuluyor bi yerde ama sizede zarar veriyorsa bu ailenizden biri dahi olsa uzaklasmak en iyisi diye dusunuyorum..

Back
X