Kardeşim "Yemekteyiz" e katıldı,bu perşembe yayınlanıyor!

FullDizi – dizi izle, CineTR Bedava Film Dizi İzle ve İndir – Online bedava sinema – Bedava Dizi izle! Dizi Izle , Dizi Seyret, ********** indir, dizi indir, fulldizi, canlı dizi izle, canlı diziler, diziizle, diziler, kurtlar v
buraya girip sol üste yemekteyiz yazınca 18 şubatta yayınlanan program en üstte cıkıyor üstüne basıp biraz beklerseniz video geliyor

tekrarını burdan izleyebilirsiniz kızlar...

banada denk geldi şarkınız maşalahhh ses süperdi kutlarım siziopuyorumnanaktan

ya bu yarışma aslında çok güzel
ama insanların şu puan kaygısından dolayı yapmadıkları çirkeflik kalmıyor ya ona deli oluyorum
illa kavga ederek mi puan ve reyting toplanır
ben yarışmacı olsam öyle uyuz uyuz herşeyi eleştiren tiplerden olmazdım kesinlikle
yemeğin hazırlanması aşamasını çok seviyorum ama sofraya oturdukları andan sonrasını izlemiyorum genelde, sinirlerimi geriyorlar :))
puanlamada da biraz daha cömert olunmalı
gökhan kaba saba falan dedik ama 8 puan verdi ya, valla helal olsun...

çok şekerdi sedaa ama olsun kazanmadı ya bizim birinçimiz olduuu çok hanım hamınçıktıııcokacimcoook
sizinde kadife gibi sesiniz var maşallahyerimseniben

su an tekrarina bakiyorum programin, bu selin catlagina kil oldum yahu... seda onu kiskaniyomus, seda senin neyini kiskansin be?alsanaalsanasmile Beyin yok, kalite yok, tip de yok! Seda cok hanim ve hos kiz valla..topik sahibinin kardesi diye demiyorum... Kalitesi uzaktan bile belli oluyo :)
Kazanmis olmasada en azindan takdir gördü, diger salak gibi rezil olmadi tüm türkiyeye :-p

ayyyyyyyy kardesıne bayıldım oturusuna kalkısına sacına basına gıyınısıne konusmasına tam hanımefendı yaaaaaaaaaaa masallahhhhhhhhhhhhhh masallahhhhhhhhhh

ben topiği daha önce neden görmedim yaw. neyseki az buçuk bakmıştım ama şansa kardeşinin yarıştığı gün tamamını izledim. senide gördüm tabi:)
hatta annemde dedi ne enişteler var bak nasıl yardımcı oluyo diye.
sesin mükemmeldi maşallah.
trabzonlu arkadaş dans ederken ki bakışlarınız beni bitirdi:))) gülmekten öldüm. bu delide nerden geldi gibisinden:)
kardeşinde iyi sabır varmış tebrik ederim. yemekteyizin değilsede kk nın birincisi oldu artık.

FullDizi – dizi izle, CineTR Bedava Film Dizi İzle ve İndir – Online bedava sinema – Bedava Dizi izle! Dizi Izle , Dizi Seyret, ********** indir, dizi indir, fulldizi, canlı dizi izle, canlı diziler, diziizle, diziler, kurtlar v
buraya girip sol üste yemekteyiz yazınca 18 şubatta yayınlanan program en üstte cıkıyor üstüne basıp biraz beklerseniz video geliyor

tekrarını burdan izleyebilirsiniz kızlar...

buyrun hatunlar

Back