Kardeşim "Yemekteyiz" e katıldı,bu perşembe yayınlanıyor!

merhaba arkadasim dun izledim yarismayi..seni de gordum tabi..sesin cok guzelmis gercekten..kardesinde baya basariliydi bence yemeklerinde.misafirler kusur arayip durdular o baska..

Son düzenleme:
neyyy 20kişilermiii amaniinnnnnnnnn evin heryerini işgal eder onlar yaa delikafadulden
kızlara bende katılıyorum sesin çok hoşmuş gerşekten gökhanında dansıyla bayaa bir eğlendik kaydirigubbakcemile3
acarla kardeşini ben çok yakıştırdım yaa acayip yakışıyorlar ikiside ağırbaşlı :kedi:

bu arada tarkan bey varmıydı nasıl biri hiç göstermedi kendini şakkıdı

unutmadan kardeşin gerçekten çok tatlıydı ama misafirleri kapıdan uğurlarken arkalarından hareketler yaptı onu hiç yakıştıramadım hoş olmadı yanii, çok yorgun olabilir ama :delphin:

acarın almasına sevindim bende efendi çocuk gerçekten alkisalkisalkis

gökhan kamera arkasında da aynımı çok esprili ama çok kaba yaa elinin tersiyle itiyor pilavı filan, badem konurmuymuş bu nedir yaa, oynuyormu diye merak ettim...

tarkan bey denilen kişi,sadece stüdyo kayıtlarında seslendirmeyi yapıyor.onun yerine yardımcı yönetmen bir kız var,sürekli o konuşuyor.tarkan da seslendiriyor sadece,yani onu biz de görmedik..

ben de misafirlere öyle davranmasına kızdım ama misafirler de misafir miydi be kardeşim...sence fazlasını haketmediler mi...

kızlar...acarla yakın görünmüşler ama aralarında hiiiiiç birşey yok. çok yorum yapılmış bu konuda,ikisi de çok güldü...

gökhan öyle biri değil,show için girmiş adam kendi ağzıyla söyledi.seda her ikisiyle de görüşüyor. gökhan ın gerçek laz olmadığını söyleyenler var,hayır gerçek laz...ama o kadar kaba saba,abartı biri değil.

benim şarkıma gelince...istediğimi söyleyemedim ki. illa hareketli olsun diye tutturdu yönetmen,ortaya bu çıktı.sesim ortaya çıkmamış yanii...

başkaaaaaaaa...
orası benim evimdi.. :)

evet fazla kilolarım var ama ekranda göründüğüm kadar değilim,bunu da bir arkadaşım söyledi...

Sonuçta bu tarz yarışmalarda birçok şey önceden yapım tarafından ayarlanıyor..

Yarışmacıların bazıları da özel amaçlar için seçiliyor, hani tartışma çıkarsın da programa hareket gelsin gibi..

Yönetmenler yapımcılar yarışmacıların söyleyeceği sözlere, ne konuşacağına bile çoğu zaman müdehale ediyorlar..

Tıpkı dizi çeker gibi..Danışıklı dövüş..

Bize de eğlence oluyor işte::)

Ben sık takip edemiyorum nadiren ama herşey çok belli:)
Çopu şey kurgu:)

herşeye rağmen kardeşin hanımlığıyla sende sesinle dikkat çektin canım,annem ve tüm arkadaşları hayran kaldı size,tebrik ederim a.s.

hilalcigim programda seni izleyince tanidim inan.onceden burada haber verdigini bilmiyordum.sesin harikaymis gercekten.kiz kardesinin hanifendiligine ve yarismacilarin yorumlarina olan sabrina hayran kaldim..eniste beyide gorduk bu arada..sevgiler..

Hilalcim ses harika kardeşin ise çok güzel ve sabırlı... senden bir ricam var dünkü sedanın yaptığı kadayıf tatlısının yani sarma kadayıfın tarifini rica etsem verebilirmisin??

tarkan bey denilen kişi,sadece stüdyo kayıtlarında seslendirmeyi yapıyor.onun yerine yardımcı yönetmen bir kız var,sürekli o konuşuyor.tarkan da seslendiriyor sadece,yani onu biz de görmedik..

ben de misafirlere öyle davranmasına kızdım ama misafirler de misafir miydi be kardeşim...sence fazlasını haketmediler mi...

kızlar...acarla yakın görünmüşler ama aralarında hiiiiiç birşey yok. çok yorum yapılmış bu konuda,ikisi de çok güldü...

gökhan öyle biri değil,show için girmiş adam kendi ağzıyla söyledi.seda her ikisiyle de görüşüyor. gökhan ın gerçek laz olmadığını söyleyenler var,hayır gerçek laz...ama o kadar kaba saba,abartı biri değil.

benim şarkıma gelince...istediğimi söyleyemedim ki. illa hareketli olsun diye tutturdu yönetmen,ortaya bu çıktı.sesim ortaya çıkmamış yanii...

başkaaaaaaaa...
orası benim evimdi.. :)

evet fazla kilolarım var ama ekranda göründüğüm kadar değilim,bunu da bir arkadaşım söyledi...

demek sadece kamera karşısında böyle allah alah çok ilginç yaa neden kendine böyle kötü şeyler yapıyor ki bilmiyorumkismile bazen yemeği yiyişi bile çok kaba

ewet misafirler bayaa bir zorladılar sedayı bende şeye kızdım acar dedi ya sedaya balkan köftesi böyle olmaz işte şöle olur diye yaa kız zaten ölmüş yorgunluktan sus artık be kardeşim ısrarla söledi yanii akannehir

acarla yakışıyorlar gerçekten düşünülebilir kaydirigubbakcemile3 olmasa bile oldurucaz illaki yanii çok alemiz ya kaydirigubbakcemile3

ewet ekranda çok kilolu çıktın plazmalarda özellikle bunu herkes biliyor ama televizyon bi 5kilo fazla gösteriyor diye

tatlı konusunda yani kız hafif olsun diye fırında yaptım diyor yok illa bu böle olma diyorlar alahhh delirdim vallahii :roflol:

evet o arada bişiler söleyen kızın sesi cıkmıstı birinde hatta millet dalga geciodu artık tarkan seslendirme yapıyor sonra

Hilalcim ses harika kardeşin ise çok güzel ve sabırlı... senden bir ricam var dünkü sedanın yaptığı kadayıf tatlısının yani sarma kadayıfın tarifini rica etsem verebilirmisin??

canım ben bilmiyorum bu tatlıyı... kardeşime sorar,özelden yazarım sana...

bahçeşehirdemi oturuyorsun?

evet canım,bahçeşehir ıspartakule deyim...

ya bende bi şey sorcam o kadar tartışıp konuşuyoruz bu progran kurgumu diye.gerçekten bu puanlamalar felan nasıl oluyor.misal akşam yemek en son kaçta bitiyor.ordaki insanlar gerçekten bu kadar salakmı yoksa öyle olmak zorundalarmı..bu arada seni daha önceden izlemiştim.sesin gerçekten çok güzel.kardeşinde çok güzel mutfakta baya becerikli.yanlız dün suratı çok asıktı..

Kardeşine bayıldım valla çok güzel abla kardeş süpersiniz Bence yemekleri de görüntü olarak çok güzeldi Ayrıca kapı uğurlamasındaki yüz mimiklerine çok güldüm.

ya bende bi şey sorcam o kadar tartışıp konuşuyoruz bu progran kurgumu diye.gerçekten bu puanlamalar felan nasıl oluyor.misal akşam yemek en son kaçta bitiyor.ordaki insanlar gerçekten bu kadar salakmı yoksa öyle olmak zorundalarmı..bu arada seni daha önceden izlemiştim.sesin gerçekten çok güzel.kardeşinde çok güzel mutfakta baya becerikli.yanlız dün suratı çok asıktı..

kimseye salak demek tarzım değildir ama o sarışın kız hakikaten salak...herkes gördü bunu yani...

hee bu arada size yazmayı unuttum.. o kız da bahçeşehir de oturuyor ve yarışmadan 3-5 gün önce seda ile tanıştırılmış ve aynı yarışmada olacaklarını öğrenmiş.seda ya demiş ki(hatta bunu 1 ay önce ,sizler izlemeden önce diyet grubuma da yazmıştım) "bana 8 puan ver,birinci olayım,parayı bölüşelim" ...seda ya sakın dedik,senet mi var sanki elinde...seda kibarca geri çevirdi,o zaman hergün arıyordu bu selin.sonra istediğini alamayınca böyle gıcık oldu sedaya...

akşam yemek kaçta bitiyor demişsiniz,genelde 3 de başlıyorlar misafirler geliyor,yemeğe sadece 70 dk veriyor yönetmen... ama yorumlar çekimler derken saat 10 u buldu gitmeleri.daha bile geç olabiliyor. yarışmacıların ulaşımını ekip sağlıyor,işlerini şansa bırakmıyorlar yani:)

kimseye salak demek tarzım değildir ama o sarışın kız hakikaten salak...herkes gördü bunu yani...

hee bu arada size yazmayı unuttum.. o kız da bahçeşehir de oturuyor ve yarışmadan 3-5 gün önce seda ile tanıştırılmış ve aynı yarışmada olacaklarını öğrenmiş.seda ya demiş ki(hatta bunu 1 ay önce ,sizler izlemeden önce diyet grubuma da yazmıştım) "bana 8 puan ver,birinci olayım,parayı bölüşelim" ...seda ya sakın dedik,senet mi var sanki elinde...seda kibarca geri çevirdi,o zaman hergün arıyordu bu selin.sonra istediğini alamayınca böyle gıcık oldu sedaya...
akşam yemek kaçta bitiyor demişsiniz,genelde 3 de başlıyorlar misafirler geliyor,yemeğe sadece 70 dk veriyor yönetmen... ama yorumlar çekimler derken saat 10 u buldu gitmeleri.daha bile geç olabiliyor. yarışmacıların ulaşımını ekip sağlıyor,işlerini şansa bırakmıyorlar yani:)

Aaaaaaa bir yaşıma daha girdim 23 oldum.Yarışmacıları tanıştırmak ne demek öyle.Hanım hanım,paçoz paçozzzzzsempatiksalakcinni

Back