- Konu Sahibi chocolategirl
sesin çook güzel :) cnmm çook beğendik sesini annemle :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadasımla gıtmıştım ama o artık öldu dedı guldu uzulcegıne acaba eskı sevgılısımıydıkı gönderme yaptı gıbı geldı bana
ben gecen gun alısana gıttım p.tesı herseydahıle orda canlı yayına cıkmıslardı canlı canlı gordum kardesını
izleyelim bakalımda konu sahibesi neden buraya hiç uğramıyor?
topic sahibi arkadaş başka bir topiğe "seda ve acar aynı puanı aldı. oylamada acar'a oy verdiler demiş. yani yarışmayı acar kazanmış.
bir de o kızın ajansı filan yok .sallıyor :)
leman hanım söyledi öyle dediğini nurun cum
Hadi ya.akannehirVayy zilli vay.Hem zilli hem yalancıkaydirigubbakcemile3
vay canına.özel bilgiler ediniyoruz sayende.evet eski sevgilisiydi..ve haber aldık ki ,izliyormuş o anda:)
öyle mi... ne güzel !
haklısınız çok özürdilerim...çok yoğun bir hafta geçirdim...
tühh keşke bu topic e söylemeseydin be canım. bilmediğin birşeyi izlemek daha doğru...
evet arkadaşlar... laz arkadaşımız da gökhana 6 puan veriyor,diğerlerinin verdiğiyle beraber 14 puan oluyor.geri kalan 3 yarışmacıya soruluyor,kime verilsin ödül diye... sarışın kız ve leman hanım "acar" diyor, laz "seda" diyor... ve ödülü acar alıyor.
kamera arkasına gelince ;
gördüğünüz gibi sadece 5 kişi yok evde...tam 20 kişiler..kameramanlar,yönetmen,yardımcı yönetmen...
o yönetmenler varya...tüm ispiyoncular onlar..mesela seda nın o sarışına "konu mankeni" dediğini ,leman hanıma onlar söyletti...birçok şeyi onlar söyletiyor.
evin her yerinde tek tek yorumlar alınıyor. içeride yemeğinizi yiyenler,yatakodanızda sizi çekiştiriyor :))
aklıma geldikçe yazarım
çikolatam canım ay ben nasıl kaçırdım senin bu mesajı tekrarı vardı demi geceleri bari ona bakayım :)