Kardeşim "Yemekteyiz" e katıldı,bu perşembe yayınlanıyor!

arkadasımla gıtmıştım ama o artık öldu dedı guldu uzulcegıne acaba eskı sevgılısımıydıkı gönderme yaptı gıbı geldı bana

evet eski sevgilisiydi..ve haber aldık ki ,izliyormuş o anda:)

ben gecen gun alısana gıttım p.tesı herseydahıle orda canlı yayına cıkmıslardı canlı canlı gordum kardesını

öyle mi... ne güzel !
izleyelim bakalımda konu sahibesi neden buraya hiç uğramıyor?

haklısınız çok özürdilerim...çok yoğun bir hafta geçirdim...

topic sahibi arkadaş başka bir topiğe "seda ve acar aynı puanı aldı. oylamada acar'a oy verdiler demiş. yani yarışmayı acar kazanmış.

tühh keşke bu topic e söylemeseydin be canım. bilmediğin birşeyi izlemek daha doğru...

evet arkadaşlar... laz arkadaşımız da gökhana 6 puan veriyor,diğerlerinin verdiğiyle beraber 14 puan oluyor.geri kalan 3 yarışmacıya soruluyor,kime verilsin ödül diye... sarışın kız ve leman hanım "acar" diyor, laz "seda" diyor... ve ödülü acar alıyor.

kamera arkasına gelince ;
gördüğünüz gibi sadece 5 kişi yok evde...tam 20 kişiler..kameramanlar,yönetmen,yardımcı yönetmen...
o yönetmenler varya...tüm ispiyoncular onlar..mesela seda nın o sarışına "konu mankeni" dediğini ,leman hanıma onlar söyletti...birçok şeyi onlar söyletiyor.
evin her yerinde tek tek yorumlar alınıyor. içeride yemeğinizi yiyenler,yatakodanızda sizi çekiştiriyor :))
aklıma geldikçe yazarım

hmm hilalde olabilir ama tarkan bey sanki sibelle seda dedi gibi oldu alışverişe giderkene!!!

ay ne mikroplarmış o yönetmenler.. birbirlerini düşürüp reyting kazancaklar sözde vayy uyanıklar vayyyyyyyy!!!

evet eski sevgilisiydi..ve haber aldık ki ,izliyormuş o anda:)

öyle mi... ne güzel !

haklısınız çok özürdilerim...çok yoğun bir hafta geçirdim...

tühh keşke bu topic e söylemeseydin be canım. bilmediğin birşeyi izlemek daha doğru...

evet arkadaşlar... laz arkadaşımız da gökhana 6 puan veriyor,diğerlerinin verdiğiyle beraber 14 puan oluyor.geri kalan 3 yarışmacıya soruluyor,kime verilsin ödül diye... sarışın kız ve leman hanım "acar" diyor, laz "seda" diyor... ve ödülü acar alıyor.

kamera arkasına gelince ;
gördüğünüz gibi sadece 5 kişi yok evde...tam 20 kişiler..kameramanlar,yönetmen,yardımcı yönetmen...
o yönetmenler varya...tüm ispiyoncular onlar..mesela seda nın o sarışına "konu mankeni" dediğini ,leman hanıma onlar söyletti...birçok şeyi onlar söyletiyor.
evin her yerinde tek tek yorumlar alınıyor. içeride yemeğinizi yiyenler,yatakodanızda sizi çekiştiriyor :))
aklıma geldikçe yazarım
vay canına.özel bilgiler ediniyoruz sayende.
bu arada süperdin.:delphin:
ama ben senden slow şarkı da beklerdim
"sensin ben nefes alamam" şarkısını,o gün peçeteye yazdığım gibi.:=)

Son düzenleyen: Moderatör:
ay kızlar çok alemsiniz ya...çok güldüm vallahi..

maşallah çikolatakız sesin hakkatten güzelmiş....

acarı sevdiydim ben onun kazandığına sevindim..efendi çocuk..

neyyy 20kişilermiii amaniinnnnnnnnn evin heryerini işgal eder onlar yaa delikafadulden
kızlara bende katılıyorum sesin çok hoşmuş gerşekten gökhanında dansıyla bayaa bir eğlendik kaydirigubbakcemile3
acarla kardeşini ben çok yakıştırdım yaa acayip yakışıyorlar ikiside ağırbaşlı :kedi:

bu arada tarkan bey varmıydı nasıl biri hiç göstermedi kendini şakkıdı

unutmadan kardeşin gerçekten çok tatlıydı ama misafirleri kapıdan uğurlarken arkalarından hareketler yaptı onu hiç yakıştıramadım hoş olmadı yanii, çok yorgun olabilir ama :delphin:

acarın almasına sevindim bende efendi çocuk gerçekten alkisalkisalkis

gökhan kamera arkasında da aynımı çok esprili ama çok kaba yaa elinin tersiyle itiyor pilavı filan, badem konurmuymuş bu nedir yaa, oynuyormu diye merak ettim...

şoolat kız bayıldım ben sana ya hem güzellik hem ses ne harikaydın öyle eşimle beraber izledik o da harika bi sesi var dedi çok da tatlısın gülüm
ayy bi kasılmam vardı eşime bu bizim arkadaş diye sorma
canımmm herşey gönlünce olsun:asigim:
kardeşin için de hakkında hayırlısı be gülüm olsun canınız sağolsun o paranın daha fazlasını da kazanır daha genç a.s.

Back