Kardeşim "Yemekteyiz" e katıldı,bu perşembe yayınlanıyor!

Helal olsun sana arkadaşım.
Çok güzel bir sesin var. Çok da sevimlisin ayrıca. Bundan dolayı seni kutluyorum.
Kardeşini de sabrından ötürü kutluyorum bu arada.

aa canım senide gördüm ben sesinde çok hoştu kardeşinde çok gzl inşşllah birinci olur şimdilik o birinci bakalım yarın nolcak

sarışın bayana ve diğer bayan kapıdan çıkınca gider gitmezkardeşinin yaptığı o yüz hareketi neydi öyle kız gülmekten karnıma ağrılar girdi vallahsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kardeşin çok tatlı gerçekten, seni de gördüm
cebren ve hile ile kumanda hakimiyetini zor bela elime alıp, yeğenimin yumurcağı aç ısrarlarına rağmen izledim.
yazık ya masanın altına koyduğu tencereye takıldı, biz anladık dert etmesin, orda öyle yansıtmaya çalıştılar, titiz değilmiş gibi falan
o selin kaprisinden napacağını şaşırdı,
kardeşin de çok yorulmuş ya, ona üzüldüm
ama gökhan 8 puan verdi çok şaşırdım, bu programda o puanı veren de varmış demek, helal olsun :lepi:

kadife sesiliiiii ya bende tv size eşlik ettimmmmyerimseniben
seda çok güzel yaptı emeğinede saygı gökhan iyi puan verdiiicokacimcoook
gokhanda teprik ederim renk kattı yemekteyizeeehihoyyyt

harika bir sesiniz var bence günün yıldızıyıydınız kardeşinin yemekleri güzeldi umarım birinci olmuşdur

teşekkürler arkadaşlar...
tekrarını bekleyenler için,üzücü haber : ne yazık ki bugünkü programın tekrarı yok. siyaset meydanı varmış show da..
sonucu söylemeyeyim size,sürpriz olsun.ama biraz ilginç bir durum oluşacak,neyse izleyin görün..
güzel sözler için seda da ben de teşekkür ediyoruz :)

Sonucu belliymiş.Yarın yayınlanacak çocuk kardeşinle aynı puanı alıyor ama sanırım diğerleri o çocuğu seçiyormuş.O sarı kafa da kıç baş ayrı oynuyor zillinin.Belli ajansı iş yapmıyorsa kendini göstermeye çalışıyor pardon pazarlıyor:)

Ya ben de izleyemedim ama reklamını görmüştüm demek sendin o billur sesli...ınternette veriyolar ya videoyu ordan izlerim artıkın..

AY BENDE SEYRETTıM SENı ADIN SıBELMı? çok harika bi sesin var özellikle sana bakmak için oturdum tv başına sevmiom normalde yemekteyizi. tebrik ederim kardeşinede o sarı yellozu iyi idare etti. ben olsam yolardım saçını başını çok açık aradı. umarım kardeşin kazanmıştır... çok tatlısın ayrıca seni tanıdığıma memnun oldum... alışveriştekide sendin değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…