Merhaba hanımlar kafama bir şey takıldı lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Dün kız kardeşimle görüntülü konuştuk hatta kendisi istedi.
Baktım makyaj sandım ama bir gözü yani göz kapağının üstü mosmor yumruk yemiş gibi.
Bizimle konusurken gayet neşeliydi hatta gözünü kendi gösterdi
Ne oldu dedik bilmiyorum diyor sabah kaltıgımda böyledi çocugundan dolayı deli yatıyor o yapmış sanırım dedi.
Eşi yanındaydı uyuyordu
Benim yine de içime süphe düştü simdiye kadar bildiğimiz kadarıyla şiddet vs gibi olayları olmadı sadece eşi çok laf sokar her şeyi bilirim modunda.
Bir de kız kardeşim bilir öyle bir şey oldugunda alırız kendisini o ise kocasını çok seviyor.
Çocuk vursa kafa atsa ne bilim morarı mı?
Bir bebeğin ne kadar kuvveti olabilirki...bebek boksör mü?..birdaha olursa o zaman degerlendirin bunu..Merhaba hanımlar kafama bir şey takıldı lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Baktım makyaj sandım ama bir gözü yani göz kapağının üstü mosmor yumruk yemiş gibi.
Ne oldu dedik bilmiyorum diyor sabah kaltıgımda böyledi çocugundan dolayı deli yatıyor o yapmış sanırım dedi.
Eşi yanındaydı uyuyordu
Benim yine de içime süphe düştü simdiye kadar bildiğimiz kadarıyla şiddet vs gibi olayları olmadı sadece eşi çok laf sokar her şeyi bilirim modunda.
Bir de kız kardeşim bilir öyle bir şey oldugunda alırız kendisini o ise kocasını çok seviyor.
Merhaba hanımlar kafama bir şey takıldı lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Eşi yanındaydı uyuyordu
bilmiyorum diyor sabah kaltıgımda böyledi çocugundan dolayı deli yatıyor o yapmış sanırım dedi.
Aa bunu düşünmemiştim yok şişlik yoktu morartı vardı çok sağolun.Kuzum neseliyse ve ustunde durmadiysa bir sey yoktur heralde soyledigine guvenin bazi insanlarin teni hassas oluyor ondan olabilir zaten yumruk olsa altida siserdi sanirim yoktur bir sey insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?