Kardeşim şiddet mi gördü acaba?

Çocukken babamla uyuduğumda adam sabahları dayak yemiş gibi kalkardı. Geceleri senin içine karateci ruhu giriyor seninle uyumam diyordu

Çocuk vurmuştur büyük ihtimalle. Yoksa göstermek istemezdi zaten.

Kendimi sizin yerinize koyup düşününce konu kardeşim olduğu için biraz endişelenir ve takipte kalırdım sanırım.

kardesın dogru soyluyordur
kızımla oglen kıtap okurken yan yana uyuyakaldık donerken koluyla agzıma bır carptı elını
dudagım patladı

gorsen dayak yemıs gıbı duruyorum halbukı bır kucuk masum el carptı

Çocuklar çok güçlü aslında. Benim oğlum emerken bir vuruyor pat pat diye :) daha 6 aylık üstelik. Eşi yapmış olsa görüntülü konuşmazdı zaten.

Ole bise olsa neden senle goruntulu konussun? Senin aklina gelen onun aklina gelmez miydi?

Mümkündür, dayak olsa makyajla kamufle etmeye çalışır ve mutlaka belli ederdi diye tahmin ediyorum. Yine de tedbirli olun, sıksık görüşmeye çalışın, açık verilir bigün.. umarım şiddet yoktur, dediği gibi çocuk yapmış olsun...

Kuzum neseliyse ve ustunde durmadiysa bir sey yoktur heralde soyledigine guvenin bazi insanlarin teni hassas oluyor ondan olabilir zaten yumruk olsa altida siserdi sanirim yoktur bir sey insaAllah

Bnm oglumda bir kere kafasini burnuma carpti burnumdan kan geliyordu ve ustu mos mor olmustu. O gun evde esim yoktu annem vardi annemin yaninda olmustu bu olay. Evde olmasam kendim gormesem esin yapti sanirim demisti . Baksana kimse inanmaz bu morluga dedi

Bir bebeğin ne kadar kuvveti olabilirki...bebek boksör mü?..birdaha olursa o zaman degerlendirin bunu..

Siz yine temkinli olun, bakın. Ama geçen gün ben de rüyamda kavga ediyordum, o hırsla eşimin ağzına yapıştırmışım bir yumruk, iki dudağı da patladı :)) yani böyle saçma bir şeydir belki de

benim kızım kucağımdayken geriye doğru kafa atmıştı. yumruk yesem bu kadar morarırdı gözüm. arkadaşlar uzun süre dalga geçmişlerdi benimle. olabilir yani çocuktan. ama siz takipte olun. içinize sinmeyen birşeyler var belli.

Şiddet görmüş olması da ihtimal ama benim de oğlum geçen gece uykuda gözüme kafa attı, kaşımın altı kızardı ama morarmadı.

Beni düşündüren, bilmiyorum demesi. Moraracak kadar sert çarpan birşey bilinmez mi?

Kolumuzu bacağımızı farketmiyoruz ama gözün farkedilmemesi şaşırtıcı geldi.

Eşinin yaptığını düşünmedim açıkcası öyle olsaydı sizinle görüntülü konuşmak istemezdi. Bazen oluyor öyle kazalar, bir keresinde oğlum bebekken onun ağlamasına uyandım nasıl zıpladıysam ayağım karyolanın fırfırına takıldı o an hissetmedim hafif ağrıdı ve geçti yine uyudum. Sabah kalktım hafif bir ağrı vardı öğlene doğru şişmeye başladı ve üstüne basamaz hale geldim. Eşimi aradım hastaneye gittik ayak serçe parmağım çatlamış, annem doğru söyle bak bu anlattığın uydurma gibi eşin mi yaptı diye çok üstüme gelmişti, bende evet anne eşim yaptı adam şiddet uygulamak istedi hiçbir yer bulamadı ayak serçe parmağımı hedef aldı demiştim kendi bile gülmüştü sonra.

Ben gerçekten yüzünü kapıya çarpanlardanım. Başkası dese inanmazdım ama tam kapıdan çıkarken kapının ince tarafı yüz hizamızdaykrn hapşurınca kapıya kafa atabiliniyormuş mesela.
Bir hafta elmacık kemiğim mosmor gezdim ve soranlara kapıya çarptım dedim. İnanan oldu mu bilmem...

Yani dikkatinizi çeker diye söyleme gereği duyup örtpasta etmiş olabilir.
OLmayabilirde,genel anlamda enişteniz nasıl?
Yani kardeşiniz mutlu mu .
Yada çok sıkıntılarını dışa vurmaz mı,gözlemleyin uzaktan bir müddet.

Çocuk vursa kafa atsa ne bilim morarı mı?

Oğlum kafa atarak dudağımı içten patlattıydı. Olabilir.

bilmiyorum diyor sabah kaltıgımda böyledi çocugundan dolayı deli yatıyor o yapmış sanırım dedi.

Bu kısım pek inandırıcı gelmedi bana sadece.
Bir göz moraracak kadar darbe aldıysa da uykudan uyanmadıysa, nasıl bir uykudur yani o bilemedim.
Gerçi eşim yataktan düşüp uyanmamış insan, çok ağır uykusu; ben ise tam tersine çıt sesine ayağa kalkarım.
Kardeşinizin uykusu ne derece ağırdır, oradan bir tahmin yürütün siz.
Çocuk yapmış olabilir de, olmayabilir de.

Kuzum neseliyse ve ustunde durmadiysa bir sey yoktur heralde soyledigine guvenin bazi insanlarin teni hassas oluyor ondan olabilir zaten yumruk olsa altida siserdi sanirim yoktur bir sey insaAllah
Aa bunu düşünmemiştim yok şişlik yoktu morartı vardı çok sağolun.

Çocuk morartır evet benim elmacık kemiğime oyuncak attı oğlum attıııı oyunu oynarken, ve mosmor olmuştu yanağım :)) dayak yemiş gibi gittim iş yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…