Kardeşim şiddet mi gördü acaba?

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Merhaba hanımlar kafama bir şey takıldı lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.
Dün kız kardeşimle görüntülü konuştuk hatta kendisi istedi.
Baktım makyaj sandım ama bir gözü yani göz kapağının üstü mosmor yumruk yemiş gibi.
Bizimle konusurken gayet neşeliydi hatta gözünü kendi gösterdi
Ne oldu dedik bilmiyorum diyor sabah kaltıgımda böyledi çocugundan dolayı deli yatıyor o yapmış sanırım dedi.
Eşi yanındaydı uyuyordu
Benim yine de içime süphe düştü simdiye kadar bildiğimiz kadarıyla şiddet vs gibi olayları olmadı sadece eşi çok laf sokar her şeyi bilirim modunda.
Bir de kız kardeşim bilir öyle bir şey oldugunda alırız kendisini o ise kocasını çok seviyor.
Çocuk vursa kafa atsa ne bilim morarı mı?

Yani o kadar neşeli olmazdi diye dusunuyorum esinden yumruk yemis olsaydi. Bir de belki sizin sandiginiz kadar mir degildir kamera ister istemez daha koyu cikarmistir.

Bazen yatakta benim de kızım tekme dirsek atıyor. Burnumun direği kırıldı ya da gözüm kesin morardı diyorum.çok deli yatıyor.eşime de çarpıyor kolu bacağı.ama hiç morarmadı. Morarır mı bilmiyorum ama eşi yapsa görüntülü konuşmazdı herhalde.yüz yüze karşılaşmayacağınız bir mesafede mi?telefonda görmeseniz geçene kadar saklayabilirmiydi?

Aynı durum benim başıma gelmişti.Karyolanın yanında sandık vardı.Gece yatarken artık nasıl olduysa ben sagdan sola dönerken gözümü sandıgın köşesine bir vurdum.Aman Allah'ım o dehşet acıyla bir uyandım.Sabah gözümün altı v şeklinde çizilmiş ve hafif morluk oluşmuştu. Hemen yaptıgım ilk iş sandıgın yerini degiştirmek olmuştu
Kızkardeşimin oğluda annesine uyku arasında, çok dekme ve yumruk ve kafa attığı olmuşturKocamdan yemediğim dayağı, oğlumdan çok yedim derdi.
Bence kızkardeşinizin eşi vurmuş olsaydı,görüntülü görüşme yapmak istemezdi

Bayagı uzak gurbette yüz yüze görüşme ihtimalimiz yok

Morara bilir.
Benimde olur genelde kolumda yada bacagimda bazen bebegim tekme atiyor bazen biryerlere carpiyorum farketmiyorum. Sonra bir bakiyorum morarmis.
Gerci gozum hic olmadi bir yere carpsa acir diye dusunuyorum.
Hani bilmiyorum nasil oldu diyor ama hicmi acimamis morarcak kadar vurulmus.

Siddet gorse ozellikle gostermez bence. Bende bilemedim simdi

Bir defa arkadaşımın da öyleydi. Söyledikleri uyurken kocasınin dirseği çarpmış ki kocası asla şiddet uygulayacak bir tip değil kadın da uygulaticak tip değil :))

Bu akşam yeğenim telefonumu yüzüme vurdu tam kaş ucumdaki sert kısma denk geldi adı her neyse. Kan topladı hemen mesela farkında olmadan da olabiliyor bence

Ablam evlenmeden önce beraber uyuduğumuz vakitlerde hep tekme tokat yumruk yerdim vallahi, öyle deli yatardı ki. Gözüme de çok vurmuştur ama morardığını hiç hatırlamıyorum, sadece gözümün içi kan çanağı gibi olup damarlar çıkardı iyice. Onun acısını unutamam:)) Uykuda vurmayla nedense moraracağını sanmıyorum ben fakat şiddet görseydi o kadar da neşeli konuşamazdı diye düşünüyorum yada hiç görüntülü açmazdı elbet bir şey uydururdu..

İnsallah öyledir gerçi hanımların dediği gibi öyle olsa gmstermez kendini ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Ne yazık ki bembeyaz bir tenim var bazen sabah kalktığımda kolumda bacağımda morluk görüyorum bildiğin mosmor olmuş ama ne bir acı ne başka bişey muhtemelen uyurken bir yere vurmuşum ve morarmış. Bana azıcık sert dokunduğunuz an kıpkırmızı olur dokunulan yer bırakın vurmayı. Teni hassassa kolay morarabilir ama gözünüz üzerinde olsun bence çok seviyorsa eşini korumuş size neşeli numarası yapmış olabilir.

Deviasyon ameliyatı olduktan 2 hafta sonra kızım yanıma oturmak isterken kaydı düştü ,çok fena burnuma çarptı kafası ..kırıldı sandım ama önce kızımı kontrol ettim gözlerimi açabildiğim kadarıyla .. onda birşey olmadığını anlayınca deli gibi ağladım ..acayip acıdı ,narkozsuz ameliyat gibiydi :) yani olabilir ,belki dediği gibi çocuğu istemeden zarar vermiştir .. dayak yiyen ve boşanma taraftarı olmayan bir kadın ,değil görüntülü konusma , görüntüsüz bile konuşmaz ,sesini duyurmak istemez .. sen kahkahaların altındaki sızıyı hisseder çünkü ablalar ,babalar ,anneler ..

Olabilir.oglum babasiyla oyun oynarken yanlislikla kafa atmisti.esim 1 hafta gozu mosmor gezdi.herkes kavga edip dayak yedigini dusunmustu.

Çocuk var çocuk var. Benimki korneamı çizdi, gözüm 3 gün bandajlı idi.
Gözümü değilse de sağımı solumu morarttığı çok olmuştur.
Başka şüpheleneceginiz bir şey yoksa ortada, sadece bir süre gözlemlemeye çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…