Kardeşim parmağımı kırdı😓

Yanlis anlama sana yapilani gectim boyle bir ruh hastasi avukat olacak hakim savci olacak ona yanarim.

Sapıkları saldorganlari katilleri kim salıyor belli. Böyle psikopatlar işte
Bu yorum bana bı bakış açısı kazandirdi çok haklısınız

Reactions: JES
Bipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Ruh hastası bı insan bu
Hangi ehliyetle buna avukatlık ruhsatı verilecek de hukuk okuyor ?

Dikloron mu kullandın
Cataflam minoset majezik parol gibi bişey mi

Dikloron mu kullandın
Cataflam minoset majezik parol gibi bişey mi
Valla doktor yazdı kullandım çok aciz durumdaydim içerik inceleyecek lüksüm yoktu. Ama bunu ameliyat, kas ağrıları vs için yazıyorlar galiba. Baş ağrısı için değil. Bileşeni farklı herhalde.

öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. E
E okulda ne yapıyormuș? dışarıdakilerede boyle yapabiliyor mu?
Onu koruyan babaniza da soyleyin, bugun ablasının parmagini kirmakta beis gormeyen, anne-babasinin yașliliginda da onlara şiddet gosterir.
Çocuklarini koruyacaklarina tedavi ettirsinler

Geçmiş olsun.
Anneniz ne diyor bu duruma?
Eşiniz biliyor mu ? Oda kızacak öğrenince.
Ay bilemedim ya çok kötü bir durum bu kaza değil baya baya darp etmiş sizi kardeşiniz.
Keşke şikayetci olsaydınız. Kafanıza da vurabilirdi,daha büyük zararlarda verebilirdi. Eylemlerinin bir sonucu olduğunu bilmeliydi.

parmak kırıldıktan sonra kardeşin tepkisini ve ne dediğini çok merak ettim ????

Bipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Resmen hasta acil kliniğe yatırmalık

Valla doktor yazdı kullandım çok aciz durumdaydim içerik inceleyecek lüksüm yoktu. Ama bunu ameliyat, kas ağrıları vs için yazıyorlar galiba. Baş ağrısı için değil. Bileşeni farklı herhalde.
Antienflamatuar da içermesi gerekiyor da ondan sordum kuzucum.

Kardeşiniz bir gün evlenmeye kalkarsa lütfen kızdan durumunu gizlemeyin hatta tüm bu kırık parmak ve ameliyatlı karna yumruk olaylarını anlatın.

Kardeşiniz bir gün evlenmeye kalkarsa lütfen kızdan durumunu gizlemeyin hatta tüm bu kırık parmak ve ameliyatlı karna yumruk olaylarını anlatın.
Kardeş kızmış zaten. Nasıl birine denk gelir bilmiyorum tedavi olmazsa durum kötü. Ameliyatlı yere vurmak falan bunlar çok ciddi şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…