- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
Bu yorum bana bı bakış açısı kazandirdi çok haklısınızYanlis anlama sana yapilani gectim boyle bir ruh hastasi avukat olacak hakim savci olacak ona yanarim.
Sapıkları saldorganlari katilleri kim salıyor belli. Böyle psikopatlar işte
Ruh hastası bı insan buBipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Dikloron mu kullandınÖncelikle çok geçmiş olsun. Şikayet etmekle iyi yapmışsınız. Gitsin tedavi olsun ablaya bıçak çekmek, siddet göstermek, parmağını kırmak ne ya. Bana kalirsa bir daha yüzüne bakmayın, tüm irtibati kesin. Onunla barıştırmaya çalışanla bile görüşmeyin. Ağrılar icin de Dicloron kullanmayi doktora sorun. Ben sezaryen olduğumda doktor bir kutu verdi içmeyi ihmal etme dedi ve emzirmeyle ilgili bir uyarıda da bulunmadi. Dikiş ağrılarımı çok rahatlatmıştı içtim bebeği de emzirdim.
Valla doktor yazdı kullandım çok aciz durumdaydim içerik inceleyecek lüksüm yoktu. Ama bunu ameliyat, kas ağrıları vs için yazıyorlar galiba. Baş ağrısı için değil. Bileşeni farklı herhalde.Dikloron mu kullandın
Cataflam minoset majezik parol gibi bişey mi
Banada dogumdan sonra dicloron 75mg vermislerdi. Ilaci içerken emzirebiiyordumDikloron mu kullandın
Cataflam minoset majezik parol gibi bişey mi
E okulda ne yapıyormuș? dışarıdakilerede boyle yapabiliyor mu?öfke kontrolü 0. Annem babam ona dayanıyor ama ben pek sabırlı değilim. E
Umursamadı babama ben kırmadım kapıya falan vurmuştur o demiş.parmak kırıldıktan sonra kardeşin tepkisini ve ne dediğini çok merak ettim ????
Ne okuyorsa okuyor iki gün sonra müvekkilerinide mi tekme tokat dövecekHukuk okuyor babam izin vermedi şikayet etmeme. %52 engelliyim
Resmen hasta acil kliniğe yatırmalıkBipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Bu yorum bana bı bakış açısı kazandirdi çok haklısınız
Kardesinizin psikolojik bir rahatsızlığı mi var ?Ameliyat yerimi bıçaklamadı yumrukladı. Üzerime bıçakla yürüdü. Gerçi ne farkeder. Ha bıçaklasın ha teşebbüs etsin. İnsanlıktan nasibini almamış. Şikayet ettim.
Deccalın yeryüzünde ki silüeti adeta...Umursamadı babama ben kırmadım kapıya falan vurmuştur o demiş.
Peki hala küçücük çocukla nasıl bir araya getiriyorsunuz?Bipolar ve tremor yani ellerim parkinson gibi titriyor. Ayrıca sinir hasarım var kolumda ulnar sinirde. Tüp mide ameliyatı sonrası da ameliyat yerimi yumruklayıp bıçak çekmişti
Antienflamatuar da içermesi gerekiyor da ondan sordum kuzucum.Valla doktor yazdı kullandım çok aciz durumdaydim içerik inceleyecek lüksüm yoktu. Ama bunu ameliyat, kas ağrıları vs için yazıyorlar galiba. Baş ağrısı için değil. Bileşeni farklı herhalde.
Antienflamatuar ve ağrı kesiciBanada dogumdan sonra dicloron 75mg vermislerdi. Ilaci içerken emzirebiiyordum
Kardeş kızmış zaten. Nasıl birine denk gelir bilmiyorum tedavi olmazsa durum kötü. Ameliyatlı yere vurmak falan bunlar çok ciddi şeyler.Kardeşiniz bir gün evlenmeye kalkarsa lütfen kızdan durumunu gizlemeyin hatta tüm bu kırık parmak ve ameliyatlı karna yumruk olaylarını anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?