Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kardeşim nişanlanıyor..lütfen fikir verin...

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
43
merhaba arkadaşlar..1 hafta sonra biricik erkek kardeşimin nişanı var.daha doğrusu söz ama nişan-söz birarada olacak.aile arasında evde olacak.malum havalar soğuk tuvalet giyemem....kışlık şık elbiseler giyilirmi?yoksa illaki abiye mi giymeliyim.tek kardeşim ve tek görümceyim....şık olmalıyım...

Evde olacaksa abiye çok iyi olmaz bence.. Şık bir elbise giyebilirsin topuklu ayakkabılarla hoş olurçç

Evde olacaksa abiye çok iyi olmaz bence.. Şık bir elbise giyebilirsin topuklu ayakkabılarla hoş olurçç

Katılyıorum. Evde olacaksa nişan abiye olmaz. Şık güzel bir takım çok şugar olur.

Aynı şekilde bir törenle biz de abimin nişanını yaptık, ben de tek görümceyim, elbisemi ve ayakkabılarımı ekliyorum, umarım yardımcı olur. Hayırlı olsun & mutluluklar kardeşinize...

Eklentiler

• $100_3356.jpg
    $100_3356.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 128
  • $100_3369.jpg
    $100_3369.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 117
  • $100_3475.jpg
    $100_3475.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 112
Meslektaşmışız şimdi farkettim, abimin nişanı da Kayseri'de olmuştu, gelinimiz oralı da...
Bence abiye albise çok abartılı olmadığı sürece güzel olur, sonuçta nişan töreni bu, her zaman olan bir olay değil ki...
Tekrar mutluluklar, kardeş evlendirmek çok güzel... :-))

Son düzenleme:
çok sağolun arkadaşlar....
hard-disc ayrıca teşekkür ederim fotolar için...bende böyle bişey geçiriyordum aklımdan...

Son düzenleme:
Back